رییس اداره اکران و تولیدات "سینمای فرهنگی" کشور با اشاره به اکران همزمان "امشب شب مهتابه، هر چی تو بخوای، پاتو زمین نذار و خروس جنگی" از تولید 17 پروژهی جدید در سینمای ملی خبر داد و گفت: "منو تنها نذار، چه خوشگل شدی امشب، چاکریم دربست، پارسال بهار رفته بودیم زیارت، تو خودت قند و نباتی، میخوام برم دریاکنار، دوستت دارُم خیلی، تو بگو چه کنم؟، مشکی رنگ عشقه، نازی جون بیا دردم دوا کن، لب کارون، مادر بی تو تنها و غریبم، خرمگستیم، تو عروس بندری، الهی من فدات، تاکسی دربست، ما چهار تا برادر، پیکان بزن بغل، ذلیل شی مادر" از جملهی این فیلمهاست. وی افزود: این فیلمها تا پایان پاییز آماده اکران و یا حضور در جشنوارهی فیلم فجر خواهد شد.
رییس اداره اکران و تولید سینمایی کشور در خصوص سایر آثار سینمایی نیز با تاکید بر اینکه امسال سینمای ایران سال پر آبی را خواهد داشت، افزود: 19 فیلم سینمایی هم اکنون روی میز تدوین قرار دارد که به زودی و تا پایان تیرماه روانهی پرده خواهد شد. وی نام این آثار را نیز بدین شرح اعلام کرد: "بابا تو دیگه کی هستی؟، رو قلبم پا نذار، بزن دنده دو، یه امشب شب عشقه، آی فریبا فریبا، پشت درای بسته، دهنتو ببند وگرنه میکشمت، دست تو رو شده برام، آبجی غلام نمیخوای؟، آرش من سردمه، تف به این دنیا، فرقی نمیکنه کی عاشق کیه، داش داش داشم من، خال به زبونت بزنه، حال منم خرابه خرابه خرابه، مااااادر جان، دیگه دوستت ندارم، پیچ شمرون سهنفر، عموسبزی فروش."
وی همچنین تصویب چندین فیلمنامه توسط این مرکز را یادآور شد و گفت: فیلمنامههای "شب پاتختی، یه دختر دارم شا نداره، خاک تو سر خرت کنن الاغ، عزیزم روز میلادت مبارک، بخواب بابا، بی نگاه تو نمیشه، من با تو زنده بودم، این روزا فرصت کمه، بکش کنار بذار باد بیاد، 70بده خیرشو ببینی، دستتو بنداز، نه این قرارمون نبود، کی اشکاتو پاک میکنه؟، یخ بسته گل گلدونا انگار، با یه چشمک دوباره" از دایرهی ارزشیابی مهر تصویب گرفتهاند و به زودی با توجه به پیدا شدن کارگردان و تهیهکننده در خط تولید قرار میگیرند. وی همچنین از رفع توقیف فیلمنامه "لالالای لا لای لی لا لای لای" خبر داد.