0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

انتخابات نشانه تبلور فکری و آزاد اندیشی در جامعه است

مدیر حوزه علمیه گلپایگان گفت: انتخابات نشانه تبلور فکری و آزاد اندیشی یک جامعه است و سکوت و بی تفاوتی نسبت به مسائل جامعه حاکی از تسلیم و کرنش یک ملت در برابر دشمنان است.

به گزارش ایمنا از گلپایگان، حجت الاسلام حسن غروی امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: انتخابات نشان دهنده بلوغ سیاسی و اجتماعی جامعه است و ملتی که به انتخابات نمی اندیشد یک ملت بی انگیزه و مرده است که اختیار و سرنوشت خود را به دست دیگران سپرده است.
وی با تاکید بر اینکه بی تفاوتی ملت ها به مسائل سیاسی و اجتماعی همان چیزی است که استعمارگران می خواهند , افزود: حضور یک ملت در تعیین سرنوشت خود نشان دهنده بلند اندیشی آن ملت است به ویژه برای مردم مسلمان ایران که تحت فشار سنگین روانی اجانب و مستکبران هستند.
غروی تصریح کرد: امروز با وجود فشارهای شدید امواج بیگانه باید خود و آزاد اندیشی مان را به دیگران اثبات کنیم که اگرسکوت کنیم و بی تحرک باشیم مانند این است که در برابر دشمنان و دسیسه های آنان تسلیم شده ایم.
مدیر حوزه علمیه آیت الله گلپایگانی تاکید کرد: امروز انتخابات حق ملت ایران است و شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و دینی مردم است چرا که اگر ما انتخاب نکنیم دیگران به جای ما انتخاب می کنند و بدین ترتیب سرنوشت کشور به دست دیگران رقم خواهد خورد.
وی با اشاره به وظیفه جامعه روحانیت در صحنه انتخابات بیان داشت: روحانیون موظفند با رعایت اصل بی طرفی در صحنه انتخابات در کنار مردم باشند و مردم را به حضوری پرشکوه تشویق کنند بدون اینکه فراجناحی و به نفع یا ضرر کاندیدایی عمل کنند.
غروی گفت: مردم باید با حضور آگاهانه و حداکثری در انتخابات سرنوشت کشور را خود به دست گیرند و افرادی را برگزینند که متعهد به دین و انقلاب باشند و با اراده و عزم راسخ در راه خدمت به مردم و توسعه کشور تلاش کنند.
دوشنبه 1 اسفند 1390  12:54 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

دریافت برچسب معاینه فنی را به روزهای آخر سال موکول نکنید

از آنجایی که داشتن معاینه فنی برای سفرهای نوروزی با تشدید کنترل پلیس راهور الزامی است به رانندگان توصیه می شود دریافت برچسب معاینه فنی را به روزهای آخر سال موکول نکنند تا منجر به اتلاف وقت آنها در صف های طولانی نشود.

به گزارش ایمنا، رئیس ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو شهر اصفهان با تاکید بر این مطلب گفت: با توجه به این که با معاينه فني خودرو علاوه بر کاهش ۲۳ درصدي آلودگي هوا، آمار تصادفات نيز تا ۱۲ درصد کاهش مي‏يابد لذا پلیس راهور در جاده های بین شهری بر روی معاینه فنی خودروها در روزهای پایانی سال و سال جدید نظارت جدی خواهد داشت و با خودروهای بدون برگه معاینه فنی برخورد می کند.
جمشید جمشیدیان با اشاره به قانون معافيت ۵ساله از معاينه فني خودرو اظهارداشت: برطبق این قانون خودروهای مربوط به سال ۹۰،۸۹ و ۸۸ از معاینه فنی معاف هستند اما مابقی خودروها باید به مراکز معاینه فنی مراجعه نمایند.
وی اضافه کرد:با توجه به فرارسيدن ايام نوروز و آغاز سفرهاي نوروزي معاينه فني خودرو‌ها بيشتر اهميت مي‌يابد لذا ستاد معاینه فنی تمهيداتي براي انجام معاينه فني در نظر گرفته و تمامي مراکز معاينه فني سطح شهر موظف شدند با تمام ظرفيت خود فعاليت کنند همچنین اين قابليت در مجموعه مراکز معاينه فني هم وجود دارد که ساعات کاری را افزايش دهند به طوری که حتی روزهاي جمعه نيز فعاليت نمایند.
وی با بیان اینکه هرساله در اسفند ماه ۷۰ درصد به مراجعات مراکز معاینه فنی نسبت به ماه گذشته افزایش می یابد، گفت: به شهروندان توصیه می‌شود منتظر روزهای پایان سال نمانده و از هم‌اکنون نسبت به انجام معاینه فنی خودروی خود اقدام کنند زیرا روزهای پایانی سال بی‌شک ازدحام خودروها در مراکز معاینه فنی بیشتر است و این موجب اتلاف وقت شهروندان خواهدشد.
رئیس ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو شهر اصفهان از طرح سنجش سیار خودروها در روزهای پایانی سال سخن به میان آورد و اذعان داشت: سازمان ها وارگان ها یی که در نظر دارند از خدمات واحد سیار معاینه فنی در این روزها بهره‌مند می‌شوند، می‌توانند به ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو شهر اصفهان درخواست خود را اعلام نمایند.
دوشنبه 1 اسفند 1390  12:54 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

عمادرضا: صدام نگذاشت به آ.ث.میلان بروم

در روزهايي كه دردسرهاي جاسم كرار با باشگاه قبلي و فعلي‌اش همچنان ادامه دارد، هفته‌نامه تماشاگر در پرونده‌اي ويژه به حواشي حضور بازيكنان عراقي در ليگ ايران پرداخته است. در اين پرونده علاوه بر حضور پرتعداد اين بازيكنان در ايران به مسائل حاشيه‌اي و بي‌انضباطي‌هاي آن‌ها هم به‌طور ويژه پرداخته شده است است.

مصاحبه با عماد رضا به‌عنوان يكي از اولين عراقي‌هاي ليگ ايران از بخش‌هاي جذاب اين پرونده بود. عماد اغلب عراقي‌هاي حاضر در ايران را بازيكنان باكيفيتي مي‌داند اما در ضمن اقرار مي‌كند كه برخي از آن‌ها از جمله كرار با بي‌انضباطي‌هاي فراوان‌شان آبروي عراقي‌ها را برده‌اند. گزيده مصاحبه با عماد محمدرضا را بخوانيد. گفتگو با مردي كه معتقد است اگر صدام حسين مانعش نمي‌شد حالا در اروپا بازي مي‌كرد.
به نظرت بازيكنان عراقي شاغل در فوتبال ايران موفق بودند؟
فكر كنم موفق بوديم؛ بازيكنان عراقي كه وارد فوتبال ايران شدند از نظر فني خوب كار كردند اما فكر كنم برخي از آن‌ها حرفه‌اي نبودند. تنها بازيكناني كه به نظر من از لحاظ حرفه‌اي و فني توانستند در فوتبال شما خوب كار كنند احمد كاظم و ابوالهيل بودند.
‌منظورت از حرفه‌اي همان سازگاري با محيط فوتبال ايران است؟
بله؛ چند بازيكن عراقي كه به فوتبال ايران آمدند از نظر فني عملكرد خوبي داشتند ولي باشگاه‌ها را اذيت كردند و فكر مي‌كنم بازيكني كه با باشگاه دچار مشكل شود نمي‌تواند ‌چند سال در فوتبال يك كشور، دوام بياورد.
‌‌خودت فكر مي‌كني در اين چند سال حرفه‌اي رفتار كرده‌اي؟
من الان ۶ سال است كه در فوتبال شما بازي مي‌كنم؛‌ يك فصل فولاد بودم، ۴ سال سپاهان و ۶ماه در شاهين بوشهر و حالا هم كه در سپاهان هستم؛ به نظر شما اين زمان براي اينكه نشان دهد‌ با فوتبال ايران مشكل نداشته‌ام كم است؟
‌حالا به طور كلي فوتبال ايران را چطور ارزيابي مي‌كني؟
من ۴سال هم در الوكره و الغرافه قطر بازي كردم اما بايد اعتراف كنم ليگ ايران جزو ليگ‌هاي سخت آسياست‌ به خصوص براي مهاجمين.
‌چرا به خصوص مهاجمين؟
يك فوروارد در فوتبال ايران بايد داراي تكنيك،‌ سرعت و همچنين شم گلزني باشد و بتواند براي خودش موقعيت درست كند. اگر مهاجمي تنها سرعتي يا تكنيكي باشد نمي‌تواند در فوتبال شما موفق عمل كند. ‌در طول اين سال‌ها كه در فوتبال ايران بودي نزديك به ۶۹‌گل زدي؛ كنار كدام بازيكن راحت بودي؟
در اين‌ ۶سال زماني كه با محمود كريمي در سپاهان هم‌بازي بودم خيلي خوب بود. محمود بازيكن فوق‌العاده‌اي بود. او هم تكنيك داشت و هم سرعت براي همين خيلي خوب يك و دو مي‌كرديم. بعد از اينكه محمود مصدوم شد و فوتبال را كنار گذاشت، ابراهيم توره خوب بود و زماني كه ما در خط حمله سپاهان بوديم كسي نمي‌گفت تنها عمادرضا گلزن است يا فقط توره خوب گل مي‌زند همه مي‌گفتند توره و عماد خوب گل مي‌زنند.
به نظر عماد‌رضا مشكل فوتبال ايران چيست؟
در فوتبال شما متاسفانه اكثر بازيكنان به فكر قرا‌رداد و پول هستند و اين موضوع برايشان از پيشرفت‌ مهم‌تر است‌. ‌بازيكنان ايراني خيلي ‌دنبال پول قرار‌داد هستند و فكر مي‌كنم آنها حرفه‌اي عمل نمي‌كنند. ديگر مشكل فوتبال شما اين است كه بازيكن‌ها صد درصد آماده نيستند و با تمام توان براي انجام بازي وارد زمين نمي‌شوند؛ در ليگ ايران تمرينات زياد است و نبايد روزي دو جلسه تمرين گذاشت چون بازيكن خسته مي‌شود و با همان خستگي وارد ميدان مي‌شود.
با كدام مربيان ايراني راحت‌تر بودي؟
من فكر مي‌كنم امير قلعه‌نويي مربي خوبي بود و من راحت در تيم او بازي مي‌كردم و بعد هم كرانچار از زماني كه آمده خيلي خوب كار مي‌كنيم. من‌ فكر كنم اكثر بازيكنان با كرانچار تعامل خوبي داريم. اگر بازيكن بگويد مصدوم هستم و نمي‌توانم در اين بازي حضور داشته باشم او نمي‌گويد دروغ مي‌گويي و از اين حرف‌ها.
‌گفتي دروغ؛ قبول داري بازيكنان عراقي خيلي هم راست‌گو نيستند؟
مشكل اصلي اينجا اين است كه اگر ۲۰بازي فيكس باشي مشكلي نيست ولي اگر يك بازي مصدوم باشي يا نتواني بازي كني مي‌گويند دروغ مي‌گويي؛ من حرفه‌اي هستم و نمي‌دانم چرا فكر مي‌كنند ما عراقي‌ها دروغگو هستيم.
رفتار خود بازيكنان عراقي مثل كرار جاسم يا حوار باعث شده كه افكار عمومي در مورد شما اينطوري فكر كنند.
من كه همان اول مصاحبه گفتم چند بازيكن تازه‌وارد عراقي نمي‌فهمند چطور رفتار كنند. بازيكن خارجي بايد حرفه‌اي رفتار كند و اگر مربي گفت ضربه‌اي را نزن، نزند و به حرف مربي گوش كند. من قبلا در سپاهان ضربات ايستگاهي را مي‌زدم اما كرانچار گفت ديگر نزنم و من هم گوش كردم. نبايد براي مربي و باشگاه دردسر درست كرد. اگر من حرفه‌اي نباشم تيم خراب مي‌شود. چون مي‌خواهم سپاهان قهرمان شود نبايد دروغ بگويم و يا رفتارم تيم را برهم بزنم.
‌فكر مي‌كني كرار هم مثل تو فكر مي‌كند؟
(خنده)كرار اعصابش خراب است. به او زنگ زدم و گفتم چرا هميشه دعوا مي‌كني و باعث مي‌شوي تا ايراني‌ها نگاه خوبي به بازيكنان عراقي نداشته باشند‌.
‌خودت فكر مي‌كني چرا جاسم‌كرار اينگونه رفتار مي‌كند؟
من مي‌گويم بازيكني كه در پرسپوليس و استقلال با اين همه هوادار بازي مي‌كند و هر بازي كلي بيننده آن را مي‌بيند نبايد دعوا كند. اين كارها حرفه‌اي نيست.
‌وضعيت مالي بازيكنان عراقي شاغل در ليگ عراق چگونه است؟
از قبل خيلي بهتر است و خوب پول مي‌گيرند البته نه به اندازه خارج از كشور.
‌دوست داري روزي به فوتبال عراق برگردي؟
فعلا كه چنين تصميمي ندارم. اتفاقا تيم فوتبال اربيل عراق پيشنهاد قرار‌داد ۴۰۰هزار دلاري داد اما چون زمين‌شان خراب بود‌ نرفتم. شايد روزي به فوتبال عراق برگردم اما با اين شرايط فعلا در ايران هستم.
عراق ۶سال ليگ نداشت اين موضوع باعث لطمه خوردن‌ فوتبال شما نشد؟
بازيكنان عراقي در گذشته حرفه‌اي نبودند و اگر بودند در خارج از عراق بازي مي‌كردند. تيم ملي نزديك به ۱۰سال است كه بازيكن جديد ندارد و طي چند سال اخير سالي يكي‌،‌ دو بازيكن جديد رو كرده است. متاسفانه صدام فوتبال عراق را نابود كرد و نگذاشت پيشرفت كنيم؛ صدام چون فوتبال را دوست نداشت نمي‌گذاشت فوتبال عراق پيشرفت كند؛ اگر صدام نبود الان قدرت اول آسيا بوديم. با دو بازيكن نمي‌شود موفق بود. ميانگين سني بازيكنان تيم ملي عراق ۳۰ سال است و هنوز جوانگرايي در تيم ملي صورت نگرفته است.
‌برخلاف موفقيتي كه در فوتبال ايران داشتي، در تيم ملي عراق خيلي موفق نبودي؟
من تنها در مقدماتي جام جهاني زياد بازي نكردم چون زيكو از من شناختي نداشت اما به تيم ملي دعوت مي‌شدم.
قصد داري فوتبالت را در ايران تمام كني يا عراق؟
معلوم نيست اما شايد آخر فصل يا فصل ديگر فوتبال را كنار بگذارم؛ هنوز تصميم نگرفته‌اند.
‌چرا نتوانستي مثل توره كه با موناكو فرانسه قرار‌داد بست به اروپا ترانسفر شوي؟
نمي‌دانستم كه توره با موناكو قرار‌داد بسته و فكر مي‌كردم هنوز در عجمان امارات است. من خيلي سال پيش با آث‌ميلان به توافق هم رسيدم اما صدام نگذاشت به اروپا بروم و مسير فوتبالم را عوض كرد. صدام كاري براي فوتبال عراق نكرد و فوتبال ما را ۱۰سال عقب انداخت. ‌بهترين بازيكن عراقي كه به فوتبال ايران آمده كدام بازيكن است‌؟
به نظر من احمد كاظم و ابوالهيل بازيكنان خوبي بود كه به فوتبال ايران آمدند و اين اواخر هم حوار توانست بدرخشد.
دوشنبه 1 اسفند 1390  12:56 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نمایندگان فرماندار باید آرامش را در شعبه های اخذ رای حاکم کنند

فرماندار اصفهان با تاكید بر حاكم كردن آرامش و كنترل بر شعبات اخذ رای،از نمایندگان فرماندار خواست با تحمل، سعه صدر و ایجاد تعامل مضاعف از هرگونه تنش و یا تخلف احتمالی جلوگیری كنند.

به گزارش ایمنا فضل اله کفیل در كلاسهای آموزشی، توجیهی نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان افزود: نمایندگان فرماندار به عنوان مدیران اجرایی شعب اخذ رای بایستی با شناخت کامل از قوانین انتخابات و تعامل با سایر عوامل اجرایی اعم از مجریان، ناظرین و همچنین مدیریت صحیح زمان و بهره گیری از زمینه فراهم شده، در روز ۱۲ اسفندماه راس ساعت مقرر نسبت به شروع اخذ رای اقدام نمایند.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی دقیق و مدیریت صحیح زمان در روز انتخابات، یكی از ضروری ترین اولویتهای كاری نمایندگان فرماندار است.
فرماندار اصفهان با تاکید بر حاکم نمودن آرامش و کنترل شعبات اخذ رای از نمایندگان فرماندار خواست با تحمل و سعه صدر و ایجاد تعامل مضاعف از هرگونه تنش و یا تخلف احتمالی جلوگیری کنند.
کفیل اظهار داشت: اعضای شعب باید در وقت قانونی یعنی ساعت هشت صبح شروع به اخذ رای از رای دهندگان كنند و قبل از ساعت آغاز رای گیری كارهای مقدماتی انجام شده باشد.
وی تاکید کرد: آگاهی برقوانین، امانتداری، سعه صدر و تعامل با سایر عوامل از مهمترین ویژگی های نمایندگان فرماندار در انتخابات است.
گفتنی است بیش از پنج هزار و ۲۰۰ نفر از عوامل اجرایی انتخابات شهرستان اصفهان شامل نمایندگان فرماندار، اعضای شعبه، كاربران رایانه، و بازرسان در ۲۲ جلسه توجیهی آموزشی كه از ۲۳ بهمن ماه آغاز و تا ششم اسفندماه ادامه دارد نسبت به فرآیند كامل انتخابات، آموزش می بینند.

دوشنبه 1 اسفند 1390  12:57 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

رقابت ۳۰ تیم در اولین دوره مسابقات بتن مقاوم و اقتصادی

مدیر برگزاری اولین دوره مسابقات بتن شهرداری اصفهان اظهار داشت: ۳۰ گروه از تیم های دانشگاهی، شرکتهای پیمانکاری استان اصفهان و استانهای دیگر همچون کرمان در اولین دوره مسابقات بتن شهرداری اصفهان حضور دارند.

به گزارش ایمنا، فرشاد جعفری با بیان مطلب فوق گفت:برگزاری  اولین دوره مسابقات بتن شهرداری اصفهان با موضوع «بتن مقاوم و اقتصادي» در دو مرحله برنامه ریزی شده است.
وی تصریح کرد: در این مسابقات دو فاکتور مقاومت و هزینه لحاظ شده است در واقع بتنی انتخاب می گردد که علاوه بر مقاومت بالا از نظر هزینه نیز به صرفه باشد.
مدیر برگزاری اولین دوره مسابقات بتن شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: ۳۰ گروه از تیم های دانشگاهی، شرکتهای پیمانکاری استان اصفهان و استانهای دیگر همچون کرمان در این مسابقات  حضور دارند.
جعفری با بیان این که مرحله اول این مسابقات شامل ساخت نمونه ها ۱۸ بهمن ماه برگزار گردید، افزود: آزمایش نمونه های بتن در روز چهارشنبه سوم اسفندماه برگزار می شود.
وی با تاکید بر این که بتن ماده کلیدی در ساخت و ساز شهری است از این رو کیفیت، مقاومت و هزینه آن در اجرای پروژه های شهری بسیار مهم است، اظهار داشت: در این راستا به دنبال ارتقاء صنعت ساخت و ساز بتن اولین دوره مسابقات بتن از سوی معاونت عمران شهرداری اصفهان برگزار گردید./

دوشنبه 1 اسفند 1390  12:57 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

انواع سکه بهار آزادی در بازار اصفهان کاهش یافت

امروز در بازار آزاد اصفهان قیمت انواع سکه بهار آزادی به نسبت روز گذشته با کاهش روبه‌رو شد.

به گزارش ایمنا، هم اکنون سکه طرح جدید در بازار اصفهان با نرخ ۸۱۳ هزار تومان به فروش می‌رسد که به نسبت دیروز ۳ هزار تنزل نرخ داشته است.
امروز در بازار آزاد اصفهان هر قطعه سکه طرح قدیم با بدون هیچ‌‌گونه نوسانی در مقایسه با روز گذشته ۸۰۶ هزار تومان نرخ‌گذاری شد.
شایان ذکر است که امروز در بازار آزاد اصفهان؛ هر قطعه نیم سکه با قیمت ۳۹۵ هزار تومان، ربع سکه ۲۰۴ هزار و ۵۰۰ و سکه یک گرمی نیز ۱۰۴ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار متقاضیان قرار گرفت.
امروز به نسبت روز گذشته نیم و ربع سکه با یک‌هزار تومان، و سکه یک گرمی نیز بدون تغییر نرخ‌گذاری و اعلام شد.
در بازار آزاد اصفهان هر گرم طلای ۱۸ عیار خام با قیمت ۷۹ هزار و ۲۰۰ تومان تعیین شد در حالی که نرخ آن در روز گذشته ۸۰ هزار تومان بود.
دوشنبه 1 اسفند 1390  12:58 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

هشتم اسفند آخرین فرصت استکی و یاران

طبق اعلام رئیس فدراسیون هندبال الله کرم استکی و سایر بازیکنان خاطی هندبال ایران تا هشتم اسفند فرصت دارند تا جریمه نقدی که کمیته انضباطی در محکومیت مصاحبه آنها علیه فدراسیون در نظر گرفته است را پرداخت کنند.

به گزارش ایمنا، پس از پایان رقابتهای هندبال جام ملت های آسیا در جده عربستان و کسب عنوان پنجمی و عدم کسب سهمیه رقابتهای جهانی سال آینده، چند بازیکن سابق تیم ملی کشورمان در رسانه های مختلف اقدام به مصاحبه علیه ساختار فدراسیون اعم از مدیریت این مجموعه کردند. مسئولان فدراسیون هندبال نیز که معتقد بودند صحبت های مطرح شده از سوی بازیکنان منطبق با شرایط موجود نیست از این بازیکنان برای پاسخ گویی به کمیته انضباطی دعوت کردند.
الله کرم استکی بازیکن اصفهانی تیم ملی هندبال ایران و سپاهان یکی از بازیکنانی بود که به کمیته انضباطی دعوت شد تا از اظهاراتش علیه فدراسیون و سرمربی تیم ملی دفاع کند. هر چند استکی از ریمانیچ عذرخواهی کرده است اما کمیته انضباطی وی را به محرومیت تعلیقی از حضور در میادین ورزشی تا پایان فصل ۹۰-۹۱ و پرداخت ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. طبق اعلام رئیس فدراسیون هندبال این بازیکن به همراه سایر خاطیان تا هشتم اسفند فقط مهلت دارد تا جریمه نقدی خود را به فدراسیون بپردازد.

دوشنبه 1 اسفند 1390  12:58 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

دیدار سپاهان- پارتیزان بلگراد لغو شد

دیدار تدارکاتی دو تیم سپاهان و پارتیزان بلگراد صربستان که قرار بود در کشور ترکیه برگزار شود لغو شد.

به گزارش ایمنا،تیم فوتبال سپاهان قرار بود روز جمعه در دیداری تدارکاتی به مصاف پارتیزان بلگراد برود و به نقل از سرپرست این تیم توافقات نهایی شده بود.
اما با پیگیری‌های خبرنگار ایمنا، مشخص شد سرمربی تیم حریف، آورام گرانت اسرائیلی بوده است که سابقه مربیگری در چلسی انگلستان را نیز دارد.
خبرگزاری ایمنا بلافاصله این موضوع را به خوروش، سرپرست تیم فوتبال سپاهان اطلاع داد و خوروش پس از اطلاع دادن این موضوع به مدیران باشگاه سپاهان خبر از لغو این دیدار داد.
گفتنی است باشگاه پارتیزان بلگراد توافق نهایی برای برگزاری این دیدار را اعلام کرده بود اما پس از اینکه باشگاه سپاهان به لطف پیگیری‌های خبرگزاری ایمنا، موضوع اسرائیلی بودن سرمربی تیم حریف را جویا شدند این بازی را لغو کردند.
خوروش، سرپرست تیم فوتبال سپاهان از احتمال جایگزین کردن یک تیم دیگر اروپایی برای برگزاری دیدار تدارکاتی به جای دیدار با پارتیزان بلگراد خبر داد.

دوشنبه 1 اسفند 1390  12:59 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

مسوول پاسخگو در درجه اول باید جوابگوی وجدان خود باشد

شهردار اصفهان گفت: اگر یک مسئول بتواند در درجه اول به وجدان خود پاسخ دهد، قطعا و با قاطعیت خواهد توانست به خاطر نعمتی که تحت عنوان مسئولیت به عهده او گذاشته شده، پاسخ دهد.

دکتر سید مرتضی سقاییان نژاد در گفتگو با خبرنگار ایمنا و در حاشیه برگزاری "اولین جشنواره مسوول پاسخگو از منظر رسانه" اظهار داشت: مسئول پاسخگو، پاسخگو برای مسئولیتی است که به عهده او قرار داده شده است.
وی تصریح کرد: اگر یک مسئول بتواند در درجه اول به وجدان خود پاسخ دهد، قطعا و با قاطعیت خواهد توانست به خاطر نعمتی که تحت عنوان مسئولیت به عهده او گذاشته شده، پاسخ دهد.
شهردار اصفهان با تاکید بر این که منش و روش مسوولین باید فقط و فقط در جهت کسب رضای خدا باشد، عنوان کرد: اگر هر مسوولی وظیفه محوّل شده به خود را توفیقی الهی بداند، مطمئنا همه امور در روندی حساب شده پیش خواهد رفت.
سقاییان نژاد با بیان این که قیامت محل پاسخگویی انسان‌ها به خاطر اعمال و رفتار آنها در دنیا است، اضافه کرد: اگر مسوولی در مسیر حرکت خود درست عمل کرده و برطبق وجدان خود رفتار نموده باشد، می توان آن را مسوول پاسخگو خطاب کرد.
به گفته شهردار اصفهان مسوولی پاسخگو است که بتواند به وجدان خود جواب قابل قبول دهد.
سقاییان نژاد ادامه داد: اگر خدای ناکرده مسوولی در راستای پاسخگویی به مردم و خبرنگاران دغدغه ای نداشته باشد، تنگناها و کسری ها به وجود می آید.
وی تقوا را محور اساسی حدود خداوند عنوان کرد و اذعان داشت: پیش نیاز هر مسوولیتی و به دنبال آن پاسخگویی، رعایت حد و حدود خداوند است.
وی وظیفه خبرنگاران را اطلاع رسانی و شفاف سازی وظایف مسوولین به مردم و عموم جامعه دانست و خاطرنشان کرد: اگر مردم پاسخگویی خوبی از مسوولین داشته باشند، میزان امیدواری شان بیشتر خواهد شد.
سقاییان نژاد در خاتمه گفت: پاسخگویی شکر نعمتی است که خداوند تحت عنوان مسوولیت بر روی دوش مسوولین گذاشته است.

دوشنبه 1 اسفند 1390  1:00 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

شهردار پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، برگزیده جشنواره مسوول پاسخگو شد

مراسم اختتاميه و اعلام نتايج "اولین جشنواره مسوول پاسخگو از منظر رسانه" امشب در محل كتابخانه مركزي شهرداري اصفهان برگزار و با جمع آراء خبرنگاران، مدیران پاسخگوی استان معرفی و پس از آن مورد تقدیر واقع شدند.

به گزارش ایمنا "اولین جشنواره مسوول پاسخگو از منظر رسانه " که به همت خانه مطبوعات استان اصفهان و اعضای هیئت مدیره برگزارگردید، با حضور اصحاب رسانه و برخی از مسئولین همراه بود.
بنابراین گزارش حدود يك ماه قبل با حضور بيش از يكصد نفر از خبرنگاران اصفهاني، آزموني در سه بخش خدماتی، علمی و صنعتی برگزار و افراد مورد نظر با توجه به ملاك هاي دوازده گانه كه شامل نحوه پاسخگويي حضوري، مكتوب و تلفني، همچنين نحوه انتقادپذيري، پيگيري وعده هاي داده شده و چند مورد ديگر بود، انتخاب گردیدند.
اين جشنواره در حالی در اصفهان برگزار شد که براي اولين بار در كشور انجام و با استقبال بسيار خوبي از طرف خبرنگاران و مسوولین همراه بود.
منظور و هدف اصلي از برگزاري اين جشنواره در كنار تقدير و تجليل، انجام يك حركت فرهنگي آموزشي بود تا برخي مسئولان محترم دستگاه ها متوجه اين نكته باشند كه فعاليت هاي اجرايي، عمراني بدون در نظر گرفتن اصول علمي ارتباطات، ناقص بوده و چه بسا ارزش خود را از دست خواهد داد.
گفتنی است سقاییان نژاد شهردار اصفهان ، شیشه فروش مدیر مرکز مدیریت بحران استان، حاجی رسولی‌ها رییس شورای اسلامی شهر اصفهان، عشایری مدیرکل اداره راه و ترابری استان، سمیعی نژاد مدیرعامل فولاد مبارکه، طغیانی مدیرعامل شرکت گاز، زمانی مدیرعامل شرکت مخابرات، رامشت رییس دانشگاه اصفهان، شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی، فروغی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان و سردار کرمی فرمانده انتظامی استان اصفهان به عنوان مدیران برتر و پاسخگو در این جشنواره معرفی و پس از آن مورد تقدیر و تجلیل واقع شدند.
لازم به ذکر است تقدیر از خانواده شهید دکتر بهشتی نیز بخش ویژه این مراسم بود که با اهدای تندیس جشنواره از مقام شامخ آیت الله شهید بهشتی به عنوان نماد خدمت گزارترین مدیر قدردانی و به جایگاه والای او ادای احترام شد.

دوشنبه 1 اسفند 1390  1:01 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

رقابت انتخاباتی کاندیدا به دور از تخریب و تضعیف یکدیگر باشد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: رقابت انتخاباتی باید به دور از تخریب باشد و نباید منجر به خصومت شود، در غیر این صورت این انتخابات به جای منفعت موجب ضرر، کینه و کدورت می‌شود.

به گزارش ایمنا آیت الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسئله انتخابات از جهت‌های مختلف دارای اهمیت است، اظهار داشت: انتخابات در مرحله نخست به واسطه حضور مردم نماد اتحاد، همبستگی و وحدت در بعد داخلی است.
وی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم از نظر سیاست خارجی بسیار اهمیت دارد، افزود: دشمن سعی دارد با اهداف شوم خود وانمود کند که مردم ایران از انقلاب دل سرد و این امر را از طرق‌های مختلف القاء می‌کند.
امام جمعه اصفهان با تاکید به اینکه ما باید با رای خود بفهمانیم که این مسئله دروغی بیش نیست، تصریح کرد: مردم ایران باید ثابت کنند که شور دوران انقلاب هنوز زنده است و آن اختلافی را که دشمن مطرح می‌کند چیزی جز خیال واهی نیست.
وی ضمن اشاره به حماسه حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، نمونه همبستگی بارز مردم ایران را در مواردی همچون راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس دانست

و گفت: انتخابات با سایر تجمع‌های مردمی تفاوت دارد چرا که آمار حضور پر شور و شعور مردمی به طور رسمی اعلام می‌شود و این در حالی است که در راهپیمایی‌ها همان گونه که امسال هم شاهد بودیم با وجود حضور پر رنگ مردم دشمن حضور مردم را کم‌رنگ جلوه می‌دهد.
طباطبایی‌نژاد با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات در عدم رسیدن دشمن به سایر اهداف پلیدش بسیار تأثیرگذار است، ادامه داد: اهمیت انتخابات به حدی است که امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب آن را یک وظیفه شرعی، ملی و اجتماعی با حضور آحاد مردم می‌دانند.
وی در ادامه صحبت‌های خود اهمیت دیگر انتخابات را تعیین فرد اصلح برشمرد و افزود: مجلس در هر کشوری در رأس امور قرار دارد و قوه قضاییه و مجریه آنچه را که در مجلس تصویب می‌شود، اجرا می‌کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید به اینکه مجلسی‌ها باید کسانی باشند که از حق مردم دفاع کنند، افزود: مجلسی‌ها باید به دور از قدرت‌های سیاسی و نیز وابستگی به دولت باشند.
وی با بیان اینکه مردم باید افراد وابسته به ثروت و دولت را انتخاب نکنند، ادامه داد: مردم در انتخابات باید با تحقیقات، فرد اصلح را انتخاب کنند.
طباطبایی‌نژاد به نکته مهم مورد سوال مردم در مورد تایید کاندیداها از سوی شورای نگهبان اشاره کرد و بیان داشت: هر چند شورای نگهبان افراد را تایید صلاحیت می‌کند، اما شورای نگهبان نیمی از صلاحیت افراد را تایید می‌کند.
وی با اشاره به اینکه مردم خود باید با تحقیق فرد اصلح را انتخاب کنند، تصریح کرد: مردم باید صلاحیت فرد را در نظر بگیرند و آشنا بودن و نسبت داشتن با یک کاندید نباید مانع انجام وظیفه الهی شود.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان گفت: نقش مردم در انتخاب فرد اصلح بسیار با اهمیت است چرا که انتخاب نهایی مردم مهر صلاحیت افراد را حتی بالاتر از شورای نگهبان و مجریان قانون بر انتخابات می‌زند.
وی از دیگر نکته‌های مهم را اخلاق انتخاباتی کاندیداها ونیز طرفداران آنها دانست و گفت: انسان مؤمن برای رسیدن به هدف خود باید رضایت خدا و امام زمان(عج) را نظر بگیرد.
طباطبایی‌نژاد به بیان روایتی از امام صادق (ع) در مورد اخلاق انتخاباتی پرداخت و افزود: نقل است از امام صادق (ع) که هر کس علیه مؤمنی داستانی و مطلبی را نقل کند که به شخصیت آن مؤمن ضربه وارد شود و او را از نظر مردم ساقط کند، خداوند او را از ولایت خود خارج و در ولایت و سیطره شیطان قرار می‌دهد و شیطان نیز او را نمی‌پذیرد.
وی با بیان اینکه کاندیداها برای رسیدن به جایگاه و مقام مورد نظر نباید مرتکب امر خلاف و نیز سرپیچی از دستورات الهی شوند، اظهار داشت: همه دست اندرکاران امر انتخابات از مردم گرفته تا مجریان قانون باید قانون مداری را رعایت کنند.
مدیر حوزه علمیه استان اصفهان با بیان اینکه اگر به قانون عمل نشود هرج و مرج ایجاد می‌شود، تاکید کرد: باید اصل قانون گرایی در همه ابعاد وجود داشته باشد.
وی در ادامه صحبت‌های خود ریشه فتنه سال ۸۸ را سرپیچی از قانون برشمرد و تصریح کرد: در آن زمان چندین دفعه لفظ مخدوش شدن در انتخابات مطرح شد که برخی نیز در این راه فریب خوردند.
طباطبایی‌نژاد رای هر نفر را حق محفوظ او دانست و گفت: بنا نیست اگر فردی رای به کاندیداهای مورد علاقه خود می‌دهد انتظار داشته باشد تا آن فرد به طور حتم رای بیاورد چرا که حق با کسی است که رای بیشتری می‌آورد.
وی به کارشکنی‌های دشمن و نیز تلقین و ایجاد شبهاتی در مورد انتخابات اشاره کرد و افزود: انتظار می‌رود اگر کاندیداها احساس کردند که در یک صندوقی تخلف شده مراتب را گزارش دهند تا حق و باطلی انجام نگیرد و به غیر از این خودسرانه حرکت یا صحبتی انجام ندهند.
امام جمعه اصفهان به کاهش تخلفات انتخاباتی در طی سال‌های اخیر پرداخت و اضافه کرد: مجریان انتخابات باید به سوی تمدن اسلامی و کاهش تخلفات انتخاباتی پیش روند.
طباطبایی‌نژاد تاکید کرد: مجریان انتخابات نیز باید حق مردم و کاندیدا را محفوظ و امانت داری که وظیفه مجریان است را تا آخر مد نظر داشته باشند. پس از ۳۳ سال از انقلاب مردم نباید دغدغه خاطر از ناحیه مجریان قانون و تخلف در انتخابات داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان با تاکید بر رقابت انتخاباتی گفت: رقابت انتخاباتی نباید منجر به خصومت شود و در غیر این صورت این انتخابات به جای منفعت موجب ضرر، کینه و کدورت همراه دارد.
وی با تاکید به اینکه تبلیغات انتخاباتی باید فقط برای فرد مورد نظر کاندید باشد و تضعیف دیگران را همراه نداشته باشد، گفت: رقابت سالم موجب رشد جامعه و مسئولان می‌شود.
طباطبایی‌نژاد با بیان اینکه مردم باید دوستانه و رفاقت آمیز در کنار صندوق‌ها حاضر شوند، افزود: کسی نباید به خاطر انتخاب کاندید مورد نظر خود، مورد سوال قرار گیرد و کسی حق ندارد دیگری را برای این امر باز خواست کند.
وی اضافه کرد: ما باید به دنیا بفهمانیم که دموکراسی که غرب دم از آن می‌زند با حضور مردم پای صندوق‌های رای به بهترین نحو در ایران برگزار می‌شود و الگوی آن به همه جهان قابل عرضه است.
امام جمعه اصفهان به انتقال انقلاب اسلامی ایران به سایر کشورها اشاره کرد و گفت: انتخابات امسال ویژه است و حرکت کشورهای اسلامی مسئله مهمی محسوب می‌شود، چرا که چهار نفر از امپراتورهای طرفدار استکبار سرنگون و بقیه در حال نابودی هستند.
وی با تاکید به اینکه دشمن می‌داند که منشا این حرکت‌ها ایران است، بیان داشت: ما باید به دشمن ثابت کنیم که امسال نیز مانند سایر دوره‌ها حتی در سخت‌ترین شرایط پای صندوق‌های رای حاضر و مشت محکمی به دهان دشمن می‌زنیم.
طباطبایی‌نژاد اضافه کرد: مردم با مشارکت حداکثری و انتخاب فرد اصلح ثابت می‌کنند که افزایش تحریم‌ها و فشارهای اخیر قیمت‌ها بر کاهش انگیزه‌ها و دلسرد کردن مردم در انتخابات تأثیری ندارد.
وی تاکید کرد: مردم در همه توطئه‌ها در مقابل دشمن ایستادگی کردند و این بار نیز باید ادامه دهنده همین راه بوده و دشمن را مأیوس کنند.
امام جمعه اصفهان با بیان اینکه دشمن همه ترفندهای خود را برای ایجاد خلل در جدا کردن مردم از دین‌داری به کار می‌گیرد، افزود: دشمن در این راه با بهانه‌های مختلف وارد میدان می‌شود که ایستادگی در مقابل آنها از سخت‌ترین اعمال است

دوشنبه 1 اسفند 1390  1:02 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

حاشیه این بار در اصفهان؛ گیتی پسند- کاله نیمه تمام ماند

دیدار تیم های والیبال گیتی پسند و کاله آمل که از ساعت ۱۷ امروز در سالن مخابرات اصفهان آغاز شد به دلیل درگیری نیمه تمام ماند.

به گزارش ایمنا، تیم های والیبال گیتی پسند و کاله از ساعت ۱۷ امروز در سالن مخابرات اصفهان به مصاف هم رفتند. کاله در ست اول و دوم با نتایج ۲۵ بر ۱۷ و ۲۵ بر ۱۹ پیروز میدان بود و در حالی که ست سوم دیدار با حساب ۱۹ بر ۱۶ به سود گیتی پسند در جریان بود فحاشی هواداران کاله که به همراه لیدر به اصفهان سفر کرده بودند موجب شد تا لیدر گیتی پسند برای تذکر و پایان دادن شعارها و فحاشی ها وارد عمل شود. درگیری خفیف دو لیدر موجب شد تا برای پایان مجادله مسئولان مسابقه وارد عمل شوند. در جریان درگیری ها لیدر گیتی پسند از ناحیه چشم به شدت دچار صدمه شد و به بیمارستان منتقل گردید. طبق گفته پزشک اورژانس حاضر در ورزشگاه آسیب چشم وی بسیار شدید است.
در جریان این اتفاقات و زمانی که دود غلیظی سالن مخابرات را فرا گرفته بود به دستور امیدوار حاتمی ناظر فدراسیون، بازی نیمه تمام و تیم ها به رختکن منتقل شدند. تماشاگران دیدار نیز به دلیل جو متشنج سالن مخابرات به بیرون هدایت شدند. در جریان این اتفاقات یکی از هواداران گیتی پسند نیز دچار مجروحیت از ناحیه صورت شد.
دوشنبه 1 اسفند 1390  1:03 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

باریج یکی در میان می برد

تیم والیبال باریج اسانس کاشان در هفته بیست و چهارم لیگ برتر باشگاههای کشور در خانه میزان خراسان را شکست داد.

به گزارش ایمنا، در چارچوب رقابت های هفته بیست و چهارم لیگ برتر والیبال باشگاههای کشور از ساعت ۱۷ در کاشان باریج اسانس به دیدار میزان خراسان رضوی رفت، باریج اسانس که هفته پیش در آمل به کاله باخته بود این هفته برابر میهمان خود به پیروزی رسید.
شاگردان معدنی در سه ست پیاپی با نتایج ۲۷ بر ۲۵، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر ۲۱ به پیروزی رسیدند تا با کسب امتیازات کامل هفته بیست و چهارم را پشت سر بگذارند.
دوشنبه 1 اسفند 1390  1:04 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

ساعت آفتابی مدل سیاره ای کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان در میدان جلفا قرار گرفت

طرح ساعت آفتابی مدل سیاره ای، کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان در میدان جلفای اصفهان به اجرا درآمد.

صفایی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در کاشان با اشاره به اجرای طرح ساعت آفتابی مدل سیاره ای وی در میدان جلفا اصفهان اظهار داشت: ساعت هاي آفتابي گرچه در بازه زماني چند هزار ساله براي تشخيص زمان در فرهنگ هاي گوناگون بشري مورد استفاده قرار مي گرفته است اما با گسترش فناوري ساعت هاي عقربه اي و ديجيتال از رونق اصلي افتادند.
 وی افزود: با اين وجود در بسياري از جوامع هنوز نه تنها به عنوان نماد نجومي بلكه به عنوان عنصر زيبايي شناختي و گاه نماد اصالت و قدمت فرهنگي استفاده مي شود و در جامعه ما نيز در چند سال اخير روند ساخت انواع مختلف ساعت آفتابي در گوشه و كنار ايران زمين گسترش يافته است.
کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان افزود: ساعت آفتابي اصفهان با مدل سياره اي و قطر خارجي ۱۳۰ سانتيمتر و قطر داخلي ۱۰۰ سانتيمتر طراحي شده است.
به گفته وی، اين ساعت آفتابي براي مختصات جغرافيايي ميدان جلفاي اصفهان يعني طول جغرافيايي ۵۱ درجه و ۳۹ دقيقه و ۲۷ ثانيه شرقي و عرض جغرافيايي ۳۲ درجه و ۳۸ دقيقه و ۱۱ ثانيه شمالي طراحي شده است.
به گفته وی، درجه بندي ساعات در ساعت آفتابي اصفهان با فاصله ۱۰ دقيقه انجام گرفته و دقت آن در حدود ۳ دقيقه مي باشدو بر روي هريك از خطوط ساعات منحني آنالما مربوط به پارامتر تعديل زمان رسم شده است همچنين ميزان ميل خورشيد در ابتداي هريك از ماه هاي گاه شماري ايراني به وسيله خطوط افقي مشخص شده است.

صفایی گفت: در محاسبات و طراحي ساعت آفتابي اصفهان  علاوه بر نشان دادن ساعت، كاربردهاي جانبي زيادي را در نظر گرفته است.
کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان، تعيين تقويم، تعيين طول روز و تعيين زمان طلوع و غروب خورشيد در هر روز از سال، تعيين لحظه اذان ظهر در طول سال، تعيين پارامتر تعديل زمان در روزهاي مختلف سال و تعيين ميزان ميل خورشيد در فصول مختلف را از مهم ترين کاربردهای جانبی آن برشمرد.
صفایی، مهمترين مزيت اين ساعت آفتابي را نسبت به نمونه مشابه قبلي آن، كار برد آن در شب دانست.
به گفته وی، در طراحي ساعت، شاخص به گونه اي قرار گرفته است كه امتداد آن در راستاي پيكان نشان دهنده موقعيت قطب شمال سماوي كه در مجاورت ستاره قطبي قرار گرفته است و با اين ابزار نجومي مي توان در شب ستاره قطبي، و به تبع آن قطب شمال سماوي را پيدا کرد سپس جهت يابي را با دقت بسيار زيادي انجام داد.
کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان تصریح کرد: اين مدل ساعت آفتابي با الگوبرداري از ذات الحلق كه يك ابزار نجومي قديمي است طراحي شده است و نمونه تكامل يافت هایي از ساعت هاي آفتاب به شمار مي رود. 
صفايي، كارشناس رصدخانه دانشگاه كاشان قبلا چندين نمونه ساعت آفتابي طراحي و ساخته است.
ميدان جلفا كه در محله جلفاي اصفهان و در مجاورت خيابان نظر واقع است ، در بين سه كليساي معروف اصفهان يعني كليساي وانك ، كليساي حضرت مريم و كليساي بيت اللحم قرار گرفته است و ساعت آفتابي در ميان يك حوض ساخته شده است.

دوشنبه 1 اسفند 1390  1:05 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

اصفهان در تکاپوی برگزاری انتخابات پرشور/ تنور انتخابات داغ شد

در حالیکه هنوز بیش از دو هفته به انتخابات مجلس باقی مانده اما اکنون تنور انتخابات در اصفهان نسبت به گذشته داغ‌تر شده و هر روز نیز بر تلاش مردم برای شناخت کاندیداهای اصلح‌تر بیشتر از گذشته می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، 19 کسری از کرسی‌های مجلس شورای اسلامی متعلق به استان اصفهان است و با توجه به اینکه اصفهان دارای درصد بالایی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، طبیعی است که برگزاری انتخاباتی سالم در سطح استان اصفهان نیز دارای حساسیت خاصی است.

بیش از 240 کاندیدا در سطح استان اصفهان از هم اکنون برای برگزاری انتخاباتی سالم آماده شده‌اند تا در نهایت مردم بتوانند کاندیدای اصلح خود را انتخاب و نماینده کرسی‌های اصفهان در مجلس شورای اسلامی کنند.

در این میان از جمله نکاتی که در گفتگو با مردم به آن بر می‌خوریم این است که مردم همواره در سخنان خود ملاک‌های انتخاب خود را بازتابی از فرمایشات مقام معظم رهبری بیان و مسائلی چون تلاش دشمن برای ایجاد روحیه یاس با تحریم‌ها، انتخاب کاندیداهایی که به دور از مراکز قدرت و ثروت هستند را بیان می‌کنند.

استاندار اصفهان نیز در خصوص برگزاری انتخاباتی سالم با اشاره به اینکه مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضوری پرشور و گسترده خواهند داشت، اظهار داشت: دشمنان انقلاب همواره در گذشته کارشکنی‌هایی در برگزاری انتخابات داشته و خوشبختانه مردم ایران در این راه با حضور حداکثری خود همواره دشمن را شکست دادند.

ذاکر اصفهانی در ادامه با اشاره به لزوم رعایت قانون و پیاده سازی آن در خصوص برگزاری انتخاباتی سالم، اظهار داشت: استانداری بیش از هر چیز به اعمال و حاکمیت قانون در برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اهمیت می‌دهد.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای خدشه دار کردن نظام و اینکه آنان در تلاش هستند حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی را کم رنگ نشان دهند نیز گفت: برای جلوگیری از انتشار شایعات با هدف کاهش مشارکت نامزدها و مردم در صحنه انتخابات مجلس، تدابیر لازم را اندیشیده‌ شده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش مسئولان بر این است که بتوانند اقدامات لازم را برای برگزاری یک انتخابات سالم، شفاف و رقابتی به دور از حاشیه انجام دهند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه هر کرسی مجلس در اصفهان 12 داوطلب دارد، گفت: خوشبختانه با اقداماتی که اخیرا انجام شده در سطح هیچ حوزه‌ای از استان مسئله کمبود مشارکت وجود ندارد و ما شاهد حضور کاندیداها از گرایشات مختلف هستیم.

محمد مهدی اسماعیلی خوشبختانه ادامه داد: فضای فعلی موجود در استان اصفهان بر اساس بررسی و نظر سنجی‌های صورت گرفته فضایی مشارکتی است و انتخابات مجلس نهم با اقبال خوبی از سوی مردم روبروست.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: گرایشات مختلفی از جمله اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل در این دوره از انتخابات مجلس نهم در اصفهان با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

اسماعیلی همچنین حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را مبین و گویای حضور حدکثری مردم در انتخابات دانست.

معاون سیاسی استاندار اصفهان با اشاره به اینکه اکنون 240 کاندیدا در سطح استان اصفهان تائید شورای نگهبان را دریافت کرده‌اند، یادآور شد: امسال تعداد عدم احراز صلاحیت و یا کسانی که صلاحیت آنها تائید نشده در سطح استان اصفهان بسیار پایین بود و ما شاهد فضای رقابتی‌تری هستیم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه اصفهان 19 کرسی از مجلس را داراست، گفت: بر همین اساس این 240 نامزد باید به رقابت با یکدیگر بپردازند و بیش از 12 نفر برای هر کرسی از مجلس داوطلب وجود دارد.

در این میان با حضور در میان قشرهای مختلف مردم نیز متوجه خواهیم شد که در این دوره تنور انتخابات بسیار داغ‌تر از دوره‌های گذشته است و مردم همواره در سخنان روزانه خود در خصوص انتخابات کاندیداهای اصلح سخن به میان می‌آورند.

یکی از شهروندان اصفهانی در این خصوص به مهر گفت: دشمن در تلاش است با تحریم‌و فشار بر ایران مردم را نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران بد بین کنند که خوشبختانه تا کنون به این هدف خود دست نیافته است.

وی گفت: مردم ما دارای بینش بالایی هستند و همین تحریم و فشارها بر حضور هر چه بیشتر آنها کمک بیشتری خواهد کرد چون مردم هر چه بیشتر با چهره زشت دشمنان ایران آشنا خواهند شد.

این کشاورز اصفهانی تصریح کرد: نباید فراموش کرد که حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهن نیز خود پاسخی کوبنده از جانب مردم بود.

یک دانشجوی رشته علوم سیاسی نیز به مهر گفت: مردم ایران دارای بصیرت بالایی هستند و همواره فرمایشات مقام معظم رهبری را سرلوحه کارهای خود قرار می‌دهند و با سخنرانی‌های اخیر مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات ما شاهد انتخاباتی پرشور هستیم.

وی ادامه داد: گفتگو میان اقشار مختلف مردم خود مبین این اصل است که مردم در خصوص انتخاباتی پرشور و انتخاب نمایندگانی اصلح که از میان مردم باشند و در واقع به نوعی افرادی درد آشنا باشند برای آنها از حساسیت بالایی برخوردار است و نسبت به این مهم توجه خاصی دارند.

یکی دیگر از شهروندان اصفهانی در این خصوص با اشاره به اینکه یک نماینده خوب در مجلس شورای اسلامی باید از میان مردم باشد، تصریح کرد: انتخاب کاندیداهایی که از مراکز قدرت و ثروت هستند امری مهم و ضروری است و باید نسبت به انتخاب کاندیدایی که دلسوز مردم، نظام و پیرو سخنان ولایت است توجه داشته باشیم.

دوشنبه 1 اسفند 1390  1:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها