رييس بيمارستان قلب شهيد رجايي با بيان اين كه ابتلا به تنگي عروق قلبي در زنان يك دهه ديرتر از مردان اتفاق ميافتد، خاطرنشان كرد: اين بدان معناست كه اگر مردان بين 50 تا 60 سالگي به تنگي عروق قلب دچار شوند، زنان در سنين 60 تا 70 سالگي به آن مبتلا ميشوند.
دكتر علي رضا جلالي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اين كه به طور متوسط سالانه 6 هزار عمل جراحي قلب در اين مركز انجام ميشود، عنوان كرد: از نظر حجم عمل، جزو چند بيمارستان برتر دنيا هستيم.
وي اضافه كرد: اين مركز به 12 اتاق عمل قلب مجهز است و از نظر حجم كار و تعداد تخت در خاورميانه رتبه اول را داراست.
«باي پس» به منظور رفع تنگي عروق، شايعترين عمل جراحي قلب است
اين فوق تخصص بيهوشي قلب، در ادامه با اشاره به اين كه عمل «باي پس» به منظور رفع تنگي عروق قلبي شايعترين عمل جراحي قلب است، اظهار كرد: اين عارضه،60 درصد حجم عملهاي جراحي قلب را تشكيل ميدهد.
حدود 30 درصد تنگيهاي شديد عروق قلبي به سكته منتهي ميشود
وي در پاسخ به اين پرسش كه چه تعداد از افرادي كه به تنگي عروق قلبي مبتلا هستند، دچار سكته و ايست قلبي ميشوند، گفت: آمار دقيقي در اين خصوص وجود ندارد اما در شرايط نرمال در حدود 35 تا 30 درصد موارد، تنگي شديد عروق قلبي به سكته منتهي ميشود. البته درمان بستگي به اين دارد كه عارضه چه زماني تشخيص داده شود.
سن ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي در كشور پايين آمده است
ايرانيان 15سال زودتر به بيماريهاي قلبي و عروقي مبتلا ميشوند
اين فوق تخصص بيهوشي قلب با اشاره به اين که سن ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي در كشور پايين آمده است، گفت: به اين معنا كه اگر در دنيا سن ابتلا به اين عارضه دهه هفتم وهشتم زندگي است در ايران بين دهه ششم و هفتم زندگي است و مردم ما 15 سال زودتر از مردم جوامع ديگر به بيماريهاي قلبي و عروقي مبتلا ميشوند.
مردم پرخوري نكنند
رييس بيمارستان قلب شهيد رجايي، همچنين با بيان اين که شيوههاي غيرصحيح زندگي، تغذيه بد، عدم تحرك جسماني، استرس و اضطرابهاي روزانه همگي بر سلامت مردم اثر گذاشتهاند و فرهنگ تنبلي و بيتحركي و از سوي ديگر استفاده از فست فودها رواج پيدا كرده است، توصيه کرد: مردم از غذاهاي چرب و سرخ كردني كمتر استفاده و پرخوري نكنند.
انتهاي پيام