محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا در خصوص شکست تراکتور در تبریز مقابل استقلال اظهار داشت: اصلا نیازی به صحبت نیست. این بود کهکشانیها که می گفتند؟ استقلال با یک بازیکن بیشتر روی خط دروازه ایستاده بود تا مبادا از تیم 10 نفره ما گل بخورند. آنها اسیر فوتبال ما بودند.
وی افزود: کهکشانیها برای نباختن آمده بودند. فکر می کنم طرفداران استقلال هم از این 3 امتیاز و این فوتبالی که تیم کهکشانی آنها بازی کرد، حالشان به هم خورد. البته شاید بعضی ها به این پیروزی ببالند ولی واقعا نتیجه گرفتن با هر شیوه ای کار پسندیده ای نیست و ارزش ندارد.
مدیرعامل تراکتورسازی تبریز تصریح کرد: فکر نمی کردم حتی مساوی کنیم. من از داوری ترکی احساس نگرانی داشتم. سال قبل هم این داور در تبریز مقابل استقلال 2 گل سالم ما را نادیده گرفت. این نگرانی در دلم بود و واقعا با قضاوتی که دیروز داشت، مشخص شد که نگرانی ام بی جا نبود.
جعفری در پاسخ به این سوال که چرا پس در بازی با ذوب آهن ، ترکی را بهترین داور می نامیدید؟ گفت: در آن بازی وقتی آرفی گل سالمی زد، ترکی با دقت آن را پذیرفت. فکر کردیم دقتش زیاد شده و حتی نمره قبولی به او دادیم. حتی در بازی رفت ما در تهران مقابل استقلال هم وقتی 3 بر 2 بردیم، ترکی داور بود ولی صحنه ای پیش نیامد که نشان دهد چند مرده حلاج است.
وی ادامه داد: برای من تاحدود زیادی جای سوال است که چرا باید فقط ترکی بازی ما مقابل استقلال را سوت بزند؟ مگر داور دیگری در این فوتبال نیست؟ قضاوت ترکی این قدر بد بود که به فوتبال ایران شوک وارد کرد. واقعا با این قضاوت فوتبال ایران خدشه دار شد.
مدیرعامل تراکتور تاکید کرد: از کمیته داوران ناامید هستیم. هرچقدر نامه اعتراض زدیم، جوابی به ما نرسیده. نامه ها را دور می اندازند و پاسخی نمی دهند. این شرایط در کمیته داوران ناامید کننده است. کمیته داوران نگاه منفی ویژه ای نسبت به مدیریت و سرمربی تراکتور دارد. اینها لایه های درونی خود را نسبت به تراکتور با این عملکرد خود نشان می دهند چون انسان شیشه ای است و هرچه در دلش است در عملش آشکار می شود.
جعفری گفت: ما دیگر به بن بست رسیده ایم. این جلساتی که با کمیته داوران داشتیم الکی بود و وقت خود را تلف می کنیم.
وی در واکنش به صحبت ها مسئولان استقلال که گفته بودند فیلمی داریم که ثابت می کند پنالتی استقلال و اخراج حاج صفی درست بوده، تاکید کرد: مگر یادتان نمی آید که گل صحیح پرسپولیس را پارسال فتوشاپ کرده بودند؟ استقلالی ها توان فوتوشاپی بالایی دارند وگرنه چطور همه کارشناسان داوری متفق القول هستند که کار ترکی اشتباه بوده؟
مدیرعامل تراکتور سازی در پاسخ به این سوال که بازهم شانس قهرمانی دارید؟ گفت: اگر اراده پنهان و دست های پشت پرده نباشد که مانع تراکتور شود بازهم صدرنشین می شویم. نگرانی ما از دست های پشت پرده ای است که علیه تراکتور فعالیت می کند. ما با 10 نفر هم استقلال کهکشانی را زمین گیر کردیم. این نشان می دهد که شانس بزرگی داریم اگر اماها بگذارند!
جعفری افزود: خوشحالم که وجدان های بیدار ظلم عظیم به تراکتور را مقابل استقلال دیدند. من به عنوان مدیرعامل تراکتور اعلام می کنم که قهرمانی بدون شایستگی، با لطف داور و دست های پشت پرده نمی خواهم. قهرمانی با لطف داور و دست های پشت پرده نوش جان استقلال.