عباس كيارستمي از واكنش غرب و خود جعفر پناهي عصباني است!
چرا كسي نمي خواهد اعلام كند جعفر پناهي خيلي وقت است
از زندان آزاد شده است؟
عباس كيارستمي اخيراً در واكنش به موضوع تأييد راي دادگاه جعفر پناهي و حكم زندان وي حرف هايي زده كه باعث حرف و حديث ها و حواشي مختلفي شده است. متن كامل اظهار نظر كيارستمي در گفتگو با نيويوركر در خصوص جعفر پناهي چنين است:
«چيزي كه مرا عصباني مي كند واكنش غرب و واكنش پناهي به اين موضوع است. مثل اين كه كسي نمي خواهد اعلام كند پناهي خيلي وقت است از زندان آزاد شده است. آزاد است و حتي فيلمي ساخته كه در جشنواره كن به نمايش درآمد. او در حال حاضر در حال مذاكره براي ساخت فيلم هاي بعدي اش است.»
كيارستمي تصريح كرد: «من واقعاً نمي فهمم كه چرا كسي در مورد اين موضوع آشكارا صحبت نمي كند. وقتي مي بينم كه غرب توجه نمي كند كه پناهي ديگر در زندان نيست عصباني مي شوم. من نسبت به اين قضيه واقعاً عصباني هستم چون دائماً اين سؤال از من پرسيده مي شود. هيچ كس نمي گويد كه آقاي پناهي ديگر در زندان نيست. انگار كه چيزي اتفاق نيفتاده است.»
وي در خصوص فيلمسازي در ايران گفت: «در حال حاضر وضعيت بسيار بد است. با اين اوصاف عجيب نيست كه من در حال ساخت فيلمي در ايتاليا و به زباني هستم كه آن را نمي فهمم. من همچنين فيلم بعدي خود را در ژاپن مي سازم.»
كيهان براي من يك حس نوستالژي دارد
بهرام عظيمي معتقد است روزنامه هايي مثل كيهان و اطلاعات جداي از بحث سياسي شان براي من يك حس نوستالژي و جذابيت دارد.
بهرام عظيمي كاريكاتوريست و كارگردان انيميشن در گفت وگو با خبرگزاري سينماي ايران گفت: «مطبوعات ما به غير از كاريكاتور در همه زمينه ها پيشرفت داشته و از نظر رنگ، سايز و... جذاب شده است. روزنامه هايي مثل كيهان و اطلاعات هم جداي از بحث سياسي شان براي من يك حس نوستالژي و جذابيت دارد. من هنوز وقتي روزنامه كيهان را مي بينم ياد 20-19 سال پيش مي افتم كه اسمم براي كنكور در روزنامه كيهان آمد و من آن شماره را از خود دفتر روزنامه تهيه كردم. در كل فكر مي كنم پيشرفت در همه چيز واقعاً خوب بوده است ولي ا ز نظر كاريكاتور هرچه به سمت جلو مي رويم كاريكاتور افت مي كند و در مطبوعات كمتر از آن استفاده مي شود.»
آخرين مهلت ارسال آثار
به ششمين جشنواره پوسترهاي عاشورايي
علاقه مندان شركت كننده در ششمين جشنواره پوسترهاي عاشورايي تنها تا اول آذرماه فرصت دارند تا آثار خود را به دبيرخانه اين جشنواره ارسال كنند.
به گزارش پايگاه خبري حوزه هنري، اين جشنواره داراي دو بخش اصلي با موضوع حماسه عاشورا و بخش موضوعي با موضوع حضرت علي اصغر(ع) است و هر هنرمند مي تواند در هر بخش حداكثر 3 اثر ارائه كند.
برگزيدگان 27 آذرماه معرفي و آثارشان در نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار مي گيرد.
مهدي شجاعي:اهالي فرهنگ و هنر
تحت پوشش بيمه تكميلي قرار مي گيرند
به گزارش فارس، مهدي شجاعي، مديرعامل صندوق اعتباري حمايت از نويسندگان و هنرمندان كشور، ديروز ضمن ديدار از غرفه خبرگزاري فارس در هيجدهمين نمايشگاه مطبوعات كشور، درباره وضعيت بيمه اهالي فرهنگ و هنر كشور گفت: از وظايف صندوق اعتباري حمايت از نويسندگان و روزنامه نگاران و هنرمندان كشور پرداختن به وضعيت بيمه اهالي رسانه و فرهنگ و هنر كشور است، در اين زمينه خوشبختانه فعاليت هاي بسيار خوب و چشمگيري انجام شده كه برطبق آمار امروز بيش از 35 هزار نفر مشمول بيمه تأمين اجتماعي هستند كه همه روزه بر اين تعداد افزوده مي شود و خوشبختانه امسال براي بيمه تكميلي نيز با فعاليت هايي كه صورت گرفته، بيش از 13 هزار نفر مشمول بيمه تكميلي و بيمه عمر و حوادث شده اند و همچنان اين آمار رو به افزايش است.