آريگو ساچي به ايران مي آيد
رئيس كميته جوانان فدراسيون فوتبال از سفر آريگو ساچي به تهران خبر داد. معيني با اشاره به طرح جديد سيستم استعداديابي در فوتبال ايتاليا گفت: ميكله اووا طرح جديد سيستم استعداديابي فدراسيون فوتبال ايتاليا را كه توسط آريگو ساچي رئيس كميته جوانان و مدير تيم هاي فدراسيون پايه ايتاليا طراحي شده را به ما ارايه كرد. همچنين قرار شد در جريان اجراي اين طرح اعضاي كميته جوانان به ايتاليا دعوت شوند و همچنين آريگو ساچي براي بازديد از طرح استعداديابي كميته جوانان به ايران بيايد.
گوارديولا: شايستگي مسي براي كسب توپ طلا بيشتر است
سرمربي آبي ـ اناري ها بر اين باور است كه با وجود درخشش ژاوي و اينيستا، شانس مسي براي كسب توپ طلاي 2011 بيشتر است. پپ گوارديولا، پر افتخارترين مربي تاريخ آبي ـ اناري ها بر اين باور است كه شايستگي ليونل مسي براي كسب توپ طلاي جهان 2011 بيشتر از ديگران است. وي در گفت و گو با روزنامه آس اسپانيا، گفت: مسي بهترين بازيكن حال حاضر فوتبال جهان است ، اما نبايد عملكرد بسيار خوب ژاوي و اينيستا را هم انكار كرد. هر كدام از آن ها شيوه خاص خود را در فوتبال دارند. نمي توانم چيزي جز اين بگويم كه انتخاب آن ها به عنوان نامزدهاي اصلي توپ طلاي امسال كاملا به حق و به خاطر نمايش فوق العاده آن ها در فصل گذشته بوده است.
درخواست مظلومي از سازمان ليگ
مظلومي سرمربي استقلال در مورد تعطيلي ليگ برتر پس از پايان هفته دوازدهم و اينكه بسياري از بازيكنان استقلال به اردوي تيم ملي مي روند گفت: ما از بازيكن دادن به تيم ملي استقبال مي كنيم واين براي ما افتخار است كه بازيكنان مان در اختيار تيم ملي باشند و فيكس بازي كنند اما از سازمان ليگ انتظار داريم كه كمك كند. پس از اينكه 24 آبان تيم ملي بازي مي كند، روز 28 آبان ما يك بازي داريم و اين در حالي است كه بازيكنان ما سه بازي سنگين را بايد انجام بدهند و به قم برويم و با تيم صبا كه از حريفان ما است، روبه رو بشويم. از سازمان ليگ مي خواهيم مساعدت كند و بازي با صبا را كمي عقب بيندازد تا بتوانيم بازيكنان را در اختيار داشته باشيم و كارهاي تاكتيكي و ريكاوري را انجام بدهيم.
كرانچار، هفتمين مربي خارجي تاريخ سپاهان
زلاتكو كرانچار به عنوان هفتمين مربي خارجي سپاهان روي نيمكت اين تيم اصفهاني خواهد نشست.سپاهان در طول تاريخ 67 ساله خود 18 مربي را روي نيمكت خود ديده است كه كرانچار 54 ساله هفتمين مربي خارجي مي باشد.زدراكو راكوف در سال 1978، استانكو پوكله پوويچ در دو نوبت در سال هاي 2001 تا 2002 و همچنين 2005، ادسون تاوارس در 2005 تا 2006، لوكا بوناچيچ طي سال هاي 2006 تا 2008 و سال 2011، جوراوان ويه را در سال 2008، انگين فيرات در سال 2008 و كرانچار در سال 2011 مربيان خارجي بوده اند كه حضور روي نيمكت سپاهان را تجربه كرده اند.
باقري مي خواهد با بازيكنان پيروزي تمرين كند
كاپيتان پيشين تيم فوتبال پيروزي با تاكيد بر اينكه علاقه اي به مربيگري در اين تيم ندارد، گفت: مربيگري در پيروزي را قبول نمي كنم و فقط مي خواهم كنار تيم و بازيكنان باشم و با آنها تمرين كنم. كريم باقري اظهار داشت: آقاي پروين با من صحبت كرد و از من خواست كه به عنوان مربي با تيم پيروزي همكاري كنم اما چون تا به امروز مربيگري نكرده ام و به اين كار هم علاقه ندارم، به كادر فني پيروزي اضافه نمي شوم. من فقط مي خواهم كه كنار تيم و بازيكنان باشم و با آنها تمرين كنم.
ذوالفقارنسب مديرفني سايپا و مشاور صالح نيست
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: ذوالفقارنسب مدير فني تيم سايپا و يا مشاور فني من نيست بلكه به عنوان مشاور فني مديرعامل با باشگاه همكاري خواهد كرد. مجيد صالح اظهار داشت: پيش از شروع فصل ذوالفقارنسب مشاور فني من بود و از نظراتش در مورد پذيرش هدايت تيم سايپا و موارد ديگر استفاده كردم. ذوالفقار نسب در آن زمان راهكارهاي خوبي به من ارائه كرد. در حال حاضر باشگاه سايپا سه تيم در سطوح مختلف ليگ دارد و قطعا استفاده از تجربيات ايشان در خصوص اين سه تيم براي مجموعه سايپا مفيد و موثر خواهد بود. در مجموع من از حضور ذوالفقارنسب در باشگاه سايپا استقبال مي كنم.
پنحعلي استعفايش را به وزير ورزش داد
پنجعلي عضو پيشين هيئت مديره پيروزي گفت: استعفايم را به وزير ورزش و جوانان تحويل دادم. صلاح اين است كه در اين شرايط حرفي نزنم. كار من با پيروزي تمام شده و از اين به بعد فقط براي اين تيم دعا خواهم كرد.