0

درمان با ريحان کوهي

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

درمان با ريحان کوهي

ريحان کوهي (بادروج)

[اين گياه نامهاي بسيارزيادي دارد.لغت نامه دهخدا درلغت"باذروج" آورده: گياهي معطر است وبادروج ريحان کوهي بادرنجبويه بارنگ حوک ريحان جبلي باذروق و باذرو نامهاي ديگر آن است.]

• پيامبر خدا(صلي الله عليه واله): « حوک سبزي پيامبران است.گويا ميبينم که در بهشت روييده است.»

• امام علي (عليه السلام): « نزد پيامبر خدا(صلي الله عليه واله) از حوک- که همان بادروج است- سخن به ميان آوردند.فرمود:« سبزي من و سبزي پيامبران پيش از من است و من آنرا دوست دارم ومي خورم.»

• امام صادق(عليه السلام): «حوک سبزي پيامبران است.بدانيد که درآن هشت ويژگي است:اشتها آوراست گرفتگي هاي عروق ومجاري رامي گشايدآروغ را خوشبو مي سازد دهان را بوي خوش مي بخشد غذارا دوست داشتني مي سازد درد وبيماري را از بدن بيرون مي کشد وامان انسان از جذام است. چون در درون انسان جاي گيرد همه بيماريها را فرو مي نشاند.»

مکارم الاخلاق

• ايوب بن نوح: ”يکي ازکساني که با امام کاظم(عليه السلام) برسر سفره اي حضور يافته بود برايم نقل کرد که امام(عليه السلام) بادروج خواست و فرمود:« من دوست دارم غذارا با آن آغاز کنم؛ زيرا انسدادها را مي گشايد اشتهاآور است سبل* را از ميان مي برد و اگر غذا را با آن آغاز کنم پس از آن هرچه را بخورم از آن بيمي ندارم؛ چراکه در اين صورت از زيان و عارضه اي نمي ترسم.»“

الکافي

* "سبل" بيماري چشمي است که مانند پرده است چنانکه رگهاي قرمز به صورت تارهاي عنکبوت در ميايند. (الصحاح)

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

جمعه 16 دی 1390  10:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها