واذان من الله ورسوله ال الناس یوم الحج الاکبر ان الله ابری من المشرکین و روسله فان تبتم فهو خیر لکم وان تولیتم فاعلموا انکم غیر معجزی الله وبشر الذین کفروا بعذاب الیم (3)الم یعلوا ان الله هو یقبل التوبه عن عباده ویاخذ الصدقات و ان الله هوالتواب الرحیم (104) واذا ما انزلت سوره نظر بعضهم الی بعض هل یراکم من احد ثم انصرفو اصرف الله قلوبهم بانهم قوم لایفقهون (127)
ترجمه آیات
بزرگترین روز حج خدا و رسولش به مردم اعلام می دارند که بعد از این از عهد مشرکین خدا و رسول بیزارند پس هرگاه مشرکان از شرک توبه کرده برایتان دردنیا و عقبی بس بهتر خواهد بود و اگر رو برگردانید بدانید که شما بر قدرت خدا غالب نیاید و چنانچه ایمان نیاورده مژده عذاب دردناک به آن کافران برسان(3) آیا مومنان هنوز ندانسته اند که محققا خدا توبه بندگان رامی پذیرد و خدا صدقه آنها را قبول می فرماید والبته خدا بسیار از تائبان توبه پذیر و بر خلق مهربان است (104) و هرگاه سوره ای نازل شود بعضی از آنها به بعضی دیگر از راه تمسخروانکار اشاره کرده و گویند آیا شما را کسی از مومنان دیده و شناخته یا نه آنگاه بر می گردند خدا دلهایشان را بر گرداند که مردمی بسیار بیشعور و نادانند (127)