ISN - پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: مقابل شيرين فراز مقتدرانه پيروز شديم. استقلال براى كسب ۳ جام هدف گذارى كرده است.او در نشست خبرى پس از بازى با شيرين فراز در خصوص اين ديدار اظهار داشت: خدا را شكر كه خوب بازى كرديم و به بازيكنان تيمم تبريك مى گويم. فكر مى كنم قبل از بازى شرايط تيم هاى ديگر كمى ما را نگران كرد و مى خواستيم كه اين اتفاق براى ما رخ ندهد.وى افزود: عبور از اين مرحله براى ما مهم بود چه با يك گل و چه با ۵ گل. هدف ما اين بود كه بازيكنانى كه كمتر در ليگ بازى كرده اند به ميدان بروند و به بقيه استراحت بدهيم البته تفاوتى بين آنها نيست و فكر مى كنم بازيكنان ذخيره ما هم نمره قبولى گرفتند. آنها مى توانند پشتيبان هاى خوبى در جام حذفى،ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر باشند چون ما در هر۳ جام هدف گذارى كرده ايم.وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا فكر مى كرديد با ۵ گل برنده شويد، گفت: فوتبال به شكلى بود كه به دنبال زدن گل اول بوديم و مى خواستيم آن ها را از لاك دفاعى بيرون بكشيم. نيمه اول اين كار را انجام داديم و با تغييرات مان روزنه هاى حريف را پيدا كرديم و حتى مى توانستيم باز هم بيشتر گل بزنيم با اين وجود تبريك مى گويم كه تيم ما بازى جوانمردانه اى انجام داد اما توان آنها به توان ما نمى رسيد. در اين لحظه تلفن همراه سرمربى تيم استقلال به صدا درآمد و او مجبور شد موبايل خود را خاموش كند.وى در ادامه صحبت هايش با اشاره به اينكه استقلال به بلوغ تاكتيكى رسيده است، گفت: ديگر فرقى نمى كند كه چه مهره اى در تيم ما بازى مى كند و چه تيمى مقابل استقلال قرار مى گيرد. جام حذفى، جام شگفتى ها محسوب مى شود و شايد بعضى از تيم هاى بزرگ تيم هاى كوچك را دستكم مى گيرند و در گرداب غرق مى شود. در جلسه قبل از بازى گفتم كه تيم هاى ليگ برترى حذف شده اند و بايد بازى را جدى بگيريد و خوشحال هستم كه مقتدرانه پيروز شديم. در ادامه خبرنگارى سؤال كرد: باز هم استقلال روى نوار موفقيت قرار گرفت و اردوهاى تيم ملى آغاز شد. آيا در اين خصوص برنامه ريزى كرده ايد، كه سرمرى استقلال پاسخ داد: بايد با اين برنامه ريزى كنار بياييم و فكر كنم باز هم ۱۵ روز ملى پوشانم را در اختيار ندارم اما از همين حالا درخواست مى كنم و نامه هم خواهيم زد كه بازى ما با صباى قم عقب بيفتد. چون ۲۰ آبان ماه يك بازى سنگين داريم و پس از آن ملى پوشان سفرى طولانى به اندونزى خواهند داشت و اين از توان بازيكنان من مى كاهد.اميدوارم سازمان ليگ به ما كمك كند و بازى با صبا عقب بيفتد تا خوب تمرين و ريكاورى كنيم و عدالت هم اينگونه رعايت شود.سرمربى تيم استقلال تاكيد كرد: افتخار مى كنيم كه در جام ولايت شركت مى كنيم اما با تيم نصفه و نيمه نمى توانم و اعلام مى كنم در صورتى كه تيمم كامل نباشد با همه احترامى كه براى برگزاركنندگان آن قائل هستم شرمنده مى شويم. چون زمانى كه مى خواهيم با يك تيم خارجى بازى كنيم بايد تمامى نيروهايمان را در اختيار داشته باشيم.وى در پاسخ به اين سؤال كه چرا از دقيقه يك تا پايان بازى از جاى خود بلند نشديد، گفت: پاى من ناراحت است و بازى هاى سبك را به همكارانم واگذار مى كنم و امروز به خودم استراحت دادم. سرمربى تيم استقلال در پايان در خصوص اينكه آيا بازيكنان ذخيره رضايت شما را براى بازى هاى آينده در ليگ برتر بدست آوردند يا خير، گفت: ما اين بازيكنان را گرفته ايم كه از آنان استفاده كنيم تا جانشينان خوبى باشند. ما روى ملى پوشانمان هم حساب كرده ايم و براى آنان هزينه داده ايم و داشتن ۶ ملى پوش شوخى نيست و روى عملكرد تيم ها اثر گذار است. پنجشنبه 5 آبان 1390
|
ISN - مجيد آقاجرى سرمربى تيم فوتبال شيرين فراز كرمانشاه گفت: فكر نمى كردم از استقلال ۵ گل بخوريم.او پس از شكست ۵ بر يك مقابل استقلال در نشست خبرى اظهار داشت: تيم ما احتياج به زمان دارد تا بهتر شود. در نيمه اول ساختار تيمى خوبى داشتيم و مشكل شيرين فراز دريافت گل اول نبود بلكه اين گل دوم بود كه كمر تيم را شكست.وى ادامه داد: در نيمه دوم با ۲ مهاجم مقابل استقلال بازى كرديم و اين تيم را حتى در زمين خودش پرس كرديم اما اشتباه پوريا دركه كارمان را خراب كرد. تمام هفته براى اين بازى كار كرده بوديم و خوب هم بازى كرديم.سرمربى شيرين فراز تاكيد كرد: براى تيم بزرگ استقلال مشكل ايجاد كرديم البته من تصور مى كردم بازنده شويم اما فكر نمى كردم ۵ گل از اين تيم بخوريم. استقلال توپ را به خوبى در ميدان به گردش درآورد. بازيكنان ما نيز جانانه بازى كردند و ثابت كرديم باخت هم مى تواند زيبا باشد. پنجشنبه 5 آبان 1390
|
|
ISN - سرپرست تيم ملى فوتبال كشورمان از درخواست فدراسيون فوتبال اندونزى براى تغيير محل برگزارى ديدار اين تيم مقابل ملى پوشان فوتبال ايران در هفته پنجم از مرحله گروهى رقابت هاى فوتبال انتخابى جام جهانى ۲۰۱۴ در قاره آسيا خبر داد. عباس ترابيان ضمن بيان اين مطلب در خصوص نشست امروز چهارشنبه سرپرست و سرمربى با على كفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در اين جلسه كوئيروش برنامه هاى خود را با رئيس فدراسيون در ميان گذاشت و خواهان هماهنگى براى اجراى آنها شد.وى در ادامه از درخواست فدراسيون فوتبال اندونزى براى تغيير محل ديدار اين تيم مقابل تيم كشورمان خبر داد و گفت: البته هنوز فدراسيون جهانى فوتبال با اين درخواست موافقت نكرده است اما كوئيروش و كادر فنى تيم ملى پيش بينى لازم را براى تغيير محل بازى از جاكارتا به شهرى ديگر كرده اند.سرپرست تيم ملى فوتبال كشورمان در خصوص ديدار اين تيم مقابل بحرين گفت: پس از آنكه تيم ملى با بحرين در تاريخ ۲۰ آبان ماه ديدار كرد، ملى پوشان بلافاصله منامه را به مقصد جاكارتا ترك مى كنند. ما حتى اگر محل بازى مقابل اندونزى تغيير كند، ناچاريم يك شب را در جاكارتا بگذرانيم كه پيش بينى هاى لازم براى اين كار هم به عمل آمده است.ترابيان با اشاره به اينكه مقدمات براى برپايى اردوى تيم ملى فراهم آمده است، افزود: تمرينات تيم ملى از روز سه شنبه ۱۰ آبان ماه آغاز مى شود. هنوز مشخص نيست چه تعداد بازيكن به اردوى تيم ملى دعوت شده و اين تيم را همراهى خواهند كرد. پنجشنبه 5 آبان 1390
|
|
ISN - على پروين عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: مدت ها بود كه جوى مثل شب گذشته را در ورزشگاه آزادى نديده بودم اين يك شاهكار بود.او درباره بازى پرسپوليس و مس سرچشمه و پيروزى ۲ بر يك سرخ پوشان در جام حذفى اظهار داشت: به نظرم پرسپوليس در اين بازى روز خوبى نداشت و اصلا بچه ها در حد و اندازه خود نبودند. دلايل مختلفى است كه بايد درباره آن صحبت كنم. ۱- استرس زياد بازيكنان۲- ترس از گل خوردن ۳- دست كم گرفتن حريف كه نبايد اين اتفاقات در تيم ما رخ دهد.وى افزود: با توجه به اينكه بايد خودمان را براى ديدارهاى سخت آماده كنيم،بايد از اين شرايط بيرون بياييم چون ما در حال حاضر وسط جدول هستيم و نبايد ديگر امتياز ها را راحت از دست بدهيم.پروين ادامه داد: در بازى شب گذشته متاسفانه حريف هم كمى بازى را بسته بود. آنها ۱۱ نفره دفاع مى كردند و براى رسيدن به ضربات پنالتى خيلى تلاش كردند اما گل دوم پرسپوليس خيال مان را راحت كرد. باور كنيددر پايان بازى آنقدر استرس داشتم كه نمى دانستم چه بگويم و از چه چيزى صحبت مى كنم، اما خدا را شكر مى كنم كه اين بازى را برديم و راهى مرحله بعد شديم.وى با تمجيد از هواداران پرسپوليس نيز گفت: بعد از مدت ها بود كه واقعا اين صحنه ها را ديدم درست است ۳ هزار هوادار به ورزشگاه آزادى آمده بودند اما ۱۲۰ دقيقه بدون اينكه يك كلام بى حرمتى به فردى انجام دهند پرسپوليس را تشويق كردند. اين يك دنيا براى من هيأت مديره، مديرعامل، بازيكنان و كادر فنى ارزش دارد.واقعا جو شب گذشته شاهكار بود و من به نوبه خودم از تك تك هواداران تشكر مى كنم.پروين ادامه داد: تشويق ۱۲۰ دقيقه اى هواداران بايد باز هم در بازى هاى پرسپوليس تكرار شود البته بازى هاى ليگ برتر ۹۰ دقيقه است. من اين را مى دانم ولى به اين معتقدم كه اگر سكوهاى ما مثل بازى شب گذشته اينقدر صبر و حوصله داشته باشند، هم به استيلى كمك مى شود و هم پرسپوليس موفق مى شود مسئله اى كه هدف همه افرادى است كه تلاش مى كند پرسپوليس هر چه سريع تر از اين شرايط خارج شود.
وى در خصوص برنامه ۹۰ نيز گفت: ببينيد من فعلا درباره اين آقا(عادل فردوسى پور) و برنامه اش حرفى نمى زنم اما به زودى جواب اين پسر را خواهم داد تا نظرات مرا مردم بدانند.پروين در پاسخ به سئوالى درباره آينده پرسپوليس نيز گفت: اميدوار هستيم كه پرسپوليس با يك بازى خوب مقابل داماش در ليگ برتر هم به يك ۳ امتياز برسد تا شرايط خاصى كه دارد از بين برود. البته داماش تيم خوبى است و در چند هفته خود با مديريت خوبش و بازيكنان خوبى كه دارد نتايج خوبى گرفته است. پنجشنبه 5 آبان 1390
|
|
ISN - محمد رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس با انتقاد دوباره از برنامه ۹۰ گفت: متاسفانه در شبى كه فرداى آن تيم ما بازى داشت مجرى اين برنامه به همراه كارشناس خود اقدام به تخريب شخصيت و تيم مى كند كه اين موضوع بسيار جاى تاسف دارد.وى در حاشيه تمرين ديروزسرخپوشان اظهار كرد: ما نيازمند بردهاى بيشترى هستيم و همچنين نياز به تجديد قوا و ارتقاى توانمندى هاى پرسپوليس داريم. پرسپوليس يكى از بزرگترين تيم هاى ايران است و بازيكنان هم بايد اين موضوع را بدانند.رويانيان درباره صحبت هايش در برنامه ۹۰ گفت: ۹۰ برنامه خوبى نيست. البته ما هيچ گله اى نمى كنيم و اميدواريم كه درست شود. هر چيزى هم كه گفته شده با آرامش تحمل مى كنيم. آستانه تحمل ما بالاست. بيش از يك ماه است كه بعضى ها اين كم لطفى ها را در حق ما مى كنند. گمان مى كنم كه نمى خواهند پرسپوليس كه يك شير خفته است، بيدار شود اما پرسپوليس انشاءالله بيدار مى شود و اين شير به حركت در مى آيد. وى درباره پذيرفته شدن استعفاى پنجعلى، گفت: من در اين باره صحبتى نمى كنم، چرا كه او در قواره خودش صحبت نكرد لذا من هم هيچ صحبتى درباره او نمى كنم. رويانيان درباره رابطه اش با استيلى گفت: من با استيلى رابطه عاطفى و روحى خوبى دارم و او همچنان به كارش در پرسپوليس ادامه مى دهد. وى درباره اين كه گفته بود صحبتش در برنامه ۹۰ اين هفته خاطره بدى برايش بوده، گفت: اين خاطره بسيار بدى براى من بود و من آن را در دفترم ثبت كردم. باورم نمى شد كه كارشناسى كه مدعى كارشناسى فوتبال است و خودش را فردى با اخلاق مى داند، ابتدايى ترين اصول را زير پا بگذارد و فهميدم كه فوتبال چرا اين قدر سياه است. رويانيان افزود: اصلا ادبيات حاج رضايى فوتبالى نبود، بلكه تحقير آميز بود. او مى خواست پرسپوليس را تحقير كند. استدلال هايى را آورد كه درست نبود و ادعايى كه كرد صحت نداشت و به ويژه چيزى را كه اصلا به آن علم نداشت با قاطعيت در تلويزيون و جلوى ميليون ها بيننده عنوان كرد و درباره دخالت على پروين در كار استيلى كه اصلا درست نبود، صحبت كرد و گفت كه استيلى به خاطر صحبت باشگاه با مربيان ديگر روحيه خود را از دست داده است. اما ديديد كه استيلى شرافتمندانه جواب او را داد و صحبت هايش را رد كرد. اين باعث شد كه بگويم اين بدترين خاطره من از زمان ورود به فوتبال بود. متاسفانه برخى افراد تحت عنوان كارشناس به مسائل حاشيه اى بيشتر از متن مى پردازند. او ادامه داد: متاسفانه فوتبال به حاشيه رفته و حواشى اش مورد توجه قرار گرفته است و اين موضوع قلب آدم را به درد مى آورد.
|