به گزارش ایمنا به نقل از وب دا، کارشناس موادغذايي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي يزد با اشاره به موادغذايي ضدسرطان اظهارداشت: هويج داراي “بتاکاروتن” زيادي است و براي جلوگيري از سرطان هاي ريه، دهان، حلق، معده، روده، کيسه صفرا ، پروستات و سينه بسيار مفيد است البته نبايد در مصرف آن زياده روي کرد.
محمدرضا زارع افزود: مطالعات نشان داده که خانواده پيازها، از قبيل، سير، موسير و تره فرنگي، در افراد سالم سلول هاي سرطان زا را از بين مي برند و در بيماران سرطاني، رشد اين سلول ها را کُند مي کنند و البته اثر سير از همه بيشتر است به طور کلي، سير خطر سرطان هاي معده، روده بزرگ، مري و سينه را کم مي کند.
زارع ادامه داد: آناناس نيز داراي آنتي اکسيدان و ويتامين C است. اين ميوه، بدن را در برابر سرطان هاي ريه و سينه حفظ مي کند.
وي با اشاره به سيب به عنوان يک آنتي اکسيدان عنوان داشت: اين ميوه علاوه بر دارابودن آنتي اکسيدان، داراي ماده اي به نام “quercetin” است. اين ماده خطر سرطان ريه و رشد سلول هاي سرطان پروستات را کم مي کند.
اين کارشناس با بيان اين مطلب که پرتقال نيز در کاهش ميزان ابتلا به سرطان موثر است تصريح کرد: پرتقال منبع غني ويتامين C است. تحقيقات نشان داده است که، اين ميوه اثر ضد سرطاني نيز دارد. پرتقال، از سرطان معده و ريه جلوگيري مي کند./