نصرت اله کلک ران

نام و نام خانوادگی:نصرت اله کلک ران
نام پدر:عزیز
تاریخ تولد:۱۳۴۷/۰۱/۰۱
تاریخ شهادت: ۱۳۶۱/۱۱/۱۸
محل تولد:شوشتر
محل شهادت:خوزستان
وصیتنامه:
بسم الله الرحمن الرحیم
والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا وان الله لمع المحسنین .
با درود و سلام بیکران به رهبر کبیر انقلاب اسلامى ایران «امام خمینى» . این از مسیح رسالت سنگین تر و این امید محرومان و مستضعفان جهان و با درود به تمامى شهداى صدر اسلامى وصیتنامه اى را که مى نویسم ، ممکن است آخرین نوشته ام بر روى کاغذ باشد . بار خدایا از تو طلب بخشش و طلب مغفرت از گناهانم میکنم. بارالها این بنده حقیر و گناهکارت در این موقع زمان به جنگ با دشمنانت آمده ام و شاید بتوانم وظیفه شرعى و الهى خویش را بارور کنم . آمده ام تا هل من ینصرنى خمینى کبیر را لبیک گویم و پیرو خط سرخ شهادت و خط سرخ آل على (ع) و محمد(ص) هستم و آمده ام تا دشمنان دین آنان نابود کنم . خدایا اگر لیاقت شهادت را پیدا کردم مرا در جوار حسین (ع) محشور فرما و مرا از تمام گناهانى که کرده ام آنانرا بیامرز . خدایا ترا شکر میکنم که مرا از میان خطهاى گوناگون و خطهاى منحرف به خط و راه صراط مستقیم هدایت کردى و مرا توفیق جهاد در راه تو که جهاد با دشمن دین تو است ، سعادتمند کردى . این راه را خودم و این راه را با آغوشى باز انتخاب کرده ام و میدانم که این راه راه صراط مستقیم است و مادرگرامى اگر در آن مدتى که پهلوى شما بودم اگر از من اشتباهى سرزده و شما را ناراحت کردم مرا ببخشید و در مرگ من گریه و زارى نکنید و مادرم مرگ که براى همه انسانها حتمى است ، پس چرا مرگ با سعادت در راه خدا نباشد و هیچ مرگى بالاتر و شیرین تر در شهادت در نزد من نیست و انشاءالله تعالى که مرا عفو کنید و پیام من به امت شهیدپرور ایران این است که عاشقانه رو به سوى جبهه ها کنند و عاشقانه در نماز جمعه و جماعت و دعاى کمیل شرکت کنند و هر چه امام عزیز فرمودند اطاعت کنند و از تمامى مسئولین میخواهم که گردان شرافت و ابوالفضل را تقویت کنند و برادران نگذارند که گردان از هم بپاشد و گردان را مهیا براى عطیاتهاى آینده سازند و مرا در جوار شهداء نورد و شهداى رمضان خاک کنند . به امید پیروزى اسلام در تمامى جبهه هاى جنگ . مقدار پولى دارم که به جبهه بدهید .
مدیر سابق تالار آموزش خانواده
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.
دوشنبه 9 آبان 1390 11:23 AM
تشکرات از این پست