0

زنجبیل ضد سرماخوردگی است

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

زنجبیل ضد سرماخوردگی است

خبرگزاری فارس: استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف زنجبیل برای رفع درد و کاهش تب مفید است؛ این گیاه به عنوان داروی ضدسرماخوردگی شناخته می‌شود.

خبرگزاری فارس: زنجبیل ضد سرماخوردگی است

محمد صالحی سورمقی استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: در فصول سرد سال بروز بیماری‌های ویروسی افزایش پیدا می‌کند که سرماخوردگی شایع‌ترین آنهاست.

وی گفت: میکروب‌ها و ویروس‌ها مسری هستند و بیماری را به دیگران منتقل می‌کنند و در مکانی که افرادی دچار سرماخوردگی باشند، ویروس‌ها می‌توانند بیماری را به افراد دیگر منتقل کنند.

استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: پیشگیری بهترین کار است و در این صورت 50 درصد از بروز بیماری‌ها کاهش پیدا می‌کند؛ اگر افراد قبل از اینکه دچار سرماخوردگی شوند، بدن خود را ایمن کنند، از بروز سرماخوردگی پیشگیری کرده‌اند.

صالحی سورمقی بیان داشت: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود همچنین استراحت یکی از عوامل مهمی است که ایمنی بدن را افزایش می‌دهد؛ کم‌خوابی نیز‌ بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: اگر افراد دچار سرماخوردگی شدند، برای رفع درد و کاهش تب می‌توانند از جوشانده زنجبیل استفاده کنند. زنجبیل داروی گیاهی ضد سرماخوردگی است و طبیعتی گرم دارد و برای برطرف کردن عوارض سرماخوردگی بسیار مفید است.

استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: از زنجبیل قطره‌ای صنعتی ساخته شده که اثر آن بسیار بهتر است و سریع جذب می‌شود.
انتهای پیام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 12 آبان 1390  12:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها