0

فيلم مستهجن

ahmadrasekhon
ahmadrasekhon
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 92

راه سعادت

يكي از معضلات جامعه ما كه خيلي نسل جوان را تهديد ميكند فيلم هاي مستهجن است كه شكي نيست كه زوركويان آمريكا و اسراييل آنها را وارد ايران ميكنند و آن صفا و معنويت جوانان را از آنان ميكيرند.خطر فيلم هاي مبتذل به مراتب از خطر مواد مخدر بدتر است و دولت بايد مبارزه جدي را عليه كساني كه اين فيلم ها را منتشر ميكنند انجام دهد.اما نكته دردناك اين جاست كه اين فيلم ها به طور كسترده توسط دست فروشان توضيع ميشود.جواني كه ميتواند نيمه شب را به تهجد و نماز شب بكذراند مينشيند زشت ترين و ركيك ترين صحنه ها را تماشا ميكند.من از كسي شنيدم كه ميكفت امروز من اكر اراده بكنم ميتوانم 10 حلقه ديويدي فيلم مستهجن بخرم من واقعا متاسف شدم كه اكر او راست بكويد وضعيت ما بسيار بحرانيست.جرا يك دانشجو در يك كشور اسلامي هر جه تلاش ميكند نمي تواند فيلم آموزشي دروس دانشكاهي خود را بيابد با اين كه فيلم آموزشي دروس دانشكاهي در جهت جنك نرم افزاري به تعبير حضرت أيت الله العظمي خامنه اي (روحي فداه ) است  وميتواند به رشد و تعالي كشور عزيزمان ايران كمك شايان توجهي كند.هر دانشكاه اكر از كلاس هاي درس خود فيلم برداري كند در واقع مجموعه اي از فيلم هاي آموزشي ساخته خواهد شد و اين فيلم هاي أموزشي ميتواند توان توليد علمي كشور عزيزمان ايران را تا 80 در صد افزايش دهد.علاوه بر اين فيلم برداري از تدريس استاد و بخش فيلم آن ميان دانشجويان بيام نور و دانشكاه هايي كه اساتيد خوبي ندارند ميتواند كمك شايان توجهي به رشد و توسعه علم وفناوري ميهن عزيزمان ايران باشد.خواهش من از شما خواننده كرامي اين است كه با در خواست از اساتيد و مسىولين محترم دانشكاه ها و وزارت علوم وتحقيقات وفناوري از آن ها بخواهيد كه از تمام دروس رشته هاي علوم بايه و فني مهنسي از دوره كارشناسي تا دكتري فيلم آموزشي مربوط به هر درس را تهيه كنند و در اختيار دانشجويان قرار بدهند كه هم نياز به حضور در كلاس كمتر شود و هم تردد ها كمتر شود وهم بازدهي علمي دانشجويان بالاتر برود و در وقت وهزينه شان صرفه جويي شود .البته محصولات جديدي موسوم به "لوح زرين  پیام  نور"در أمده است كه تا حدودي اين هدف را دنبال ميكند. به اميد اين كه سيستم سنتي ايران در مساىل آموزشي جاي خود را به سيستم نوين آموزشي بدهد و اساس سيستم نوين أموزشي آموزش از طريق فيلم و نرم افزار است نه اين سيستم كتاب واستاد و حضور فيزيكي در كلاس. ديكر وقت آن رسيده با كلاس هاي درس به طور فيزيكي خداحافظي كنيم و به آ موزش مجازي دروس دانشكاهي از كارشناسي تا دكتري رو بياوريم.

اللهم صل علي محمد و آل محمد

دست خدا بر سر ماست /خامنه اي رهبر ماست

سه شنبه 22 آذر 1390  2:32 AM
تشکرات از این پست
DR460N
mgg_mgg
mgg_mgg
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

پاسخ به:راه سعادت

مطلب شما کاملا درست است و من نیز از کسانی هستم که این موضوع را میبینم و تاسف میخورم ولی بهتر است واقعیت را آن توری که هست ببینیم و اشتباحات خود را گردن کشورهای دیگر نندازیم

متاسفانه جوانان ما دیگر در قید و بند ترس از خدا نیستند و دیگر به زندگی به این چشم نگاه نمیکنند که محل آزمایش و عبور است و دیر یا زود همه رفتنی هستیم با اکثریت جوانان که من صحبت کردم عقید دارند که آخرتی نیست سوال و پاسخی نیست و این خیلی قم انگیز است چون این نشان میدهد که آنان ادراک و منطق خودرا کنار گذاشته و به لذتهای دنیوی پرداخته اند ولی اگر بخواهید آنها را به زور به راه بیاورید وضع بد تر و بدتر میشود باید مبتکران و عالمان راهی جدید و معثر برای بیدار کردن قوه ادراک و منطق این عزیزان پیدا کنند و به کار بگیرند  راه برخورد فقط کار را خراب میکند و باعث منفور شدن دین در نظر آنها میشود و باعث میشود که منطق را کنار بگذارند و همه چیز را کتمان کنند .

در مورد دانشجویان من در اینتر نت که میگردم مقالات و تالارهای گفته گوی زیادی در این مورد هست ولی به گفته شما بهتر است که سیدی تصویری کلاسها نیز باشد ولی اکثر کلاسهای درس دانشگاه ایران را سی دی نکنند بهتر است چون واقعا چیزی از توش در نمیاد بهتر کلاسهای درس کشورهای پیشرفته را دوبله و پخش کنند چه اشکالی داره .

در هر صورت مسلمان زورکی عاقبت نداره بهتره مانند پیامبران و امامان راه ارشاد و صحبت منطقی همراه با دلایل محکم را پیش بگیریم و پارا فراتر نزاریم و با زور وارد این کار نشویم  و بگذاریم خود جوانان تصمیم بگیرند که در چه راهی قدم بگذارند .

در دین هیچ اجباری نیست .

شنبه 26 آذر 1390  1:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها