0

اخبار كوتاه از فوتبال 10 آبان

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

اخبار كوتاه از فوتبال 10 آبان

رضايي و نصرتي تا اطلاع ثانوي از حضور در فوتبال محروم شدند
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال دو مدافع پرسپوليس را تا اطلاع ثانوي از فوتبال محروم كرد. كميته انضباطي فدراسيون پس از مشاهده فيلم ديدار تيم هاي داماش گيلان و پيروزي كه در هفتم آبان در ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد، راي خود را صادر كرد. شيث رضايي و محمد نصرتي بازيكنان تيم پيروزي به دليل تخلفات انتسابي تا اطلاع ثانوي و با صدور قرار دستور موقت از همراهي تيم مربوطه و حضور در تمامي مسابقات رسمي و كليه اماكن ورزشي محروم و تعليق شدند. راي صادره قطعي و لازم الاجراست. جلسه رسيدگي متعاقبا تعيين و اعلام خواهد شد. لازم به ذكر است اين حكم به ستاد رسيدگي تخلفات حرفه اي فوتبال ارسال شده و تخلفات ديگر بازيكنان در دست بررسي براي صدور حكم لازم است.
مظلومي: 2 جام مي گيرم و مي روم
سرمربي استقلال با نام بردن از تراكتورسازي و سپاهان به عنوان رقيبان اين تيم در راه قهرماني گفت: پيروزي براي كسب سهميه آسيايي مي جنگد. پرويز مظلومي در پاسخ به اين سوال كه بعد از گذشت 12 هفته كدام تيم را مدعي مي دانيد؟ گفت:قضاوت زود است اما استقلال، تراكتورسازي و سپاهان تيم هاي بسيار خوبي هستند و مدعي خواهند بود.ضمن اينكه پيروزي هم تلاش مي كند سهميه آسيارا بگيرد. وي در ادامه گفت:اگر اجازه بدهند كار كنيم، موفق مي شويم. مطمئن باشيد اگر حاشيه سازي نكنند و سنگ اندازي انجام نشودما دربي چهارم را هم از پيروزي مي بريم و امسال دو جام كسب خواهيم كرد و آن زمان مظلومي با خيال راحت دين خود را ادا كرده و از استقلال مي رود.
كرانچار پنج شنبه به اصفهان مي رود
سرمربي جديد سپاهان پنجشنبه وارد اصفهان مي شود. با تعطيلي ليگ برتر براي بازي هاي تيم ملي در مقدماتي جام جهاني تمرينات تيم سپاهان نيز تا روز جمعه تعطيل شد.قرار است كرانچار سرمربي جديد تيم سپاهان پنج شنبه وارد اصفهان شود و پس از جلسه با مسئولان تيم براي معارفه با بازيكنان برنامه ها مشخص شود.
تكليف تيم اميد هفته آينده مشخص مي شود
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: با توجه به شناختي كه از فيفا دارم به بازگشت تيم اميد خيلي خوشبين نبودم. ترابيان افزود: تا آن جا كه اطلاع دارم كمابيش مكاتبات و ارتباطات فدراسيون ادامه دارد. من شخصاً با توجه به شناختي كه از فيفا دارم خيلي خوشبين نبودم اما اميدوارم اين اتفاق ميمون رخ دهد. قرار شده است در هفته آينده نتيجه نهايي مشخص شود.
خوردبين : رويانيان تصميم گيرنده نهايي است
سرپرست تيم فوتبال پيروزي گفت: در جلسه اي با رويانيان مديرعامل باشگاه پيروزي به مدت يك ساعت شركت كردم و تمام حرف هايم را به او زدم خوشبختانه او نيز حرف هايم را خوب گوش كرد.
محمود خوردبين اظهار داشت: قصد مصاحبه و تخريب كسي را ندارم. براي من موفقيت پيروزي از همه چيز مهم تر است. تكليف نهايي درباره حضور من در پيروزي يا عدم حضورم را رويانيان مشخص مي كند. من حرف هايم را زده ام و بايد افراد ديگر نتيجه اش را اعلام كنند.
به گزارش فارس احتمال بازگشت محمود خوردبين به پيروزي زياد است.
كاسانو در قسمت بيماران مغز و اعصاب بستري شد!
باشگاه ميلان ايتاليا پس از بازي اين تيم مقابل رم از بستري شدن آنتونيو كاسانو مهاجم اين تيم در قسمت بيماران مغز و اعصاب بيمارستان ميلان خبر داد. باشگاه ميلان بعد از بازگشت تيم به شهر ميلان اعلام كرد كه آنتونيو كاسانو مهاجم اين تيم دچار بيهوشي شده و به بيمارستان انتقال داده شده و در آنجا بعد از معاينات اوليه پزشكي در قسمت بيماران مغز و اعصاب بستري شده است. رسانه هاي اسپانيايي به نقل از پزشك ميلان نوشتند: كاسانو در حالت خوبي به سر نمي برد. مشغول بررسي وضعيت او هستيم.
پيروزي اوساسونا در حضور 90 دقيقه اي نكونام
تيم فوتبال اوساسونا درحاليكه از وجود جواد نكونام در تركيب خود بهره مي برد، مقابل تيم لوانته كه تا پايان هفته نهم لاليگا صدرنشين جدول رده بندي اين مسابقات بود به برتري رسيد.
هفته يازدهم مسابقات فوتبال لاليگاي اسپانيا روز يكشنبه با برگزاري پنج ديدار ديگر پيگيري شد كه در مهمترين بازي ها تيم هاي اوساسونا، اتلتيكومادريد و مالاگا مقابل حريفان خود به برتري رسيدند.
تيم فوتبال اوساسونا در حاليكه 90 دقيقه جواد نكونام را در تركيب خود داشت موفق شد با نتيجه 2 بر صفر از سد لوانته صدرنشين رقابت ها بگذرد. در ديگر ديدارهاي اين هفته اتلتيكومادريد با سه گل از سد رئال زاراگوزا گذشت و مالاگا نيز بعد از سه شكست پياپي بالاخره طعم پيروزي راچشيد و با نتيجه 2 بر يك اسپانيول را مغلوب كرد.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 10 آبان 1390  1:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها