0

وظایف منتظران

pouya_123
pouya_123
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 170

وظایف منتظران

مولای مهربانی ها سلام !

من تازه فهمیدم كه نفس كشیدن ، گام برداشتن ، روزی خوردن و همه كارهای من به بركت وجود شماست و اگر شما نبودید ، زمین اهلش را درخود فرو می برد . چه سخت و گران است بر من وقتی می فهمم شما برای ظهور خودتان بیشتر از من مشتاقید با اینكه ظهور پربركت شما برای ما بیچاره ها مدینه فاضله می سازد و برای شما فرقی نمی كند كه ظهور كنید یا در پرده غیبت بمانید چرا كه در هر صورت امام هستید و خزائن آسمان ها و زمین و آنچه ما بین آنهاست به اذن خداوند در دستان شماست . چقدر نازیباست كه فلان خواننده یا بازیگر را به طور دقیق می شناسم و حتی از جزئی ترین مسائل زندگیش خبر دارم اما شما را نمی‌شناسم كه امامم هستید و نمی‌دانم كه واجب الإطاعة‌اید.

چقدر كم معرفتی است كه روزانه ، ساعت ها برای انجام امور جزئی و كم اهمیت در زندگیم وقت می گذارم و تمام همّ و غمّم این می شود كه چه لباسی بپوشم ؟ ! جدیدترین ماشینی كه وارد بازار شده چیست ؟! دكوراسیون خانه ام را با جدیدترین مُد روز چگونه بچینم ؟! چه مبلی برای خانه ام بخرم تا رنگش با بقیه لوازم منزل سِت شود ؟! یا فرزندم را در فلان كلاس موسیقی یا رقص یا ... ثبت نام كنم كه مبادا از تمدن جهانی عقب بمانم و غافل از نگاه منتظر شما كه به من می نگرید تا شاید كمی هم به شما توجه كنم كه سبب اتصال بین زمین و آسمانید .

ساعت‌ها در محافل خانوادگی وقت صرف می‌كنیم كه درباره كم یا زیاد بودن دستمزد فلان مربی یا بازیكن فوتبال كه از چه تیمی به چه تیمی رفته، صحبت كنیم اما حدیثی درباره معرفت شما نمیدانیم یا اگر هم بدانیم اصلاً وقت نمی شود كه بازگویش كنیم كه پیغمبراكرم (ص) فرمودند : «هر كس بمیرد درحالی كه امام زمانش را نشناسد ، به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است.» از امام صادق (ع) سؤال شد : مرگ جاهلیت یعنی چه ؟ فرمودند : «یعنی مرگ كفر ، نفاق و ضلالت .»و چقدر بد است كه من فكر كنم همین اندازه كه به خدا و روز قیامت و پیامبرش ایمان دارم كافی است . غافل از اینكه اگر در چنین حال بی خبری از امام زمانم بمیرم ، خیال می كنم كه مؤمنم اما در واقع كافر ، منافق و با گمراهی آشكار از دنیا رفته ام . من تازه فهمیدم كه انجام واجبات و ترك محرمات ، بیش از هر چیز دیگر شما را خوشحال كرده و من را به محبت شما نزدیك تر می كند . شما همواره با محبت ناب و خالص به من می نگرید اما زمانی كه واجبی را فروگذار یا حرامی را مرتكب می شوم ، دلتان از من به درد می آید ولی باز هم نگاه پرمهرتان را از منِ سراپاتقصیر دریغ نمی دارید كه اگر نگاه شما نبود ، قطعاً من هلاك می شدم . آنگاه با دلی شكسته برای من حقیر از خداوند بخشنده طلب استغفار كرده و مناجات می‌كنید؛ «خداوندا! این بنده‌ات را به منِ مهدی ببخش»

خدایا به فریاد این شرمندگی ام برس كه در همان حال هم از یاد امام مهربانم غافلم .

آموخته‌ام كه می‌توانم روزم را با انجام كارهایی پر از حضور شما كنم، به گونه‌ای كه در طول روز هر زمان كه به خاطرم آمد ، سلامی به شما عرض كنم و ارادتم را هرچند ناچیز به محضر شما نشان دهم . برای فرجتان دعا زیاد دعا كنم كه به فرموده شما ، فرجتان گشایشی در كارهای ماست . سوره های كوچك قرآن را كه از حفظ دارم ، بخوانم و ثوابش را برای امر فرج و سلامتی شما قرار دهم. نذرهایی كه برای حاجات روزمره‌ام میكنم به نیت سلامتی و تعجیل در فرج شما باشد كه قطعاً دعای شما برای برآورده شدن حاجتم نزد خدا مقبول‌تر است تا دعای خودم .

یا حجةبن الحسن العسكری !

با شما عهد می بندم كه یاد شما را از خاطر نبرم و ادعیه ای كه شما می پسندید و ارتباط مرا با شما مستحكم تر می كند ، بیشتر بخوانم و با آنها مأنوس شوم . از جمله دعای عهد ، ندبه ، توسل ، اللهم كن لولیك الحجة بن الحسن ، إلهی عظم البلاء و زیارت جامعه كبیره ، اربعین ، ناحیه مقدسه ، آل یاسین . راستی می توانم با صحیفه مهدیه كه مجموع دعاها و زیارات مرتبط با شماست هم اُنس بگیرم .

می توانم نمازهای مستحبی ، قرائت های قرآن ، اذكار شریف و هركار مستحبی دیگرم را به نیت سلامتی و تعجیل در فرج شما انجام دهم .

ذكر شریف «لا اله الا الله» را بی آنكه كسی متوجه شود ، در خیابان هم می توانم بخوانم . چون لبهایم هنگام خواندن این ذكر حركتی ندارند و ثواب آن را برای سلامتی و تعجیل در فرج شما قرار دهم .

با شما عهد می بندم كه زین پس ، دست روی دست نگذارم و برای فرج شما كاری انجام دهم، هرچقدر كه از دستم برمی‌آید.

اگر می توانم برای مجالس معتبری كه نام و یاد شما در آنها

جاری است ، در حدّ وسعم هزینه كنم . یا كتاب های مهدوی بخوانم و سخنرانی های مفید گوش كنم كه معرفت بیشتری نسبت به شما به دست آورم .

با شما عهد می بندم كه زین پس، بیشتر به مجالسی بروم كه حول محور وجودی شما اهل بیت علیهم السلام شكل می گیرد و به مكان هایی كه مرا از شما دور می دارد قدم نگذارم و با كسانی كه از شما دورند و مرا هم از یاد شما غافل می كنند معاشرت نكنم .

با شما عهد می بندم كه برای رضایتتان ، چشم و گوش و دست و شكم و زبان از حرام فرو بندم .

با شما عهد می بندم كه از این لحظه به بعد ، دغدغه زندگیم را فرج شما قرار دهم . چون كه دیگر می دانم هر لحظه كوچك هم در نزدیك تر شدن ظهور شما اثر دارد . درست است كه جمعه ها بر سایر روزها برتری و آقایی دارد اما در روایات آمده است كه هر صبح و شب منتظر ظهور حضرت باشید . پس من با شوق ظهور شما ، روز را به شب و شب را به روز می رسانم تا بیش از پیش مورد عنایت و محبت شما قرار گیرم . چه زیباست وقتی یادم به آن حدیث از امام رضا (ع) می افتد كه فرمودند : «خداوند رحمت كند بنده ای را كه امر ما را احیا كند» و من با تمام وجود باور دارم كه امر شما ائمه علیهم السلام در زمان حاضر ، انتظار فرج شماست كه برترین اعمال است . پس كار خیر انجام می دهم و به بندگان خدا حتی با لبخندی، محبت و احسان می كنم و در همان حال كه می دانم شما مرا می بینید ، ثواب این عمل ناچیزم را برای تعجیل در فرج و سلامتی شما قرار می دهم .

با شما عهد می بندم كه زین پس یادم باشد دیگر فرصتی

برای تلف كردن نیست كه به هر اندازه وقتی را تلف كنم و با ظهور شما پیوند نداشته باشم . به همان مقدار از دولت كریمه شما بی نصیب می مانم .

با شما عهد میبندم كه صدقه‌هایم را به نیت سلامتی و تعجیل در فرج شما بدهم و در طول زندگیم هرجا كه هستم و در هر لحظهای كه ظلمی یا گرفتاری یا ناراحتی‌ای می‌بینم ، حتی اگر گریه كودكی را می‌بینم، این عبارت را با حضور قلب و از عمق وجودم و با دل شكستگی زمزمه كنم «اللهمَّ عَجِّل لولیك الفَرَج» كه باور دارم با فرج شما (إن شاءالله الرحمن) همه ظلم‌ها، ناراحتی‌ها، گرفتاری‌ها، بیماریها، كینه‌ها و همه آنچه امروز گریبانگیر مردم دنیاست و در آن دست و پا میزنند و نمی‌توانند از آن خلاصی یابند ، با ظهور شما برای همیشه پایان می یابد . (إن شاءالله الرحمن) با شما عهد می بندم كه در رأس تمام آرزوهایم ، امر فرج شما را قرار دهم كه بهترین آرزوهای من و همه مردم دنیا فقط در سایه فرج شما محقق خواهد شد .

با شما عهد می بندم كه با تمام توان آنچه را اكنون آموختم به دیگران نیز بیاموزم .

با شما عهد می بندم كه صرفاً به دنبال ملاقات شما نباشم . زیرا می دانم آنچه شما از من می خواهید ، معرفت و محبت نسبت به شماست نه صرفاً دیدارتان ؛ همانطور كه انسان های بزرگواری بوده اند كه زندگیشان را صرف انتظار فرج و خشنودی و محبت شما نموده و از یاران خاص شما گشتند اما بنا بر مصلحت هرگز موفق به دیدار روی دلربایتان نگشتند.

با شما عهد می بندم كه در فراقتان ، با تمام احساسم دعای ندبه را زمزمه كنم و فرازهای «عزیزٌ علیَّ أن أرَی الخَلقَ وَ لا تُری» ، «مَتی تَرانا وَ نَراك» ، « مَتى نَنْتَقِعُمِنْ عَذْبِ مائِكَ فَقَدْ طالَ الصَّدى » و تك تك كلماتش را عاشقانه و عارفانه با شما نجوا كنم و به خاطر بیاورم آن حدیث دلنشین را از مولایم علی بن موسی الرضا كه فرمودند : «امام مانند آبی گواراست در وقت تشنگی .»یاریم كنید كه سختی دوری شما را حقیقتاً درك كنم و آن سان ضجّه بزنم و ندبه كنم كه عاشقی از معشوقه اش جدا افتاده و حتی نمی داند او كجاست ! « لَيْتَ شِعْرى أَيْنَ اسْتَقَرَّتْ بِكَ النَّوى»

با شما عهد می بندم كه زین پس مجالس روضه جد بزرگوارتان حضرت سیدالشهداء (ع) را بیش از پیش بزرگ شمارم و در هنگام دل شكستگی در این مجالس تنها یك دعا كنم و آن اینكه پس از سلام با اخلاص بر آن حضرت ، خدا را به حضرت زینب قسم داده ، از او عاجزانه ظهور شما را طلب كنم كه خودتان فرمودید هركسی چنین كند ، من نیز در حقش دعا می كنم و خوشا به سعادت من كه مولای كریمی چون شما دعایم كند .

ای صاحب عصر و زمان و هر لحظه ام !

اطمینان دارم كه اگر با همین كارهای جزئی و كوچك شروع كنم و آرام آرام روح و جانم را با عطر حضور و انتظار شما پیوند دهم ، قطعاً شما راه های انس با خودتان را به من می‌آموزید و من می‌توانم با كمكتان در این مسیر پیش بروم .

و حرف آخر اینكه ؛ می دانم اگر شما نمی خواستید ، توفیق خواندن این مطالب را هرگز پیدا نمی كردم ولی حالا كه فهمیدم ، باید بهشان عمل كنم تا إن شاءالله به اندازه خودم در فرج پرنور و بركت شما سهیم شوم .

اللهم عجل لولیك الفرج .

پنج شنبه 6 بهمن 1390  11:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها