0

بازی The Keepers: Lost Progeny Collector’s Edition

cryingsphere
cryingsphere
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 375

بازی The Keepers: Lost Progeny Collector’s Edition

سلام

من زیاد اهل بازی کردن نیستم و به ندرت سراغ بازی های کامپیوتری می رم. یه روز که پای سیستم خسته شده بودم گفتم یه بازی دانلود کنم و کمی بازی کنم تا خستگیم رفع شه. این بازی رو توی یکی از سایتها دیدم و دانلود کردم. من توی این بازی صحنه ها و تصاویر عجیبی رو دیدم. توی این بازی فوق العاده زیاد و بصورت وحشتناک از نمادهای شیطان پرستی و فراماسونری استفاده شده. داستان بازی اینطور که من توی بعضی از سایتها خوندم اینه که یه پسر بچه پدر مادر خودشو گم می کنه و با دیدن یه عکسی از اونا میره دنبالشون که شاید پیداشون کنه. جلوتر که رفتم دیدم به ظاهر این پسر شیطانه و این توی تصاویر و دموهای برنامه کاملا مشهوده. توی این بازی گیمر باید به دنبال نمادهای فراماسونری و شیطانی بگرده و وقتی پیدا کرد توسط اونا معماهای بازی رو حل کنه که به همین دلیل یک بازی فکری و ترسناک هم نام گذاشته شده. یه پوشه کنار فایل اجرایی این بازی وجود داره که توی اون تصاویر حل شده معماهای بازی هست که نمی دونم چرا اینارو گذاشتن اونجا! شاید کار کرکرها باشه, نمی دونم. اما بازی فوق العاده ضد اعتقادات اسلامی و دینی ما و منتشر کننده افکار شوم شیطان پرستانه.

اینا نظر شخصی من بود و اگه کسی این بازی رو کرده نظرشو بگه.

ممنون

موفق باشید

یک شنبه 6 آذر 1390  1:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها