0

جملات بزرگان

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

جملات بزرگان

جملات بزرگان

http://funshad.com/Pics/FunShad.Com-20100111-d4c2e4a3297fe25a71d030b67eb83bfc.jpg

" هرگز کسی که استعداد خوبی در تایپ کردن دارد پروفسور  نخواهد شد!!!"  . لوسی اسمیت

" زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!!"  . فرد هند فاین

" بدي را با عدالت پاسخ دهيد، مهرباني را با مهرباني"  . كنفوسيوس

" در پشت هیچ در بسته ای ننشینید  تا روزی باز شود . راه کار دیگری جستجو کنید  و اگر نیافتید همان در را بشکنید"  . ارد بزرگ

" اگر قرار است  انسان روزی تعادل روحی خود را   از دست بدهد و بشکند بهتر آن است که در جوانی باشد چرا که  بعد از آن  محکمتر وقدرتمند تر زندگی خواهیم کرد!"  . آرید هالاند

" زندگی کردن چون مجموعه ای ست از لایه های زیرین یک سازنده گی عاشقانه ایست که دوباره و دوباره در طول زندگی بازسازی می شود اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!"  . بیورنست یئرن

" انسان آن چیزی خواهد شد که خود باور دارد!"  . أودنه ساندروُل

" هر چیزی که بیرون از محدوده آبرو باشد جز شکست وتباهی نتیجه ای نخواهد داشت!!"  . سامر سومروم

" اگر می خواهی بزرگ شوی ، از کردار نیک دیگران فراوان یاد کن"  . ارد بزرگ

" پيروزی آن نيست که هرگز زمين نخوری، آنست که بعد از هر زمين خوردنی برخيزی"  . مهاتما گاندی

" از ابرانسان است كه انسان هاي برتر دلگرمی و شجاعت مي گیرند"  . فردریش نیچه

" رنجدیده ! اگر بکوشی تا چیزی از مال خویش را به مردم بذل کنی بی تردید رستگاری"  . جبران خلیل جبران

" برای کوبیدن یک حقیقت ، خوب به آن حمله مکن ، بد از آن دفاع کن"  . علی شریعتی

" اولین درسی که والدین باید به فرزندان خود بیاموزند، صداقت است"  . شوپنهاور

" چون دل راست اندیش و زبان راستگو باشد در کاستی و نادرستی بسته می شود"  . بزرگمهر

" بدون باختن برنده نمي شوي"  . مثل روسي

" انسان فرزند كار و زحمت خويش است"  . داروين

" مردم پست و دون همانند سراب مانند كه چون كمي به آنان نزديك شوي به زودي پستي و ناچيزي خود را بر تو آشكار سازند"  . گوته

" در همه چیز همه چیز  هست!!!"  . ضرب المثل فرانسوی

" اینکه من چیزهائی خوبی آموختم که هیچ جوابی برآن پیدا نمی شود!"  . هلگه توُروُند

" بهترین چیزهائی که همیشه منظور من بوده است, آرزو می کردم که مد نظرم نبود!!!"  . فرانس ویندر بررگ

" وسرانجام اینکه من از حماقت های خود در زندگی پخته شده ام!"  . الینُور فلور

" جایی که شمشیر است آرامش نیست"  . ارد بزرگ

حمید.bmp

پنج شنبه 7 مرداد 1389  7:50 PM
تشکرات از این پست
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

پاسخ به:جملات بزرگان

جالب بودممنون ازشما
پنج شنبه 7 مرداد 1389  10:00 PM