0

جهان فوتبال

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

جهان فوتبال

پيکه بر سر دوراهي بارسا و يووه

مدافع کليدي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در آستانه انتقال خود به بارسلونا از يوونتوس پيشنهاد همکاري دريافت کرده بود.‏

در حاليکه جرارد پيکه سرگرم بررسي تاريخ تمديد قرارداد خود به مدت طولاني‌تر با بارسلونا بوده و انتقال به اردوگاه کاتالونيا را زير نظر داشته، از باشگاه يوونتوس پيشنهاد رسمي دريافت کرده است.‏

خوان پيکه، پدر مدافع مرکزي بارسلونا هم اين مساله را تاييد کرده و معتقد است که پسرش گوشه چشمي به سياه و سفيد‌هاي تورين داشت و قرار بود راهي يووه شود؛ اما در نهايت راهي بارسلونا شد.‏

من را با فابرگاس مقايسه نکنيد!‏

ستاره جوان تيم فوتبال آرسنال دوست ندارد با کاپيتان سابق توپچي‌هاي لندن مقايسه شود.‏

پس از آنکه سسک فابرگاس در تابستان امسال از جمع توپچي‌ها جدا شد و به بارسلونا رفت، برخي از هواداران و حتي رسانه‌ها از آرون رمزي به عنوان يک «سسک فابرگاس» جديد نام بردند.‏

رمزي، درباره مقايسه‌اش با ستاره سابق تفنگداران گفت: من سسک نيستم، دوست ندارم با او مقايسه شوم. من آرون رمزي هستم و خصوصيات خاص خودم را دارم.‏

وي افزود: وقتي بازي مي‌کنم دوست دارم به سمت دروازه حريف حمله کنم، وارد محوطه جريمه شده و گلزني کنم. خوشحال مي‌شوم هم گلزن باشم و هم سازنده گل. خوشبختانه امسال در اين دو نقش خوب عمل کرده‌ام. اما واقعيت اين است سسک فابرگاس نيستم.‏

رمزي گفت: سسک با من متفاوت است. او صاحب سبک است و قدرتي بالاتر از من دارد که البته اميدوارم روزي به حد او برسم. اما من با ساختار بازي خودم، گل مي‌سازم و گلزني مي‌کنم.‏

اين بازيکن 20 ساله و خوش آتيه افزود: دوست دارم همه مرا به اسم خودم بشناسند.‏

پايان فصل به تيمي ديگر مي‌روم‏

مهاجم کروات تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت: پايان فصل به تيمي ديگر مي‌روم.‏

ايويتسا اوليچ افزود: قصد ندارم در بايرن بمانم. چون خواهان حضوري بيشتر در ميدان هستم، از بايرن جدا مي‌شوم و به تيمي ديگر خواهم رفت.‏

اين ستاره 32 ساله که در ماه‌هاي گذشته با مصدوميت‌هاي مختلف روبرو شده است، گفت: دوست دارم دو، سه سالي که به پايان دوران ورزشي‌ام باقي‌مانده، فعاليت گسترده‌اي داشته باشم. در بايرن اگر مصدوم هم نباشم، در اولويت نخست نيستم. اما مي‌توانم در جايي ديگر حضور در ترکيب اصلي را تجربه کنم.‏

با توجه به اين اظهارات گفته مي‌شود اوليچ قصد حضور در تيمي از لاليگا اسپانيا را دارد. در اين ميان شانس ويارئال بيش از ساير گزينه‌ها است.‏

وي از سال 2009 که از تيم‌هامبورگ جدا شد، عضو باوارايي‌ها بود.‏

تمرين کاراته بکام در‌هاليوود

ستاره پيشين تيم ملي فوتبال انگليس و عضو کنوني گالاکسي، ورزشکار رشته کاراته در آمريکا شد.

ديويد بکام که از 5 سال پيش در تيم شهر لوس‌آنجلس بازي مي‌کند، از دو ماه قبل در اوقات فراغت خويش به تمرين کاراته مي‌پردازد. اطلاعات موجود در اين‌باره حکايت از آن دارد که ستاره 36 ساله اسبق تيم ملي انگليس، منچستريونايتد، رئال‌مادريد و آ.ث ميلان، به تشويق همسرش در زمان‌هاي محدودي در يک باشگاه کاراته در نزديکي‌هاليوود حضور يافته و به تمرين مي‌پردازد.‏

در اين ارتباط برخي از رسانه‌هاي محلي نيز عنوان کردند علت حضور بازيکن قديمي در باشگاه کاراته،‌ همکاري اين ستاره در يک فيلم تبليغاتي در همين قالب است.‏

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 12 آبان 1390  1:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها