0

نوستالژي

hossein7707
hossein7707
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 648

نوستالژي

استقلال امروز هم مي‌برد اما به سختي
نصرا... عبداللهي: جنجال نمي‌شد آن دربي را 2-4 مي‌برديم

نصرا... عبداللهي، بازيكن، مربي و سرپرست سابق آبي‌ها دربي 74 را با ديگر دربي‌ها متفاوت مي‌داند. عبداللهي مي‌گويد: «اين بازي به خاطر غيبت بازيكنان شاخص استقلال با همه بازي‌ها فرق مي‌كند. با اين حال فكر مي‌كنم استقلال برنده اين بازي است هرچند كه در غياب ستاره‌ها بردن دشوار است اما تحت هر شرايطي استقلال مي‌برد!»
عبداللهي در حالي از برد حرف مي‌زند كه استقلال تعداد زيادي از ستاره‌هاي خود را ندارد. عمو نصي اشاره‌اي هم به دربي سال 73 داشت كه ناتمام به پايان رسيد: «در آن بازي ما 2 – صفر از پرسپوليس عقب افتاديم اما بازي را با تلاش بازيكنان 2-2 مساوي كرديم. مطمئن بودم اگر آن بازي ادامه پيدا مي‌كرد قطعا استقلال 4 – 2 پرسپوليس را شكست مي‌داد. حيف كه آن بازي را به جنجال كشيدند وگرنه ما مي‌برديم.»

هر بازيكني مي‌تواند ستاره باشد
علي جباري: برنده دربي استقلال است

علي جباري، ستاره تكرارنشدني دهه چهل پنجاه استقلال و فوتبال ايران، آبي‌پوشان را بهترين تيم اين روزهاي ليگ دانست و گفت: «دربي هفتاد و چهارم هم طبق روال دربي‌هاي گذشته از حساسيت خاصي برخوردار است، استقلال و پرسپوليس دو تيم بزرگ هستند و طرفداران بيشماري دارند اما استقلال تيم بهتري است و آماده‌تر از پرسپوليس نشان داده، پرسپوليس هم با آمدن دنيزلي، مربي ترك‌تبار جمع شده است اما باز هم ناآماده است.» كاپيتان قديمي استقلال، شرايط را براي تيم محبوب پايتخت خوب توصيف كرد: «اوضاع استقلال خوب است و با وجود مصدومان يا محروماني كه دارد؛ مثل تيموريان يا حيدري مي‌تواند نتيجه را به نفع خود رقم بزند.»
علي جباري پيش‌بيني نتيجه اين ديدار را سخت مي‌داند: «نمي‌توان نتيجه اين ديدار را پيش‌بيني كرد اما با روالي كه استقلال در بازي‌هاي خود نشان داده و نكاتي كه من مي‌بينم، برنده اين بازي استقلال خواهد بود، زيرا هم از نظر مهره قوي‌تر است و هم نسبت به بقيه تيم‌ها آماده‌تر.»
جباري در پايان گفت: «استقلال تيمي است كه هر بازيكن در آن يك ستاره است و هركدام مي‌توانند به مرور در زمين تأثير بگذارند البته اگر خودشان را حفظ كنند و روحيه جنگندگي داشته باشند.»

دليلي براي باختن وجود ندارد
فنوني‌زاده: دوست دارم با يك شوت
40 متري استقلال برنده شود

مهدي فنوني‌زاده با آن شوت‌هاي حيرت‌انگيزش هنوز هم در خاطر فوتبالدوستان است. بازيكن تنومند دهه 70-60 استقلال درباره نبرد 74 استقلال و پرسپوليس گفت: «دربي قابل پيش‌بيني نيست اما من به برد استقلال در اين دربي هم اطمينان دارم. درست است كه غيبت بازيكنان بزرگ تأثيرات فراواني در بازي مي‌گذارد اما استقلال يك تيم منظم و با برنامه است كه در غياب جباري‌ها هم توانايي پيروزي در اين بازي را دارد.» فنوني‌زاده از علايقش مي‌گويد: «خيلي دوست دارم با يك شوت 40 متري استقلال برنده اين بازي شود. بازيكني مثل ميلاد يا فريدون زندي مي‌توانند از اين شوت‌ها بزنند.»
فنوني‌زاده معتقد است كه دليلي براي باختن استقلال در اين بازي بزرگ وجود ندارد: «غيبت بازيكنان بزرگ تأثيرگذار است اما بازيكنان استقلال حق ندارند در اين بازي شكست بخورند. براي قهرماني در ليگ يازدهم امتياز اين بازي خيلي مهم است.»

ستاره اين بازي آبي مي‌پوشد!
نوازي: چرا استقلال نبايد برنده بازي باشد؟

محمد نوازي از سال 77 تا 86 در دربي‌هاي گوناگوني براي استقلال به ميدان رفته است و از تجربه زيادي براي اين بازي برخوردار است. نوازي به واسطه همين تجربيات پيروزي استقلال را دور از ذهن نمي‌داند: «شرايط اين بازي با بازي‌هاي قبل خيلي فرق مي‌كند، به همين دليل فكر مي‌كنم استقلال از شانس كافي براي بردن پرسپوليس برخوردار است. بعضي‌ها مي‌گويند چون استقلال ستاره‌هايش را ندارد نمي‌تواند ببرد اما من مي‌خواهم از اين دوستان بپرسم چرا استقلال نبايد برنده بازي باشد.»
نوازي كه سابقه زدن 2 گل در دربي را دارد در ادامه حرف‌هايش گفت: «پرسپوليسي‌ها براي جبران باخت‌هاي‌شان مي‌آيند و استقلالي‌ها را نبايد غرور بگيرد. استقلالي‌ها صدر جدول هستند و بايد در اين بازي بزرگ از صدرنشيني خود دفاع كنند.»
ستاره دربي كيست؟ نوازي پاسخ اين سوال را داد: «مطمئن باشيد ستاره اين دربي آبي‌پوش خواهد بود و قطعاً يكي از بازيكنان استقلال بهترين خواهد شد.»

آبي ها امسال 34 فينال برگزار مي كنند
پاشازاده: رحمتي هم مي‌تواند ستاره استقلال باشد

مهدي پاشازاده، مدافع پرافتخار استقلال در سال‌هاي نه چندان دور كه سابقه بازي در تيم لوركوزن آلمان را هم دارد، درباره دربي گفت: «بازي را مي‌بريم چون براي حفظ صدرنشيني استقلال به 3 امتياز اين بازي نياز داريم.» پاشازاده نتيجه را در سرنوشت دو تيم تاثيرگذار مي‌داند: «نتيجه اين بازي در سرنوشت هر دو تيم تأثيرگذار خواهد بود، از سويي برد پرسپوليس مي‌تواند بسياري از مشكلات اين تيم را حل كند و از سوي ديگر استقلال براي نزديك شدن به قهرماني و ادامه روند بردهاي خود به 3 امتياز اين ديدار نياز دارد. امسال استقلال 34 فينال در ليگ برگزار مي‌كند. اين بازي بسيار حساس خواهد بود اما استقلال به خاطر مصدوميت‌هايي كه براي بازيكنان اصلي‌اش پيش آمده، بيشتر بايد تمركز فكري داشته باشد. حيدري، تيموريان و جباري از تأثيرگذارترين مهره‌هاي فوتبال ايران هستند كه در اين بازي غايب هستند.» پاشازاده، جباري را تأثيرگذارترين بازيكن اين بازي دانست اما گفت: «رحمتي هم مي‌تواند ستاره استقلال باشد.»

پنج شنبه 13 بهمن 1390  12:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها