۱. وقت کافی در نظر بگیرید . حداقل نیم ساعت برای غذا خودن اختصاص دهید.
۲. غذا را به شکلی رغبت انگیز و جذاب تهیه و سرو کنید.
۳. غذا را در آرامش و با آسودگی میل کنید .
۴. لقمه های خود را کوچک بردارید.
۵. لقمه ها را خوب بجوید و با بزاق آغشته کنید .غذایی که خوب جویده شود نیمی از عملیات گوارش را گذرانده است.
۶. لقمه ها را مزه مزه کنید .
۷. تنها بر خوردن خود متمرکز شوید .
۸. سوپ را از نوک قاشق می خورند یا از پهلوی قاشق ٬ در هر حال نباید قاشق سوپ را به طور کامل در دهان گذاشت بلکه باید از لبه ی آن بدون هورت کشیدن سوپ را صرف کرد.
۹. اگر سر میز غذا می نشینید ٬ آرنج هایتان باید همیشه به پهلو باشد ٬ چه در زمان صرف غذا و چه زمان نوشیدن ٬ هرگز تا پایان غذا آرنج هایتان را روی میز نگذارید.
۱۰ به طور روز مره برای استفاده از بطری آب یا نوشابه ٬ باید قسمت پایین آن را بگیرید نه بالای بطری را ٬ در ضمن اگر برای کسی آب یا نوشابه می ریزید ٬ لیوان را با دست بلند نکنید ٬ بلکه بطری را روی لیوان خم کنید.
۱۱. معمولاْ سوپ یا آش را بیش از یک بار تعارف نمی کنند ٬ همچنین میزبان نباید بیش از یک پیاله سوپ یا آش در بشقاب میهمان بریزد! مگر این که او دوباره تقاضا کند .