مطلب شما کاملا درست است و من نیز از کسانی هستم که این موضوع را میبینم و تاسف میخورم ولی بهتر است واقعیت را آن توری که هست ببینیم و اشتباحات خود را گردن کشورهای دیگر نندازیم
متاسفانه جوانان ما دیگر در قید و بند ترس از خدا نیستند و دیگر به زندگی به این چشم نگاه نمیکنند که محل آزمایش و عبور است و دیر یا زود همه رفتنی هستیم با اکثریت جوانان که من صحبت کردم عقید دارند که آخرتی نیست سوال و پاسخی نیست و این خیلی قم انگیز است چون این نشان میدهد که آنان ادراک و منطق خودرا کنار گذاشته و به لذتهای دنیوی پرداخته اند ولی اگر بخواهید آنها را به زور به راه بیاورید وضع بد تر و بدتر میشود باید مبتکران و عالمان راهی جدید و معثر برای بیدار کردن قوه ادراک و منطق این عزیزان پیدا کنند و به کار بگیرند راه برخورد فقط کار را خراب میکند و باعث منفور شدن دین در نظر آنها میشود و باعث میشود که منطق را کنار بگذارند و همه چیز را کتمان کنند .
در مورد دانشجویان من در اینتر نت که میگردم مقالات و تالارهای گفته گوی زیادی در این مورد هست ولی به گفته شما بهتر است که سیدی تصویری کلاسها نیز باشد ولی اکثر کلاسهای درس دانشگاه ایران را سی دی نکنند بهتر است چون واقعا چیزی از توش در نمیاد بهتر کلاسهای درس کشورهای پیشرفته را دوبله و پخش کنند چه اشکالی داره .
در هر صورت مسلمان زورکی عاقبت نداره بهتره مانند پیامبران و امامان راه ارشاد و صحبت منطقی همراه با دلایل محکم را پیش بگیریم و پارا فراتر نزاریم و با زور وارد این کار نشویم و بگذاریم خود جوانان تصمیم بگیرند که در چه راهی قدم بگذارند .
در دین هیچ اجباری نیست .