0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

لغو بازی شموشک نوشهر و ذوب‌آهن/ زمین نوشهر را آب گرفت

از سری رقابت‌های لیگ فوتبال دسته دوم کشور بازی دو تیم فوتبال شموشک نوشهر و ذوب آهن نوین اصفهان در نوشهر لغو شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نوشهر گفت: بارش شدید باران که از شب گذشته در نوشهر آغاز شد و به علت تشدید بارندگی بازی فوتبال بین تیم‌های شموشک نوشهر و ذوب‌آهن نوین اصفهان در چارچوب رقابت‌های لیگ فوتبال دسته دوم کشور به میزبانی نوشهر لغو شد.

کریم پرکاس اظهار داشت: بارش باران موجب آبگرفتگی شدید زمین ورزشگاه شهدای نوشهر شد و همین امر موجب شد تا داور بازی به دلیل عدم وجود شرایط بازی در زمین ورزشگاه شهدای نوشهر این دیدار را لغو کند.

پرکاس ادامه داد: هنوز زمان برگزاری دیدار لغو شده بین تیم‌ای شموشک نوشهر  و ذوب‌ آهن نوین اصفهان در ورزشگاه شهدای نوشهر اعلام نشده است و باید منتظر آرام شدن شرایط جوی و برطرف شدن مشکل زمین ورزشگاه شهدای نوشهر باشیم.

به گزارش فارس، زمین ورزشگاه شهدای نوشهر یکی از نامناسب‌ترین زمین‌های فوتبال در مازندران است که همواره موجب اعتراض کادر فنی و بازیکنان تیم‌های  فوتبال مهمان را به همراه داشته است و با همه این مشکلات و قول مسئولان مبنی بر نصب چمن مصنوعی در این ورزشگاه اما، وضعیت زمین ورزشگاه شهدای نوشهر با کوچک‌ترین بارندگی به دریاچه و یا باتلاق تبدیل می‌شود و شرایط برگزاری مسابقات فوتبال در آن ناممکن می‌شود.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:55 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

در ایام دهه فجر 7 پروژه راه‌آهن اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل راه‌آهن استان اصفهان گفت: در ایام دهه فجر جاری، هفت پروژه راه‌آهن اصفهان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بهروز تاکی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به پروژه‌های اجرایی این اداره در سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: عملیات باز‌سازی، نما‌سازی و توسعه ساختمان ایستگاه بادرود در این ایام صورت می‌گیرد.

وی به زمان آغاز اجرای این پروژه اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم فروردین ماه جاری آغاز شده است.

مدیرکل راه‌آهن استان اصفهان با اشاره به دستاوردهای این پروژه تصریح کرد: احداث ایستگاه زیبا‌سازی محیطی، ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات و احداث سالن جدید انتظار مسافری از مهم‌ترین نتایج اجرای این پروژه به شمار می‌رود.

وی به احداث سکوی دوم مسافری و زیر‌گذر عبور مسافران در ایستگاه کاشان اشاره کرد و ادامه داد: عملیات اجرای این پروژه با هدف توسعه فضای لازم به منظور رفاه حال مسافران، افزایش ضریب ایمنی و حفظ جان مسافران و عابران پیاده، فراهم کردن افزایش تعداد قطار‌های مسافری در آینده از اواخر خرداد ماه سال جاری آغاز شده و بهره‌برداری از آن در ایام دهه فجر جاری صورت می‌گیرد.

تاکی با اشاره به بهره‌برداری از پروژه عملیات بهسازی پلاک فیروزه-سیستان در این ایام تاکید کرد: عملیات اجرای این پروژه از اردیبهشت ماه جاری در اصفهان آغاز شده است و افزایش سرعت قطار‌ها، بهبود وضعیت کیفی خطوط راه‌آهن و حفظ حالت ارتجاعی خط آهن از مهم‌ترین اهداف اجرای این پروژه به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب  مقارن با بهره‌برداری از هفت پروژه راه‌آهن اصفهان است، اضافه کرد: احداث تقاطع غیر هم‌سطح نصر‌آباد از دیگر پروژه‌های اجرایی این اداره در این ایام است.

مدیرکل راه‌آهن استان اصفهان با اشاره به اینکه عملیات اجرایی این پروژه نیز از اواخر فروردین ماه جاری در اصفهان آغاز شده است، بیان داشت: حذف گذر‌گاه همسطح، ارتقای ضریب ایمنی در عبور و مرور وسایل نقلیه ریلی و خودرو‌های سواری و پیشگیری از وقوع سوانح و حوادث احتمالی ریلی از اهداف اجرایی این پروژه به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه عملیات احداث سکوی مسافری و امکانات رفاهی در ایستگاه ورزنه نیز از نیمه دوم اسفند ماه سال گذشته در اصفهان آغاز شده است، گفت: این پروژه نیز در این ایام مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و احداث سرویس‌های بهداشتی، ایجاد امکانات لازم در راستای توقف قطار‌های مسافری برای ادای فریضه نماز و باز‌سازی کامل نماز‌خانه از اهداف اجرای این پروژه است.

تاکی با اشاره به نصب پمپ‌های دیجیتالی و هوشمند سوخت در ایستگاه‌های اصفهان، سیستان و کاشان اظهار داشت: عملیات اجرای این پروژه نیز از اواخر مهرماه جاری در اصفهان با هدف بهینه‌سازی مصرف سوخت، کاهش زمان سوخت‌گیری دیزل و سهولت در سوخت‌گیری دیزل‌ها آغاز شده است.

وی با اشاره به بهره‌برداری از عملیات شبه بهسازی بلاک خیر‌آباد - هرند در ایام دهه فجر جاری افزود: این پروژه نیز از ابتدای دی‌ماه جاری در اصفهان آغاز شده است و راه‌آهن اصفهان طی روز‌های آینده به بهره‌برداری از این پروژه‌ها می‌پردازد.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:55 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

نمایش قطعاتی از انیمیشن "حیات وحش" در اصفهان

مدیر خانه کاریکاتور حوزه هنری اصفهان گفت: در دومین نشست تخصصی نمایشگاه کاریکاتور ایران برای نخستین بار در کشور قطعه‌هایی از انیمیشن "حیات وحش" به کارگردانی علی درخشی به نمایش در می‌آید.

پیام پورفلاح در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: نخستین نشست کاریکاتور هم‌زمان با افتتاحیه نمایشگاه کارتون خواب و با حضور جمال رحمتی و کیارش زندی برگزار شد و این هفته در ادامه سلسله‌ نمایشگاه‌های کاریکاتور ایران، جلسه پرسش و پاسخی با حضور کاریکاتوریست‌های برجسته کشور، علی درخشی٬ علی جهانشاهی و فیروزه مظفری تشکیل می‌شود.

وی افزود: علاقه‌مندان به کاریکاتور و انیمیشن می‌توانند با حضور در این جلسه به مطرح کردن پرسش‌های خود در زمینه کاریکاتور و انیمیشن بپردازند.

مدیر خانه کاریکاتور حوزه هنری اصفهان تصریح کرد: همچنین در این برنامه منتخبی از انیمیشن "حیات وحش" ساخته علی درخشی با حضور کارگردان این انیمیشن به نمایش در می‌آید.

وی ادامه داد: در این انیمیشن دو بعدی که فضایی کاریکاتورگونه دارد حیات‌وحش با زبان شیرین طنز به نمایش در آمده و با کنایه‌هایی به از بین رفتن حیات‌ وحش توسط بشریت اشاره شده است.

پورفلاح هدف از برگزاری سلسله نمایشگاه‌های کاریکاتور ایران را به نمایش گذاشتن کاریکاتورهای هنرمندان را تمام نقاط کشور دانست و تاکید کرد: در کنار این سلسله نمایشگاه‌ها که برگزاری آنها چندین سال به طول می‌انجامد، برجسته‌ترین هنرمندان عرصه کاریکاتور کشور حضور می‌یابند که این امر سبب تعامل آموزشی تجربی افراد آماتور با حرفه‌ای شده و در جو کاریکاتور اصفهان نیز شور و انگیزه بیشتری ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: بیشتر کاریکاتوریست‌های حرفه‌ای به فضای انیمیشن نیز وارد شده‌اند، بنابراین هدف از به نمایش گذاشتن انیمیشن در این سلسله جلسات این است که هنرمندان این رشته تجربه‌های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

به گزارش فارس، دومین برنامه از سلسله نمایشگاه‌های کاریکاتور با نمایش انیمیشن حیات وحش از ساعت 16 و 30 روز پنج‌شنبه 13 بهمن‌ماه در مجتمع فرهنگی هنری سوره آغاز و با جلسه پرسش و پاسخ ادامه می‌یاید که شرکت در آن برای عموم آزاد است.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:56 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

مراسم جشن صبح بیداری در اصفهان برگزار می‌شود

معاون اداری بنیاد خیریه فرهنگی المهدی (ع) گفت: به مناسبت آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) و دهه فجر انقلاب اسلامی امروز جشن بزرگ صبح بیداری اسلامی در اصفهان برگزار می‌شود.

احمد جمشیدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: در این مراسم که با حضور آیت‌الله مهدوی، فعالان فرهنگی، خیران و مسئولان کانون‌های دینی و فرهنگی سطح شهر برگزار می‌شود از خیران بنیاد فرهنگی المهدی تجلیل و قدردانی می‌شود.

وی افزود: این خیران از بدو تاسیس بنیاد در این مکان فعالیت فرهنگی داشته‌ و اکنون بازنشسته شده‌اند ضمن اینکه بخشی از خیران از مشترکان بنیاد هستند و ماهیانه در راستای اقدا‌م‌های فرهنگی در سطح شهر به این خیریه کمک می‌کنند.

معاون اداری بنیاد خیریه فرهنگی المهدی (ع) با اشاره به برگزاری مسابقه کشوری از غدیر تا عاشورا در سال جاری تصریح کرد: همچنین در این مراسم قرعه‌کشی این مسابقه بزرگ انجام می‌شود که به نفر نخست بن سفر به مکه معظمه، به پنج نفر بن سفر به عتبات عالیات،30 نفر سفر به مشهد مقدس و به تعدادی نیز کارت هدیه تعلق می‌گیرد.

وی افزود: سئوال‌های این مسابقه از خطبه غدیر و بیانات رهبر معظم انقلاب درباره غدیر که در سایت بنیاد به نشانی www.noorportal.net قرار گرفته طرح شده بود.

جمشیدی درباره فعالیت‌های این بنیاد در طول سال نیز تاکید کرد: این بنیاد هیچ‌گونه فعالیتی به جز فعالیت‌های فرهنگی و دینی ندارد و از سال 73 اقدام به ایجاد کانون‌های فرهنگی در مساجد اصفهان و مناطق محروم شهرهای دیگر کرد.

وی ادامه داد: این خیریه جزو نخستین خیریه‌هایی است که در اصفهان برای اقدام‌های فرهنگی تشکیل شد و تحت نظارت آیت‌الله مهدوی به عنوان رئیس هیئت مدیره و آیت‌الله ناصری به عنوان رئیس هیئت امنای مجموعه فعالیت و اساتید حوزه و دانشگاه در کارهای فرهنگی، پژوهشی و مشاوره با ما همکاری می‌کنند.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:56 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

زمان سفر رئیس جمهور به اصفهان مشخص نیست/آمادگی کامل برای برگزاری سفر‌

استاندار اصفهان گفت: زمان دقیق سفر رئیس جمهور به اصفهان مشخص نشده است اما ما برای برگزاری این سفر آمادگی کامل داریم.

علیرضا ذاکر اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به پیش رو بودن چهارمین سفر استانی رئیس جمهور به اصفهان اظهار داشت: زمان سفر هیئت دولت به اصفهان هنوز مشخص نیست.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر زمان سفر رئیس جمهور به اصفهان مشخص نیست، افزود: مقدمات برگزاری این سفر را به خوبی آماده کرده‌ایم.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه این سفر بیشتر در چارچوب بررسی مصوبات سه سفر گذشته هیئت دولت به اصفهان است، تصریح کرد: این مصوبات ارزیابی شده و نقاط قوت، نقاط ضعف و پیشنهادات برای برگزاری هرچه بهتر این سفر داده شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه رویکرد دولت در سفرهای گذشته فرهنگی بوده است، بیان داشت: در سفر سوم بخشی از مصوبات دولت فرهنگی بود که بسیاری از آنها اجرایی شد.

وی با بیان اینکه به تازگی جلسه‌ای با محرابیان، مشاور رئیس جمهور راجع به سفر چهارم هیئت دولت به اصفهان داشته‌ایم، ادامه داد: پیشنهادات خود را منعکس کرده‌ایم و همه چیز برای برگزاری این سفر آماده است.

ذاکر اصفهانی در پاسخ به این سؤال که آیا این سفر در روزهای باقی مانده از سال جاری انجام می‌شود، گفت: هیچ چیز مشخص نیست اما ما آمادگی کامل برای برگزاری این سفر را داریم.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:57 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

پایان مرمت ایوان سر‌در ورودی مسجد امام (ره‌) ‌/ رونمایی از کلیسای استپانوس ‌

سرپرست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: عملیات مرمت و پاک‌سازی ایوان سر در ورودی مسجد امام (ره) به پایان رسیده و جزو یکی از طرح‌های میراث فرهنگی است که در دهه فجر رونمایی می‌شود.

محسن مصلحی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در ارتباط با پروژه‌های افتتاحی سازمان میراث فرهنگی استان اصفهان در دهه فجر اظهار داشت: در این دهه عملیات مرمت و احیای کلیسای استپانوس در جلفای اصفهان به پایان رسیده است و این مجموعه تاریخی در شهر اصفهان در یکی از روزهای دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: همچنین موزه‌های مردم شناسی شهرستان میمه، حمام خانعلی شهرستان سمیرم و محمد آباد جرقویه به بهره‌برداری می‌رسد.

سرپرست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اضافه کرد: عملیات مرمت و پاک‌سازی ایوان سر در ورودی مسجد امام (ره) به پایان رسیده و جزو یکی از طرح‌های میراث فرهنگی است که در دهه فجر رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه دائمی صنایع دستی با عنوان نقش خانه در میدان امام (ره) افتتاح شده است، ادامه داد: همچنین به مناسبت دهه فجر نمایشگاه صنایع دستی با تخفیف ویژه در کاخ چهل‌ستون برگزار می‌شود.

مصلحی بیان داشت: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و در روستای برز آباد کاشان و برپایی نمایشگاه انقلاب اسلامی در باغ فین و خانه بروجردی‌ها از دیگر برنامه‌های میراث فرهنگی به مناسبت دهه فجر است.

وی تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی اصفهان در حال تدارک برگزاری سومین نمایشگاه خودروهای قدیمی است که 90 درصد کار آن اجرا شده و منتظر جمع‌آوری بقیه مالکان خودروها است.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:58 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

وزارت صنعت: مطالبات بازنشستگان فولاد به محض تأمین مالی پرداخت می‌شود

وزارت صنعت خطاب به بازنشستگان معترض شرکت ذوب آهن اصفهان اعلام کرد: به محض واریز مبلغ ۲۸۰۰ میلیارد ریال از محل بودجه ۹۰، تمام مطالبات بازنشستگان پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت صنعت، معدن و تجارت در واکنش به خبر این خبرگزاری در روز ۲۷ دی‌ماه با عنوان "تجمع بازنشستگان ذوب آهن مقابل وزارت صنعت برای اخذ طلب ۲۸ ساله" اعلام کرد: به استناد مصوبه شماره ۲۰۵۰۷۴ ت ۴۵۳۵۲ ن مورخ ۱۷ دی امسال نمایندگان ویژه رئیس جمهور در کارگروه واگذاری سهام دولت، مبلغ ۲۸۰۰ میلیارد ریال از منابع موضوع بند ۲۲ قانون بودجه امسال برای پرداخت مطالبات، تعهدات و کسری صندوق بازنشستگی فولاد تخصیص یافته که مراتب از سوی معاون اول رییس جمهور به سازمان حسابرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی برای اجرا ابلاغ شده است.

در این راستا هیئت عامل ایمیدرو به استناد مصوبه شماره ۸۳۹ هـ مورخ ۲۰ دی ۹۰ نماینده خود را جهت افتتاح حساب و برداشت از آن معرفی کرده که به محض واریز مبلغ مزبور، تمام مطالبات بازنشستگان پرداخت خواهد شد.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:58 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان: درصدد امضای تفاهمنامه خواهرخواندگی اصفهان تفلیس هستیم

مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در استان اصفهان گفت: در راستای افزایش تعاملات اصفهان با شهرهای دنیا درصدد امضای تفاهمنامه خواهرخواندگی با شهر تفلیس در گرجستان هستیم.

حسن نوریان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در ارتباط با افزایش خواهرخوانده‌های شهر اصفهان اظهار داشت: بنای کلی سیاست خارجه، استفاده از ظرفیت‌های اصفهان به عنوان یکی از شهرهای معروف جمهوری اسلامی ایران در حوزه روابط بین‌الملل و ارتباط بین ملت‌ها است و به همین دلیل به تازگی مذاکره‌هایی در راستای افزایش خواهرخوانده‌های اصفهان صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مکان‌هایی که برای امضای تفاهمنامه خواهرخواندگی با شهر اصفهان در نظر گرفته شده، شهر تفلیس گرجستان است، افزود: با توجه به اینکه در استان اصفهان به ویژه در منطقه فریدن و فریدون‌شهر تعدادی از ساکنان از نژاد و تبار گرجی هستند و زبان آنها را نیز به راحتی تکلم می‌کنند، شهر گرجستان برای خواهرخواندگی با اصفهان در نظر گرفته شده است.

مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در استان اصفهان تصریح کرد: جمهوری گرجستان نیز در حوزه مشترک‌المنافع و قفقاز جزو کشورهایی است که ارتباط خوب و مؤثری با جمهوری اسلامی ایران دارد، بنابراین ما دنبال امضای تفاهمنامه خواهرخواندگی میان شهرداران شهرهای تفلیس و اصفهان هستیم.

وی در ارتباط با مزایای منعقد کردن این تفاهمنامه خواهرخواندگی گفت: چنان‌چه این تفاهمنامه عملیاتی شود، موضوعات مختلفی چون جشن‌ها و هفته‌های فرهنگی، تبادل هیئت‌های ورزشی، همکاری‌های دانشگاهی و نصب تندیس‌ها و نمادهای ملی دو کشور و نام‌گذاری‌های خیابان‌ها بین دو شهر اصفهان و تفلیس را در آینده شاهد هستیم.

نوریان در جواب این سؤال که در حال حاضر شهر اصفهان با چه تعداد از شهرهای دنیا عقد خواهرخواندگی دارد، گفت: آمار در این خصوص متناقض است و ما دو عدد 13 و 16 را داریم، اما فکر می‌کنم 13 خواهرخوانده برای اصفهان صحیح‌تر بوده، به دلیل اینکه تفاهمنامه آن در دفتر وزاتخانه امور خارجه در استان اصفهان موجود است.

وی یادآور شد: آخرین تفاهمنامه خواهرخواندگی که شهرداری اصفهان به امضاء رسانده است، با شهر بعلبک در کشور لبنان است.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:59 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

معاون عمرانی استاندار اصفهان: 4000 پروژه نیمه‌تمام در اصفهان وجود دارد

معاون عمرانی استاندار اصفهان گفت: در حال حاضر 4 هزار پروژه نیمه‌تمام در سطح استان وجود دارد و اصفهان در راستای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی از استان‌های نمونه در سطح کشور به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سیدجمال‌الدین صمصام‌شریعت بعد از ظهر امروز در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی منطقه 10 اظهار داشت: در سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران یک ‌هزار و 274 پروژه عمرانی در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به هزینه اجرایی این پروژه‌ها اضافه کرد: برای اجرا و بهره‌برداری این پروژه‌ها در سطح استان، 993 میلیارد تومان هزینه شده است.

معاون عمرانی استاندار اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر با وجود محدودیت‌های مالی در استان تلاش‌های بسیاری در راستای عمران و آبادانی اصفهان صورت گرفته است.

وی به نمونه بودن اصفهان در تمامی زمینه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: هم‌اکنون 4 هزار پروژه نیمه‌تمام در سطح استان وجود دارد و اصفهان در راستای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی از استان‌های نمونه در سطح کشور به شمار می‌رود.

صمصام‌شریعت با اشاره به اینکه در حال حاضر منطقه 10 اصفهان به سوی رشد و پیشرفت حرکت کرده است، تاکید کرد: منطقه 10 اصفهان پیش از سال 1382 از مناطق محروم موجود در اصفهان بوده است، اما در حال حاضر این منطقه به عنوان یکی از مناطق برخوردار از امکانات و تجهیزات به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اصفهان به سوی محرومیت‌زدایی از مناطق محروم حرکت می‌کند، اضافه کرد: احیای بافت فرسوده شهر مانند میدان امام علی(ع)، سالن اجلاس سران، تکمیل رینگ سوم و تقاطع غیر ‌هم‌سطح امام سجاد(ع) از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در اصفهان در راستای توسعه و پیشرفت اصفهان است.

معاون عمرانی استاندار اصفهان بیان داشت: مکان فعلی نمایشگاه اصفهان شایسته برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی نیست و این مکان هر چه سریع‌تر باید به مکان مناسبی منتقل شود.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  4:00 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

بهره‌برداری از کارخانه آسفالت 200 تنی در اصفهان

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان گفت: بهره‌برداری از کارخانه آسفالت 200 تنی در مجتمع تولیدی صفّه اصفهان با 13 میلیارد ریال هزینه در آستانه دهه فجر جاری از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در این سازمان به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، اصغر کشاورز ظهر امروز در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی منطقه 10 اظهار داشت: این سازمان به عنوان بازوی توانمند در اجرای پروژه‌های عمرانی در راستای عمران و آبادانی شهر در کنار سایر حوزه‌های عمران شهرداری حرکت می‌کند.

وی به یکی از ارکان اصلی در راستای پشتیبانی و تأمین نیاز‌های اجرایی پروژه‌های عمرانی اشاره کرد و افزود: تجهیز و بهینه‌سازی ناوگان ماشین‌آلات مطابق با نیاز شهرداری و بالا‌ترین تکنولوژی روز از ارکان اصلی تأمین نیاز‌های اجرایی پروژه‌های عمرانی محسوب می‌شود.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان با اشاره به اهداف این سازمان در راستای اجرای پروژه‌های عمرانی تصریح کرد: افزایش سرعت عمل و کیفیت پروژه‌ها و کاهش و کنترل هزینه‌های آنها از مهم‌ترین اهداف این سازمان به شمار می‌رود.

وی به یکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در این سازمان اشاره کرد و ادامه داد: بهره‌برداری از کارخانه آسفالت 200 تنی در مجتمع تولیدی صفّه اصفهان با 13 میلیارد ریال هزینه در آستانه دهه فجر جاری از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در این سازمان به شمار می‌رود.

کشاورز تاکید کرد: این کارخانه به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولید آسفالت از لحاظ ظرفیت تولید در سطح استان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به مزایای این کارخانه اضافه کرد: این کارخانه مجهز به سیستم تولید آسفالت بازیافتی از مصالح خرد شده آسفالت به روش سرد است.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان بیان داشت: سیستم تولید آسفالت پلیمری و آسفالت‌های نوین، سیستم تولید آسفالت رنگی و قابلیت استفاده از مواد افزودنی به منظور استفاده در آسفالت‌های نوین به صورت جامد و مایع از دیگر مزایای این کارخانه به شمار می‌رود.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  4:00 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

هجدهمین رقابت‌های پرش با اسب اصفهان برگزار می‌شود

رئیس کمیته پرش هیئت سوارکاری استان اصفهان گفت: جمعه این هفته هجدهمین رقابت‌های پرش با اسب 1390 استان اصفهان در باشگاه سوارکاری مرق برگزار می‌شود.

مهدی آصالح امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: در هجدهمین دوره رقابت‌های پرش با اسب استان اصفهان، پنج رده اسب و سوارکار مبتدی E مبتدی، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: رقابت‌های پرش با اسب استانی در دو قسمت آقایان و بانوان اجرا می‌شود، علاقه‌مندان برای حضور در رقابت‌های سوارکاری قهرمانی استان اصفهان تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه فرصت ثبت‌نام دارند.

وی با اشاره به اینکه دو رقابت پرش با اسب دیگر تا پایان سال‌جاری مدنظر هیئت سوارکاری استان اصفهان قرار گرفته است، تصریح کرد: در تاریخ پنجم و نوزدهم اسفند‌ماه سال‌جاری شاهد برپایی این مسابقات هستیم.

آصالح در مورد بودجه‌های هیئت سوارکاری استان اصفهان بیان داشت: از بودجه چهل میلیون تومانی تفاهمنامه منعقده با اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان تاکنون تنها 6 میلیون تومان به حساب این هیئت ریخته شده است، ورزش سوارکاری از جمله ورزش‌هایی است که باید از طرف بخش خصوصی مورد حمایت قرار گیرد.

رئیس کمیته پرش هیئت سوارکاری استان اصفهان با بیان اینکه برای اعزام سوارکاران به رقابت‌های کشوری بودجه‌ای در حدود 2 میلیون تومان برای هر نفر مورد نیاز است، افزود: سوارکارانی هستند که با بودجه شخصی خود به این مسابقات رفته اما در نهایت به اسم استان اصفهان در جایگاه قرار می‌گیرند.

وی تاکید کرد: شرایط باید به گونه‌ای مهیا شود که دست‌کم بخشی از هزینه‌های سوارکاران آزاد شرکت‌ کننده در رقابت‌های کشوری به وسیله هیئت سوارکاری استان اصفهان تأمین شود.

آصالح بیان داشت: به طور حتم بودجه‌هایی که اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان در اختیار هیئت سوارکاری قرار می‌دهد جوابگوی نیاز واقعی سوار‌کاران استان اصفهان نیست.

وی تعداد باشگاه‌های سوارکاری استان اصفهان را هشت عدد عنوان کرد.

مکان برگزاری هجدهمین رقابت‌های سوارکاری استان اصفهان در باشگاه مرق (جاده شیراز- خیابان سوارکاران) قرار داده شده و علاقه‌مندان برای حضور در این مسابقات می‌توانند با شماره تلفن 5353446 تماس بگیرند.

پنج شنبه 13 بهمن 1390  4:01 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

حواشی دیدار فیروزصفه و شهرداری ساوه

به گزارش ایمنا، حواشی دیدار تیم‌های فوتسال فیروزصفه اصفهان و شهرداری ساوه در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و یکم لیگ برتر به شرح زیر است:
* حسین شمس، رئیس آکادمی فوتسال گیتی‌پسند و وحید شمسایی، بازیکن تیم گیتی‌پسند در ورزشگاه پیروزی اصفهان حضور داشته و بازی را از نزدیک تماشا می‌کردند. گیتی پسند بعد از این بازی تمرین داشت.
* حدود ۳۰۰ تماشاگر اصفهانی نیز در ورزشگاه پیروزی حضور داشتند و به تشویق تیم فیروزصفه می‌پرداختند.
* فیروز صفه در دیدار امروز قدرت بهادری را در ترکیب نداشت.
* خوراکچی، سرمربی فیروزصفه که در دیدار تیمش مقابل فولاد ماهان از بازی اخراج شده بود، در دیدار امروز به دلیل محرومیت روی نیمکت این تیم ننشست.
* سرمربی تیم فوتسال فیروز صفه در حالیکه حدود ۵ دقیقه به پایان دیدار باقی مانده بود، با تغییر سیستم بازی از ۵ مهاجم استفاده کرد و تیمش در همین دقایق دو گل به ثمر رساند.
/

یک شنبه 16 بهمن 1390  1:26 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

نشست تخصصی با موضوع نیایش در ادیان توحیدی برگزار شد

اولین نشست تخصصی نیایش در ادیان عصر امروز با حضور گروههای ادیان توحیدی از ایران و سایر کشورهای خارجی و با هدف حل مسائل بین الادیان و چالشهای موجود در جامعه برگزار شد.

مدیر اجرایی دبیرخانه ادیان توحیدی در گفتگو با خبرنگار ایمنا گفت: بررسی مباحث مشترک بین الادیانی از عمده فعالیتهای دبیرخانه اجرایی ادیان توحیدی است لذا برای مشورت با گروه‌ها و سران این ادیان برای اولین بار تصمیم گرفتیم نشستی تخصصی را با موضوع نیایش در ادیان برگزار کنیم.


محمدرضا خراسانی‌زاده افزود: امروزه در داخل کشور ایران، ۴ دین توحیدی شامل گروههای مسلمانان، ارامنه‌ی مسیحی ارتودکس، کلیمیان و زرتشتیان به صورت رسمی در حال فعالیت هستند که همایش مذکور با حضور این گروه‌ها برگزار شد.
وی با اشاره به ارائه‌ی مقالات تخصصی ادیان با موضوع نیایش در نشست تخصصی امروز تصریح کرد: در آذر ماه امسال نشستی تمهیدی را برای برگزاری این همایش تشکیل دادیم و قرار شد هر یک از ادیان توحیدی مقالات خود را به دبیرخانه ارسال کنند که تقریبا حدود ۱۵ مقاله به دست ما رسید.
خراسانی‌زاده با بیان اینکه همه‌ی مقالات دریافت شده در سایت ادیان توحیدی که صبح امروز افتتاح شد قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: اولین همایش ادیان توحیدی، آذر ماه سال گذشته به صورت منطقه‌ای با عنوان نقش خانواده در ادیان توحیدی و دومین نشست مشترک به صورت ملی و سومین همایش، صبح امروز برای اولین بار به صورت بین‌المللی در اصفهان برگزار شد.
مدیر اجرایی دبیرخانه ادیان توحیدی با اشاره به اینکه برای اولین بار در کنار سومین همایش ادیان توحیدی، نشستی تخصصی و با موضوع نیایش تشکیل شد، اظهار داشت: همایش و نشست امروز با حضور مهمانانی از کشورهای خارجی شامل گروه‌ مسلمانان کویت و بحرین و مسیحیان کشورهایی چون نیجر، کنگو، پاکستان، افغانستان و هند برگزار شد.
وی با بیان اینکه ادیان توحیدی همواره در طول تاریخ با فراز و نشیبهایی به صورت متحد در کنار هم زندگی می‌کردند، تاکید کرد: هدف اولیه‌ی دبیرخانه ادیان توحیدی، بررسی و رسیدن به نقاط مشترک ادیان و نزدیک کردن آنان به یکدیگر است و این همایش نیز در تعقیب همین هدف و حل مسائل بین الادیان و چالشهای موجود در جامعه برگزار شده است.
محمدرضا خراسانی‌زاده با اشاره به اینکه برگزاری برنامه‌های تخصصی از این دست به صورت فصلی در برنامه‌های دبیرخانه ادیان توحیدی قرار گرفته است، افزود: کاهش حالت محافظه‌کاری ادیان و حضور فعالتر سران ادیان در اینگونه همایشها از جمله نتایج به دست آمده از برگزاری نشستهای مشترک ادیان توحیدی بوده است.

یک شنبه 16 بهمن 1390  1:28 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

بسیاری از مساجد نیاز به پایگاه بسیج دارند/ بودجه مورد نیاز اختصاص یابد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان با اشاره به اینکه بسیاری از مساجد نیاز به پایگاه بسیج دارند، ادامه داد: باید بودجه‌ای برای ساخت پایگاه‌های مساجد اختصاص پیدا کند.

به گزارش ایمنا آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در نشست تعاملی با رئیس سازمان بسیج مستضعفان به تشریح پاره‌ای از مشکلات پایگاه‌های بسیج پرداخت و اظهار داشت: اقدامات و کمک های مالی تصویب شده سال گذشته باید پیگیری شود.

وی با بیان اینکه مساجد یک کانون فرهنگی محسوب می‌شوند، افزود: بسیاری از این پایگاه‌ها نیاز به ساماندهی و تجهیز دارند.
امام جمعه اصفهان مساجد را کانال ارتباطی جوانان و خانواده‌ها بر شمرد و تصریح کرد: مساجد با بر نامه‌های فرهنگی ، جوانان را ترغیب به حضور و فعالیت در کانون مساجد و از این طریق هدایت جوانان را با همکاری خانواده‌ها انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مساجد نیاز به پایگاه بسیج دارند، ادامه داد: باید بودجه‌ای برای ساخت پایگاه‌های مساجد اختصاص پیدا کند.
آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید به اینکه ستاد احیاء امر به معروف و نیز سپاه باید با هم تعامل نمایند، افزود: پیش‌بینی می‌شود با توجه به هزینه‌های مختلف برای ساخت یک پایگاه صد متری بسیج حداقل ۳۰ میلیون تومان نیاز باشد.
وی از سردار نقدی درخواست کرد، با توجه به نیاز فرهنگی این استان برای ساخت پایگاه‌های بسیج اصفهان عنایت بیشتری داشته باشد.
در ادامه این نشست تمامی منابع و هزینه‌های مالی بررسی شد تا آخرین نتایج مشترک بین سازمان بسیج مستضعفان و سپاه به عنوان متولی اجرا کننده مشخص شود.
*ساخت ۳۱۳ پایگاه بسیج در سال آینده
فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان سردار سلیمانی در ادامه این نشست به ساخت ۳۱۳ پایگاه جدید در مساجد و در سال ۹۱ اشاره کرد و گفت: طبق برآورد صورت گرفته تخمین زده می‌شود نزدیک به یک میلیارد تومان بودجه عمرانی جهت این امر لازم است.
وی کمک‌های مردمی را بخشی از تأمین هزینه‌های مالی برشمرد و گفت: ۴۴۴ پایگاه در شهر اصفهان بدون مکان مستقر،۳۲۰ پایگاه نیمه تمام و ۱۲۴ پایگاه استیجاری می باشند.
سردار محمد رضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفان نیز در ادامه با بیان اینکه باید فضای اجتماعات مردمی را عوض کرد، خواستار فرهنگ نماز خوانی و اجرای برنامه های مذهبی و انقلابی در سطح شهر خصوصا اماکنی که کمتر به این امور توجه شده شد .
گفتنی است در این نشست رئیس سازمان بسیج مستضعفان،فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان و جمعی از مسئولان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان حضور داشتند. ۵۹/

یک شنبه 16 بهمن 1390  1:30 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

زن جوانی در اثر بی احتیاطی از روی سی و سه پل سقوط کرد

اصفهانی که از روی سی و سه پل به درون آب باقیمانده از زاینده رود سقوط کرده بود، توسط ماموروظیفه شناس پلیس اصفهان از مرگ حتمی نجات یافت.

به گزارش ایمنا سرهنگ محمدعلی بختیاری فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از ماموران وظیفه یگان امداد این فرماندهی که حین گشت زنی اطراف سی وسه پل متوجه سقوط زن جوانی از بالای پل به درون آب باقیمانده از زاینده رود شده بود با از خود گذشتگی و با توجه به برودت هوا وارد آب شده و این زن جوان را از مرگ حتمی نجات داد.


وی افزود: با بررسی وضع موجود مصدوم مشخص شد که این زن به همراه همسرش برای تفریح به این منطقه آمده بود که هنگام عکسبرداری و براثر بی احتیاطی از بالای پل سقوط کرده است.
این مقام مسوول تصریح کرد: این زن براثر سقوط از ارتفاع و برخورد با صفحه سیمانی پایین پل از هوش رفته بود و ممکن بود در همان آب کم نیز دچار خفگی شود که با هوشیاری این سرباز وظیفه شناس نجات یافت.
بختیاری در خاتمه اعلام کرد: این مامور پلیس به دلیل هوشیاری و انجام وظیفه به موقع مورد تشویق قرار گرفت.

یک شنبه 16 بهمن 1390  1:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها