0

مصاحبه با Anurag Acharya سازنده سرويس پژوهشگر گوگل

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

مصاحبه با Anurag Acharya سازنده سرويس پژوهشگر گوگل

در حال حاضر بيشتر افراد هر آن‌چه را که مي‌خواهند از طريق موتورهاي جست‌وجو مانند ياهو و گوگل پيدا مي‌کنند اما هميشه هم اين جست‌وجوها مورد دل‌خواه ما نخواهند بود و نتيجه‌اي که مي‌گيريم بسيار دورتر از آن چيزي است که انتظار داريم.

محققان شرکت‌هاي مختلف و مديران پايگاه‌هاي اينترنتي در مورد اين موضوع بي‌تفاوت نبوده‌اند.

گوگل، بزرگ‌ترين شرکت اينترنتي است که سرويس‌هاي مختلفي را در زمينه‌هاي گوناگون به کاربران خود ارائه کرده است.

شايد نام گوگل اسکالر Google Scholar را شنيده باشيد.

اين سرويس گوگل که لابراتوار پژوهشگر ناميده مي‌شود، از ابتداي سال 2007 به شکلي آزمايشي در اختيار کاربران قرار گرفت.

اين سرويس زماني شکل گرفت که دو نفر از پژوهشگران شرکت گوگل با نام‌هاي Alen Verstak و Anurag Acharya روي نمايه‌گذاري صفحاتي که در گوگل جست‌وجو مي‌شوند با يکديگر همکاري مي‌کردند.

اين دو نفر به‌دنبال راه‌حلي مي‌گشتند که با استفاده از آن بتوانند اطلاعات مورد جست‌وجو در وب را براي دسترسي خاص به‌شکل کاملا جديدي نمايه‌گذاري کنند.

اين سرويس امکانات جالبي را در مورد جست‌وجوهاي مقالات اينترنتي در اختيار شما قرار مي‌دهد و شامل بخش‌هايي مانند تنظيم فهرست کتاب‌هاي مختلف و مديريت کتاب‌شناسي است.

در سال 2007 مديران گوگل تصميم گرفتند که برنامه‌اي داشته باشند که مقالات و مجله‌هاي علمي را به شکلي ديجيتالي در اختيار بگيرند. در نتيجه گوگل تصميم گرفت که ابزار جديد و کارآمدي را براي افراد فراهم کند تا به‌وسيله آن بتوانند به همه گزارش‌ها، مستندات و تازه‌هاي علمي و دانشگاهي دست پيدا کنند.

پژوهشگر گوگل يک سرويس رايگان است که به همه کاربران کمک مي‌کند که بتوانند مقالات کارشناسي، پايان‌نامه‌ها، کتاب‌ها و گزارش‌هاي فني خود را با ديدن نمونه‌هاي مشابه به شکلي آسان‌تر تهيه کنند.

پژوهشگر گوگل به‌صورت خودکار تمامي اسناد پيدا شده را به‌طور جداگانه تجزيه و تحليل مي‌کند و سازندگان اين سرويس گوگل ادعا کرده‌اند که در آينده‌اي نه چندان دور اين سرويس، محبوب‌ترين سرويس گوگل خواهد شد.

newsbreaks.infotoday مصاحبه‌اي را با آنورگ آچاريا سازنده اين سرويس انجام داده که در ادامه مي‌خوانيد.

چگونه شد که به فکر راه‌اندازي سرويس Google Scholar افتاديد؟

براي من و آلن ورستک که در بخش تحقيقات گوگل فعاليت مي‌کرديم، جست‌وجوگر گوگل زياد راضي‌کننده به‌نظر نمي‌رسيد و ما به بخشي احتياج داشتيم که بتواند اطلاعات تخصصي مورد نيازمان را برايمان استخراج کرده و دسته‌بندي کند؛ به اين ترتيب براي استفاده شخصي خودمان ايده راه‌اندازي Google Scholar به ذهنمان راه پيدا کرد.

ديدگاه شما در مورد Google Scholar همان چيزي بود که اکنون در خروجي کارتان مي‌بينيم؟

ما هنوز به آن چيزي که در ذهن من بوده نرسيده‌ايم.

هدف من اين است که ما بتوانيم آن‌قدر گسترده شويم که تمام رشته‌هاي علمي و تحصيلي دانشگاه‌ها را پوشش دهيم.

آيا شما خودتان هم در مورد جمع‌آوري آرشيو اطلاعاتي فعاليت مي‌کنيد؟

بله؛ در ابتدا خود من به تمام مناطق پژوهشي مي‌رفتم و براي جمع‌آوري اطلاعات با آن‌ها صحبت مي‌کردم و بسياري از مجموعه مقالات کنفرانس‌ها و مجلات و پايان‌نامه‌هاي اوليه را خودم براي شروع کار از منابع مختلف تهيه کردم.

آيا پژوهشگر گوگل با نرم‌افزار مديريت کتاب‌شناسي گوگل هم مرتبط است؟

بله؛ ما در حال حاضر قادر هستيم که با نرم‌افزارهاي مديريت کتاب‌شناسي مختلفي ارتباط برقرار کنيم و نسخه فعلي سرويس ما از نرم‌افزارهاي مديريتي مختلفي پشتيباني مي‌کند و شما اجازه داريد که براي انتخاب نرم‌افزار مديريتي دل‌خواه خود از هرکدام از اين نرم‌افزارها که دوست داشتيد استفاده کنيد.

در مورد بخشي با نام پيوند با کتاب‌خانه که در اين سرويس وجود دارد کمي توضيح مي‌دهيد؟

ما با بعضي از کتاب‌خانه‌ها در ارتباطيم تا از منابع اطلاعاتي آن‌ها براي سرويس‌مان استفاده کنيم. به همين خاطر لينک اين کتاب‌خانه‌ها را در بخشي از پژوهشگرمان قرار داديم که کاربران بتوانند در صورت نياز، مطالب بيشتري را در موردي که نياز دارند از طريق ارتباط با کتاب‌خانه موردنظر به‌دست آورند.بايت

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

شنبه 9 مرداد 1389  7:33 PM
تشکرات از این پست
jazereyearam
jazereyearam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1313

پاسخ به:مصاحبه با Anurag Acharya سازنده سرويس پژوهشگر گوگل

سلام
ممنونم به خاطر زحماتي كه ميكشيد پست خوبي بود موفق باشيد

شنبه 9 مرداد 1389  9:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها