0

اخبار جهان ورزش

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبار جهان ورزش

استعمال دخانيات در يورو 2012 ممنوع شد

مسئولان اتحاديه فوتبال اروپا، استفاده، فروش و تبليغ دخانيات در ورزشگاه‌هاي محل برگزاري رقابت‌هاي يورو 2012 را ممنوع اعلام کردند.‌ ميشل پلاتيني، رئيس يوفا در اين خصوص اظهار داشت: «رقابت‌هاي يورو 2012 به منظور احترام به سلامت تماشاگران و تمام آن‌هايي که درگير مسابقه‌ها‌ هستند، بدون استعمال دخانيات برگزار خواهد شد.» لهستان و به ويژه اوکراين به عنوان ميزبانان مشترک رقابت‌هاي يورو 2012 نرخ بالايي در مصرف دخانيات دارند، هرچند که در سال‌هاي اخير از سوي دولت اين کشورها گام‌هايي در خصوص مبارزه با اين امر صورت پذيرفته است.

آلگري: فقط امضاي قرارداد مانده است‌

سرمربي ميلان اعلام کرد به زودي قراردادش را با روسونري تمديد خواهد کرد. ماسيميليانو آلگري در ابتداي فصل گذشته از کالياري به ميلان پيوست و توانست در نخستين فصل حضورش اين تيم را به قهرماني در سري A برساند. پس از فصل فوق‌العاده‌ خوبي که آلگري با ميلان پشت‌سر گذاشت، به سرعت خبرهايي در مورد تمديد قرارداد وي با روسونري به گوش رسيد ولي تمام آن خبرها پس از شروع بدي که ميلان در فصل جاري داشت به فراموشي سپرده شد. آلگري در اين مورد گفت: «همه چيز بستگي به زمان دارد. اگر باشگاه با من تماس بگيرد، مي‌توانيم در خصوص تمديد قرارداد صحبت کنيم. البته پيش از اين در مورد ادامه همکاري جلسه‌اي داشته‌ايم که با توافق‌ دو طرفه به پايان رسيده است و تنها کاري که باقي مانده، امضاي طرفين براي قرارداد است.»

مورينيو: اگر نونيس برگردد بارسلونا پيشرفت مي‌کند‌

خوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد اسپانيا گفت: «شک ندارم که اگر نونيس (‌مدير‌عامل سال‌هاي دور بارسلونا) برگردد بارسلونا پيشرفت مي‌کند. اين تيم به مردم تعلق دارد نه به لاپورتا يا راسل. هفته گذشته در نظرسنجي‌هاي انجام شده خيلي از مردم در کاتالونيا به من اهانت کردند و به مليت من نيز توهين شد اما عده‌اي از همين مردم نيز مرا دوست داشتند و همين برايم کافي است تا مقابل کاتالونيا با احترام بايستم و از مردم کاتالونيا تشکر کنم.»

ويلاس‌بواس: چک بازنشسته نمي‌شود‌

آندره ويلاس‌بواس، مربي چلسي به حرف‌هاي تيبو کورتوا پاسخ داده است. کورتوا، دروازه‌بان 19‌ساله بلژيکي در تابستان از خنک به چلسي پيوست تا رقيب دروازه‌بان اهل جمهوري چک باشد. او گفته بود دروازه‌بان شماره يک چلسي به آخر خط رسيده، چرا‌که مرتبا درگير مصدوميت از ناحيه کمر و زانو است اما مربي چلسي به اين حرف‌ها پاسخ داده است: «مدير‌برنامه‌هاي کورتوا بيانيه‌اي در اين باره صادر کرده و گفته به او اطلاعات غلط داده‌اند و او هم خوب حرف نزده است. تمام شد و رفت.» کورتوا در حال حاضر به صورت قرضي در اتلتيکو‌مادريد به سر مي‌برد تا جاي خالي داويد دخه‌آ را پر کند که در تابستان به منچستريونايتد پيوست. به نظر مي‌رسد او فعلا در اين تيم اسپانيايي بماند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 1 آبان 1390  3:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها