فایلهای PDF را دیگر همه میشناسند و نیازی به معرفی نیست… یک راست میرویم سر اصل مطلب!

یک) با اینکه فرمت PDF متعلق به شرکت Adobe است اما توصیه میکنم از نرمافزارهای این شرکت برای خواندن(Adobe Reader) و درست کردن(Adobe Acrobat) فایلهای PDF استفاده نکنید! چون نرمافزارهای بهتری هم پیدا میشود. بزرگترین عیب نرمافزارهای Adobe حجیم و سنگین بودن آنهاست. حتی با وجودی که نسخه Lite هم برایشان عرضه شده اما حتی آنها هم خیلی Lite نیستند! من استفاده از نرمافزارهای Foxit را پیشنهاد میدهم. بسیار سبک و سرحال و با امکانات کامل. اگر کارتان طوری است که فقط نیاز به خواندن PDF دارید میتوانید فقط از Foxit Reader که دانلود آن رایگان است، استفاده کنید. اما اگر نیاز دارید که همه جور بلایی سر PDFها بیاورید میتوانید از Foxit phantomPDF استفاده کنید. (این یکی دیگر رایگان نیست اما رایگانش در اینترنت پیدا میشود!). بعد از نصب Foxit توصیه میکنم یک نسخه پرتابل از Adobe Reader را هم بر روی سیستمتان داشته باشید چون در مورد نمایش درصد اندکی از فایلهای PDF نرمافزار Foxit دچار مشکل میشود و قالببندی فایل را به هم میریزد.
دو) بعضیها نیاز دارند تنها PDF ایجاد کنند و نیازی به امکانات edit کردن در کارشان نمیبینند. (یا شاید هم با نصب کردن نرمافزار کرک شده شب خوابشان نمیبرد!). به این دسته از افراد نرمافزار کاملا رایگان doPdf را معرفی میکنیم. کارش ساخت PDF است در نهایت سادگی و بدون درد و جراحت! بعد از نصب نرمافزار، یک پرینتر مجازی به لیست پرینترهایتان اضافه میشود و هر جا که خواستید PDF بسازید کافی است فایلتان را با Printer مجازی این نرمافزار چاپ کنید و نتیجه را تحویل بگیرید.
سه) بعضی وقتها عجله دارید و هیچ نرمافزاری دم دست نیست و تنها چیزی که پیدا میشود اینترنت است! در آن زمان میتوانید از سایت splarchive استفاده کنید. کار کردن با آن بینهایت ساده است. ابتدا ثبتنام میکنید. سپس فایلتان را که باید حداکثر ۱۰ مگابایت باشد به آدرس upload@splarchive.com ایمیل میکنید. این سایت به سرعت کار تبدیل را برای شما انجام داده و سپس میتوانید فایلتان را Download کنید. این سایت از تمام فرمتهای متداول Office پشتیبانی میکند.