سرویس سیاست خارجی ـ مجله «فارین پالیسی» به نقل از یک یادداشت سازمان جاسوسی آمریکا، سیا، در سالهای 2007 و 2008 خبر داده که موساد در پوشش افسران اطلاعاتی آمریکا، اقدام به استخدام مزدورانی از گروهک ریگی کرده است تا در ایران اقدام تروریستی انجام دهند.
به گزارش «تابناک»، «مارک پری» در فارین پالیسی آمده که این اقدام موساد در سالهای 2007 و 2008 انجام و باعث خشم مقامات آمریکایی و به ویژه جورج بوش، رئیس جمهور وقت آمریکا شده است.
در این گزارش آمده است که عوامل موساد با بهره از دلارها و پاسپورت آمریکایی، وانمود کردهاند که از اعضای سیا هستند.
بنا بر این گزارش، عملیات استخدام بیشتر در لندن و زیر دماغ مقامات اطلاعاتی آمریکا رخ داده است.
یک مقام آمریکایی با ابراز خشم از این رفتار موساد گفته است که فعالیتهای آنها، تقریبا آشکارا انجام میشد و آنها هیچ اهمیتی به نگرانیهای آمریکایی در این باره نمیدادند.
بنا بر این گزارش، چنین رفتاری، جورج بوش را کاملا عصبانی کرده بود. این اقدام اسرائیلیها میتوانست بر روابط شکننده آمریکا و پاکستان اثرات نامطلوبی بگذارد که در آن زمان به دلیل انجام اقدامات تروریستی از خاک آن تحت فشار شدید ایران بود.
در جامعه اطلاعاتی آمریکا، این رخدادها، این تردید را تقویت کرد که اسرائیل بیش از آن که همراه آمریکا باشد، به صورت بازیگری مزاحم منافع آمریکا درآمده است.
سیا، موساد و کاخ سفید تاکنون به این گزارش مجله آمریکایی که خبرهای مربوط به صحنه داخلی آمریکای آن از اعتبار خاصی برخوردار است، واکنشی نشان ندادهاند.
گفتنی است، از میان عملیاتهای تروریستی فراوان گروهک ریگی، موارد زیر در سالهای 2007 و 2008 روی داده است:
حمله به مأموران نیروی انتظامی، ۱۳۸۵/۱۱/۱۲، تقاطع بلوارهای بزرگمهر و معلم شهر زاهدان، قتل چهار مأمور پلیس و یک شهروند.
حمله به اتوبوس حامل نیروهای سپاه پاسداران با خودروی حامل مواد منفجره در تاریخ ۱۳۸۵/۱۱/۲۵بلوار ثارالله شهر زاهدان، شهادت سیزده نفر و زخمی شدن سی تن دیگر از اعضای سپاه و مردم عادی.
حمله به پاسگاه مرزی نگور، ۱۳۸۵/۱۲/۸، منطقه نگور، شهادت دو مأمور مرزبانی و به گروگان گرفتن چهار نفر دیگر و انتقال آنها به پاکستان.
حمله گروهک به جمعی از نیروهای سپاه ۱۳۸۶/۴/۲۸، روستای دومک، منطقه کورین، یازده مأمور سپاه پاسداران کشته و ۹ تن دیگر زخمی شدند.
حمله به خودروهای عبوری، ۱۳۸۶/۵/۲۸، جاده چابهار به ایرانشهر، گروگانگیری ۲۱ غیرنظامی و انتقال آنها به پاکستان.
ترور مهدی توکّلی (روحانی)، ۱۳۸۶/۷/۱۰، روستای افتخارآباد شهرستان خاش، شهادت وی توسط دو راکب یک موتور.
حمله به پاسگاه مرزی، ۱۳۸۷/۳/۲۳، منطقه سراوان، گروگانگیری شانزده مأمور مرزبانی و انتقال آنها به پاکستان که بعدها پانزده تن از آنها ناجوانمردانه به شهادت رسیدند.
ترور ابراهیم کریمی (معاون دادگستری سراوان)، ۱۳۸۷/۳/۲۷شهادت وی.
ترور فضلالله شهبازی، دادستان عمومی و انقلاب خاش، ۱۳۸۷/۷/۶، شهرستان خاش ناموفق بود و وی زخمی شد.
ترور مولوی شیخ علی دهواری، امام جمعه مسجد صدیق اکبر، ۱۳۸۷/۸/۲۰، شهرستان سراوان.
حمله انتحاری به صبحگاه مشترک نیروی انتظامی ۱۳۸۷/۱۰/۹ شهرستان سراوان، عبدالغفور ریگی، برادر کوچک عبدالمالک، با انفجار بمب همراه خود، چهار نفر از پرسنل نیروی انتظامی را به شهادت رساند و دوازده نفر دیگر نیز مجروح کرد.
منابع آگاه افشای چنین اطلاعاتی در زمان کنونی و پس از آنکه دو تن دیگر از دستاندرکاران برنامه هستهای ایران بر اثر یک عملیات تروریستی به شهادت رسیدند، حاکی از تلاش آمریکا و انگلیس برای تبرئه خود از دخالت در این عملیات تروریستی میدانند، در حالی که همه نگاه ها در این عملیات تروریستی حتی در سطح جهانی متوجه انگلیس، آمریکا و رژیم صهیونیستی است. مدارک و اسنادی که در این زمینه منتشر شده و همچنین اعترافاتی که عبدالمالک ریگی در این زمینه داشته، شکی در این زمینه باقی نگذاشته که استفاده از نیروهای آنان برای خرابکاری در ایران، همزمان با همکاری نیروهای اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و رژیم اسرائیل صورت گرفته است.
منبع: www.tabnak.ir