دانشمندان در يک تحقيق جديد پيشنهاد کردهاند که يک آنزيم ضد باکتريايي موجود در اشک انسان و ساير مايعات بدن را ميتوان در توليد مواد غذايي خاصي بهکار برد تا از انسان در برابر آلودگيهاي عمدي مواد غذايي با ميکروب سياه زخم محافظت کند.
محققان ميگويند: از اطلاعات حاصل از اين پژوهش ميتوان براي توليد غذاهاي سالمتر و بيخطرتر استفاده کرد. نتايج اين تحقيقات نشان ميدهد که استفاده از آنزيم "لسيوزيم" براي از بين بردن باکتري سياه زخم در غذاهاي فرآوري شده کاربرد دارد.
به گزارش پايگاه اينترنتي هلت دي نيوز، پژوهشگران دريافتهاند که اين آنزيم ميتواند انواع خاصي از باکتري را نابود سازد. در واقع آنزيم لسيوزيم ديوارههاي سلولي باکتري را تخريب ميکند و با از بين بردن پوشش محافظ آن به باکتري
حمله ور ميشود. به گفته محققان، آنزيم لسيوزيم که در بسياري از مايعات بدن وجود دارد بهعنوان "آنتي بيوتيک خود بدن" نيز ناميده ميشود. شرح اين يافته در نشست ملي انجمن شيمي آمريکا ارائه شده است.