0

Cx2؛ دومین موبایل سه بعدی ال جی

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

Cx2؛ دومین موبایل سه بعدی ال جی

CX2؛ دومین موبایل سه بعدی ال جی

شرکت ال جی سال گذشته میلادی اولین تلفن همراه ۳ بعدی خود را معرفی کرد و حالا این شرکت قصد دارد تا دومین تلفن همراه ۳ بعدی خود را با کدرمز CX2 معرفی کند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارنت، این تلفن همراه دارای صفحه نمایش اتواستریواسکوپیک ۴٫۳ اینچی WVGA همانند پدر خود است که البته در مقام مقایسه دارای مطابقت پذیری بسیار بهتر ۳ بعدی از دید کاربران است.



CX2 دارای پردازنده دو هسته‌ای ۱٫۲ گیگاهرتزی و استفاده از فناوری صفحات نمایشی nova انحصاری ال جی است که دارای بهترین بازدهی در درخشندگی و کیفیت تصاویر است.



از دیگر مشخصات سخت افزاری این تلفن همراه می‌توان به دو دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت برای ضبط تصاویر ۳ بعدی به همراه ۸ گیگابایت حافظه داخلی و بلوتوث ۳٫۰ اشاره کرد.

انتظار می‌رود این تلفن همراه در کنگره جهانی موبایل بارسلون از سوی این غول کره‌ای به صورت رسمی معرفی شود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

شنبه 15 بهمن 1390  3:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها