0

موبایل GLX، آندروئید ملی یا کپی چینی؟!

 
pa_r_vaz
pa_r_vaz
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 454
محل سکونت : اردبیل

موبایل GLX، آندروئید ملی یا کپی چینی؟!

بسیاری از کارشناسان معتقدند در آشفته بازاری که تلفن همراه در ایران دارد همین که شرکتی جسارت ورود به این بازار را داشته کافی است اما شاید بهتر باشد تا ابتکارها و خلاقیت های جوانان ایرانی برای توسعه این تکنولوژی در کشور به جای کپی برداری از مدل های خارجی به کار گرفته شود.


شرکت ارتباط همراه گویا اروند در سال 1386 به منظور تولید گوشی های تلفن همراه ایرانی تاسیس شد. این شرکت برای محصولات خود برند تجاری جنرال لوکس یا به اختصار GLX را انتخاب کرد.

 

GLX با عرضه گوشی های مبتنی بر سیستم جاوا مانند: 2690 و 2610 کار خود را در منطقه آزاد اروند آغاز کرد.

 

این شرکت به تازگی با معرفی گوشی جدید خود که با نام G1 شناخته می شود توانست قدم بلندی در عرصه گوشی های هوشمند بر دارد. البته لازم به ذکر است همچنان انتقادهایی از سوی کارشناسان به این گوشی وارد می شود که برخی از آن ها تا حدود زیادی منطقی به نظر می رسد.

این گوشی دارای یک صفحه نمایش 4.1 اینچی با کیفیت 800×480 است. این کیفیت تصویر شاید زیاد بالا نباشد اما به نظر قابل قبول می رسد. glx G1 تنها 100 گرم وزن دارد و از منوی فارسی نیز پشتیبانی می کند.

 

شکل ظاهری:

در مورد شکل ظاهری این گوشی صحبت های بسیاری شده است. بیشتر افراد از شباهت بیش از حد آن به مدل های HTC و یا Motorola ایراد گرفته اند. البته این صحبت ها تا حدی بی ربط هم نیست. این گوشی هیچگونه نوآوری در مورد شکل ظاهری نداشته است.

عدم خلاقیت را می توان بزرگترین ضعف این گوشی دانست. شاید برای شما هم جالب باشد که این گوشی به کدام گوشی خارجی بیشتر شبیه است.

گوشی IVIO DG80 ، تلفن همراهی است که بیشتر کارشناسان معتقدند شباهت های ظاهری زیادی با مدل عرضه شده G1 دارد.

 

سیستم عامل آندروئید:

مهمترین نکته ای که باعث شد تا توجه بسیاری به سمت گوشی G1 جلب بشود سیستم عامل آن بود. G1 مبتنی بر سیستم عامل آندروئید نسخه 2.3 کار میکند. این سیستم عامل به نوعی آخرین سیستمی است که آندروئید به صورت رسمی وارد بازار کرده است.

 

این سیستم عامل جزو پر طرفدارترین و یکی از بهترین سیستم هایی است که در حال حاضر بر روی گوشی های متفاوت در سراسر جهان وجود دارد.

از امکانات آن می توان به برنامه های متفاوت و همچنین یک محیط کاربردی زیبا اشاره کرد. همچنین کار با این سیستم بسیار آسان و لذت بخش است.

 

 

از این سیستم عامل در گوشی های بزرگی همچون: Galexy sII ، Xperia Arc و غیره استفاده می شود. البته همچنان اطلاعات زیادی در مورد پردازشگر این گوشی در دست نیست اما باید در حدی باشد که بتواند بدون مشکل این سیستم عامل را همراهی کند.

 

دوربین:

این گوشی به یک دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز است. این دوربین در نوع خود و در بین گوشی های این سطح در حد متوسطی قرار دارد.

گوشی های جدید بیشتر به حالت HD یا کیفیت بالا فیلمبرداری می کنند اما کیفیت فیلم برداری G1 به صورت MPG4 است که در نوع خود زیاد قابل قبول نیست.

 

 

دیگر امکانات:

از دیگر امکانات این گوشی می توان به سیستم Wi-Fi آن اشاره کرد که در این روزها با توجه به نیاز روز افزون کاربران به این سیستم نقطه قوتی برای G1 است. همچنین این گوشی به بلوتوث نسخه 2.1 مجهز است.

نکته قابل توجه، پشتیبانی این گوشی از مرکز اشتراک گذاری فیلم یا YOUTUBE است که معمولا در بین گوشی های ایرانی دیده نمی شود.

glx G1 دارای حافظه داخلی 512 مگابایت است و همچنین قابلیت ارتقا تا 32 گیگابایت توسط کارت های مموری SD را دارا است.

 

باتری این گوشی نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. شما می توانید با یک بار شارژ به مدت 400 دقیقه صحبت کنید. همچنین این باتری قابلیت نگهداری شارژ برای مدت 1200 ساعت را دارا است.

 

قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده است در حدود 389 هزار تومان است که برای یک گوشی ایرانی تا حدی زیاد به نظر می رسد. البته برخی کارشناسان و فروشندگان تلفن همراه معتقدند در آشفته بازاری که وضعیت بازار موبایل در ایران دارد باید حمایت بیشتری از این مدل گوشی کرد تا دیگران نیز به عنوان برند های ایرانی جسارت ورود به عرصه رقابت را پیدا کنند.

 

چهارشنبه 16 آذر 1390  11:09 PM
تشکرات از این پست
ehsancpu
ehsancpu
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 19
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:موبایل GLX، آندروئید ملی یا کپی چینی؟!

 من شنیدم که ساخت چینه و فقط توی ایران مونتاژ میشه

Only GOD
دوشنبه 21 آذر 1390  2:28 AM
تشکرات از این پست
masoud1138
masoud1138
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 551
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:موبایل GLX، آندروئید ملی یا کپی چینی؟!

م که رفتم پرسیدم کسی ازش بد می گفت و گوشی قابل قبولی به نظر می رسه.

 

Mahdi is my hope

وبلاگ شیفته

 

 

دوشنبه 3 بهمن 1390  4:39 PM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 4609
محل سکونت : خراسان جنوبی

پاسخ به:موبایل GLX، آندروئید ملی یا کپی چینی؟!

 

در سال جدید  که سال حمایت از تولید ملی است

بهتره تولید این گوشی ها افزایش پیدا کند ولی نه با

این قیمت هایی که اعلام می شود قیمت ها نسبت به

مدل های خارجی آن قابل قبول نیست وجایی برای رقابت در بازار ندارد

سه شنبه 8 فروردین 1391  10:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها