باشگاه دسته يکي لسترسيتي انگليس خبر از جدايي گوران اريکسون سرمربي سابق تيم ملي انگليس از اين تيم داد. اريکسون 63 ساله در اکتبر 2010 هدايت لسترسيتي را بر عهده گرفت، اما نمايش بسيار ضعيفي با اين تيم داشت و در حال حاضر تيمش با 8 امتياز در رده سيزدهم جدول قرار دارد. باشگاه لسترسيتي در اطلاعيهاي آورده است: «ما با اريکسون براي قطع همکاري به توافق دوطرفه رسيدهايم. او ديگر در تيم لسترسيتي نخواهد ماند و به زودي مربي جديد را انتخاب خواهيم کرد.»
مهاجم مکزيکي منچستريونايتد قراردادش را با اين تيم تا فصل 2016 2015 تمديد کرد. وقتي خاوير هرناندس (چيچاريتو) در فصل نقلوانتقالات سال گذشته به منچستريونايتد پيوست کمتر کسي فکر ميکرد که بتواند به اين زودي تواناييهاي خود را اثبات کند و اينگونه خوش بدرخشد. درخشش خيرهکننده اين مهاجم جوان مکزيکي در جمع شياطين سرخ باعث شد تا چند باشگاه سرشناس اروپايي از جمله رئالمادريد علاقه خود را براي جذب وي اعلام کنند، اما او سرانجام قرارداد خود را با منچستريونايتد تا فصل 2016 2015 تمديد کرد و به شايعات ترک اولدترافورد پايان داد. هرناندس بعد از تمديد قراردادش با شياطين سرخ، گفت: «براي من بازي کردن در تيم بزرگي همچون منچستريونايتد رويايي بود که به حقيقت پيوست. انتظار نداشتم که فصل اول حضورم در اولدترافورد با چنين موفقيتي همراه باشد. از تمديد قراردادم خوشحالم و اميدوارم که در اين فصل هم موفق باشم و روند رو به رشدي را دنبال کنم.»
کولو توره بازيکن ساحل عاجي منچسترسيتي انگليس تصميم گرفته اين تيم را ترک کند و به پاريسنژرمن فرانسه برود. توره بعد از شش ماه محروميت به دليل مثبت بودن آزمايش دوپينگش، ماه گذشته دوباره به ترکيب بازيکنان منچسترسيتي بازگشت. توره در اين باره گفته است: «اگر پاريسنژرمن پيشنهاد بدهد به پيشنهادشان گوش خواهم داد. اين تيم به خاطر بازيکنان خوبي که دارد، شما را وسوسه ميکند. ميدانم تنها بازيکني نيستم که دوست دارم به اين تيم بروم. بازيکنان ديگري هم هستند که واقعا دلشان ميخواهد به پاريسنژرمن بروند. مسئله فقط پول نيست بلکه اين تيم سرمايهگذارهاي بسيار خوبي دارد که تلاش ميکنند، خود را به سطوح بالاتر و قهرمانيهاي متعدد برسانند.»