0

شهید همت و شهید قجه ای

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

شهید همت و شهید قجه ای

حاج محمد ابراهیم همت ؛ جانشین فرماندهی تیپ 27 پیرامون عملکرد گردان سلمان و حسین قجه ای گفت است :                                                                                                                   

... گردان سلمان فارسی در مرحله اول عملیات بیت المقدس از سمت چپ اصلا پوشش نداشت ، طوری که نیروهای دشمن در پنج متری جاده اهواز – خرمشهر حضور داشتند و به آنها ضربه می زدند. طوری شده بود که خود حسین قجه ای ؛ فرمانده گردان ، از بس آرپی جی زده بود ، چرک و خون از گوش او بیرون می آمد. در آن گرداب آتش ، رزمنده های ما حتی خاکریز هم نداشتند تا در پشت آن پناه بگیرند ، طوری که با پرتاب هر نارنجک تفنگی عراقی ها ، چهار ، پنج نفر از بچه های  گردان سلمان فارسی به زمین می افتادند

اما بقیه هم چنان مقاومت می کردند.این بچه هایی که چنان مردانه می جنگیدند و مقاومت می کردند ؛

فکر می کنید چه جور نیروهایی بودند  ؟  کماندوهای درشت هیکل ؟!

نه ؛ اصلا این طور نبود .

این بچه ها آن قدر ریزه ، میزه و کم سن و سال بودند . خدا شاهد است ؛ به شرف حضرت زهرا (س) قسم ، همین بچه ها در عملیات بیت المقدس آخرین نیرویی بودند که از جاده به عقب آمدند .وقتی این بچه ها به اردوگاه تیپ در انرژی اتمی رسیدند ، به والله من خجالت کشیدم . آخر قیافه هایی را دیدم که تمام سر و صورت شان خونی و لباس هایشان پاره ، پاره بود. با خودم گفتم این بچه ها چطور توانستند در مقابل آن همه فشار دشمن دوام بیاورند .

در حقیقت این ها مجذوب شهامت ، شجاعت ، خشوع ، خضوع ، مردانگی ، اخلاص و ایثار فرمانده شان شده بودند که وقتی قجه ای هم شهید شد ، آن ها راضی نشدند تا از مواضع خودشان عقب نشینی کنند .

این یعنی اقتدار و محبوبیت فرماندهی ....

http://www.sardar.blogfa.com/

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 14 بهمن 1390  1:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها