0

شرمنده ایم آقا جان !

saya2011
saya2011
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

شرمنده ایم آقا جان !

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به تو ای آقای من هنگامی که بر می خیزی ، هنگامی که می نشینی
هنگامی که تکبیر می گویی و سلامی از پس ندبه های جمعه به تو ای خورشید پس ابر های انتظار

و اما شرمنده ایم آقا جان که عمری یابن الحسن گفتیم و باز گول شیطان را خوردیم ، شرمنده ایم که نمک شما را خوردیم و نمکدان را شکستیم ، شرمنده ایم که شده ایم عِنوان بصری ولی نام زیبای شما بر لوح دلهای ما نقش بسته ، شاید گاهی غبار گناه بر آن بنشیند ولی نام شما پاک شدنی نیست .

می دانم آقا ! ما ، حالات و گناهانمان را می بینی و دلت می شکند و با خــــویش می گویی تو هم ! امـــــا بمیرم برای دل دریاییت که باز دلت به حال بیچـــارگی مـــا می سوزد و از درگاه خدا برای ما استغاثه می کنی که خدایا از او بگذر که او گریه کن حسینه ، برای مادر پهلو شکسته ام گریه کرده . آقا شرمنده ایم که تو برای ما دعـا می کنی ولی صد حیف و افسوس که ما نه ، تو را از یاد برده ایم . وای بر مــا که تو به فکر مایی ولی مــا نه ...

ولی با این همه آقا جان ! پدران ما هشت سال با نایبت امام روح الله الخمینی الموسوی با تمام اعوان و انصار شیطان جنگیدند و نام های دلربای شما زینت بخش عملیاتها بود که شیطان را شکست دادیم .  ما هم فرزندان همان پدرانیم که با سید علی خامنه ای بارها و بارها مانور ظهور اجرا کردیم و می کنیم و نشان داده ایم که اهل کوفه نیستیم که علی تنها بماتند ،  پس بیا آقا که ما آزمایشمان را پس داده ایم .

آقا جان بیا که تمام گلهای دنیا را نذر گامهایت می کنیم ، بیا تو را به جان مادرت زهرا (س) .

به امید آن روز
اللهم عجل فی فرج مولانا المهدی واحفظ قائدنا الخامنه ای

سعید یداللهی گرجی

WeBlog: saya67.blogfa.com

E-Mail: saya7562@iran.ir

E-Mail: saya7562@gmail.com

اللهم عجل فی فرج مولانا المهدی و احفظ قائدنا الخامنه ای

پنج شنبه 1 دی 1390  4:55 PM
تشکرات از این پست
nooremobin
nooremobin
nooremobin
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 27

پاسخ به:شرمنده ایم آقا جان !

آقاجونم !

شرمنده ام که به جای اینکه پاشم و یه کاری بکنم که ظهور شما حتی برای یک ثانیه زودتر بشه همینجوری دور خودم می گردم و انگار نه انگار!!!

شرمندتم آقاجونم ... مولای مهربونم

قال الله عزّوجلّ:

بنده‌ام با چيزي بهتر از واجبات به من نزديک نمي‌شود.

و با نافله(کارهاي مستحبي) به من نزديک مي‌شود تا اينکه دوستش بدارم.

شنبه 17 دی 1390  1:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها