0

دنيزلي، رسماً پرسپوليسي شد

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

دنيزلي، رسماً پرسپوليسي شد

مصطفي دنيزلي، مربي ترك تبار62 ساله با عقد قرارداد رسمي، هدايت پرسپوليس را براي يك فصل‎ ‎و نيم آينده در اختيار گرفت‎. ‎

مصطفي‎ ‎دنيزلي كه بامداد ديروز وارد تهران شد، بود، عصر ديروز با حضور در هتل آزادي،‎ ‎قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس امضا كرد. بر اساس اين قرارداد، مربي ترك‌تبار‎ ‎هدايت تيم فوتبال پرسپوليس را از نيم فصل دوم ليگ برترفوتبال در اختيار خواهد داشت‎.‎ دنيزلي پس از امضاي قرارداد با باشگاه پرسپوليس در‎ ‎نشست خبري حاضر شد و پس از آن قراردادش را به طور رسمي در هيات فوتبال استان تهران‏‎ ‎به ثبت رساند‎.‎

تغيير شرايط پرسپوليس

مصطفي دنيزلي گفت: روند پرسپوليس را عوض مي‌كنم و مطمئنم كه با اين تيم مي‌توانم خيلي چيزها را تغيير دهم‎. ‎

‎سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس ديروز پس از امضاي قراردادش با باشگاه پرسپوليس در ‎نشست خبري با بيان مطلب بالا، افزود: وقتي اين‎ ‎سالن را با اين جمعيت از خبرنگاران و عكاسان مي‌بينيم، همه متوجه مي‌شويم كه‎ ‎پرسپوليس چه تيم بزرگي است. بزرگي و محبوبيت يك تيم به رتبه‌اش در جدول نيست،‎ ‎تيم‌هاي بزرگ هميشه بزرگند‎. ‎سرمربي جديد پرسپوليس در پاسخ به سوال خبرنگاري كه‎ ‎درباره مبلغ قرارداد او با باشگاه پرسپوليس از او پرسيد، گفت: نه تنها به هواداران پرسپوليس بلكه به همه مردم ايران‎ ‎مي‌گويم كه مبلغ قرارداد من در مقايسه با قراردادهايي كه در تركيه مي‌بندم. خيلي‎ ‎پايين‌تر است. اين كه طرفداران پرسپوليس من را خواسته‌اند، يك موضوع معنوي است و من‎ ‎نمي‌توانم روي آن ارزش مادي بگذارم. اگر خيلي درباره مبلغ قراردادم كنجكاو هستيد،‎ ‎مي‌توانم بگويم كه پولي كه من از تلويزيون تركيه گرفتم و پولي كه از پرسپوليس‎ ‎مي‌گيرم، هيچ تفاوتي با هم ندارند‎.

كاهش مبلغ قرارداد

به گفته محمد رويانيان، دنيزلي از مبلغ پيشنهادي اوليه خود به‎ ‎پرسپوليس خيلي پايين‌تر آمده و راضي شده با قيمت كمتري در اين تيم كار كند‎. ‎

‎مديرعامل باشگاه پرسپوليس در آغاز نشست خبري ديروز با بيان مطلب بالا، افزود: ‎ما امروز بر اساس خواست هواداران پرسپوليس در خدمت يكي از مربيان بزرگ و ارزشمند‎ ‎منطقه هستيم كه همه او را مي‌شناسند. تيم فوتبال پرسپوليس در فصلي‎ ‎كه سپري مي‌كنيم، آسيب‌هايي را در ابتداي فصل ديد كه اين آسيب‌ها كماكان مثل يك‎ ‎بيماري با تيم همراه است. با اين حال شايستگي پرسپوليس خيلي بيشتر از اين‌هاست.رويانيان گفت: ما سيستم‌هواداري را كه پيش از اين در باشگاه پرسپوليس اعمال مي‌شد به هيچ وجه تاييد نمي‌كنيم، بنابراين اعلام مي‌كنم كه از اين پس هيچ نماينده‌اي به اسم ليدر در باشگاه پرسپوليس نخواهد بود.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 4 دی 1390  2:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها