عصبانيت «من و تو» از نقد ضدصهيونيستي كيهان!
شبكه «من و تو» از نقد مستدل كيهان درباره اقدام عجيب يك فيلمساز عصباني شد.
اين شبكه در بخش خبري خود، ضمن دفاع تلويحي از قرار گرفتن يك فيلمساز ايراني در كنار يك سينماگر صهيونيستي در جشنواره اي سينمايي، تلاش كرد اين موضوع را اتفاقي عادي و هنري جلوه دهد!
جالب اين بود كه اين شبكه، نام منتقد كيهان را هم اشتباه اعلام كرد!گفتني است شبكه بهايي من و تو، با بودجه وزارت خارجه انگليس و ام.آي.شش اداره مي شود و سعي دارد خط مشي «بي بي سي» را دنبال نمايد.چندي پيش يكي از برنامه سازان اين شبكه در جمع دوستان خارجي خود در لندن، نسبت به نفوذي هاي جمهوري اسلامي در «من و تو» اعلام نگراني كرده بود! وي به تازگي از زني به نام «پانته آ» هم به عنوان عنصر نفوذي تهران، نام برده است!
برجي:هدف گذاري جشنواره عمار متعالي است
رضا برجي مستندساز در رابطه با دومين جشنواره فيلم عمار گفت كه هدف گذاري جشنواره عمار متعالي است.
برجي در گفت وگو با كيهان افزود: جاي جشنواره اي چون عمار در كشور خالي بود و بايد دقت شود كه فيلم هاي برنده در جشنواره هاي ديگر شركت داده شوند.وي گفت: اگر عوامل جشنواره تبليغات را بيشتر كنند تا جوانان فيلمساز در اين عرصه جولان دهند و فضاي رقابتي ايجاد شود به برگزاري باشكوهتر جشنواره كمك خواهد كرد.رضا برجي گفت: فعاليتهاي جنبي مثل برگزاري كلاسهاي آموزشي و دعوت از استادان از نكاتي است كه به جشنواره جلوه ديگري مي دهد.دومين جشنواره فيلم عمار، دي ماه امسال در زمينه هاي تاريخ انقلاب اسلامي و جنگ نرم برگزار مي شود.
علي معلم دامغاني: مداحان و شاعران آئيني
به شيوه گذشتگان اقتدا كنند
رئيس فرهنگستان هنر با تاكيد بر ضرورت جلوگيري از ايجاد انحرافات در بيان وقايع عاشورا گفت: شاعران و مداحان آئيني، اقتدا به شيوه گذشتگان را سرلوحه فعاليت خود قرار دهند.
علي معلم، شاعر پيشكسوت كشورمان در گفت وگو با توانا، بيان داشت: شاعران و مداحان تا زماني كه راه جديدي پيدا نكرده و مطمئن شوند كه آن راه از همه جهات درست است، اقتدا به شيوه گذشتگان كنند.وي با بيان اينكه شاعران و مداحان اهل بيت(ع) راه پيشكسوتان اين عرصه را در پيش گيرند، اضافه كرد: شاعران و مداحان اباعبدالله الحسين(ع) در ايام محرم از برخي موسيقي هاي ناروا و بعضي از شعرهاي محاوره اي كه با قدسي بودن شخصيت هاي مورد نظر ما نوعي منافات دارد، بهره نبرند.رئيس فرهنگستان هنر گفت: اگر شاعران در گفتن و سرودن شعر و مداح در مرثيه خواني به مفهوم اصلي قيام عاشورا توجه نداشته باشد به جاي اينكه زمينه ايجاد ثواب باشد، موجب انحراف خواهد بود.