0

کاش

sifalaw
sifalaw
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1637

کاش

کاش میشد یعنی میتو.نستم حسابی غر میزدم کاش میشد وقتی حسابی خسته و در مونده میشدم از این دنیا چند سالی چشمام رو می بستم نه میشنیدم نه میدیدم کاش میشد فراموش کرد اتفاقات بد رو چیزهایی که روح رو خط خطی میکرد آدمهایی که نامردی کردن در حقم اونهایی که دلم رو شکستن حسابی غر زدم تازه اینا یزره از اونا بود خیلی خستم امشب انگار خواب هم با من بیگانه شده هر چند ماه هاسست آرامش ندارم آخه بدجور دلم رو سوزوندن کاش میشد فریاد زد حالا میفهمم وقتی میگن پیمانه لبریز میشه یعنی چه منم لبریز شدم لبریز از فریاد و بغض های چند ساله انگار خدا هم قهر کرده ولی آخه بی انصافها منم آدمم آخه خدا منم بنده تو هستم پس چرا من و نمی بینی من که ....... باشه دیگه نمیگم هر کاری خواستی تا حالا کردی از این به بعد هم میکنی پس دیگه هیچی نمیگم ولی اون دنیا حسابی شاکی میشم اونوقت نگی ببخش و برو نگی ولشون کن چون اونجا با تمام وجود داد میزنم میگم چرا من که کم نزاشتم
راز ماندگاری در گمنامی است

چهارشنبه 31 تیر 1388  1:44 AM
تشکرات از این پست
atena28
atena28
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 79

پاسخ به:کاش

سلام من رو میشناسی میخوام بهت بگم باشه داد بزن غر بزن گله کن اون دنیا خدا بغلت میکنه میبوسدت میشونتت سر پاش و بهت میگه خوب دختر گلم کدومشون بودن  اذیتت کردن بگو ببینم چنان گوشی ازشون بپیچونم که هر چی خوشی کردن و قدر ندنوستن از چشمشون بزنه بیرون دیگه با من قهر نکنیا عزیزکم. 
جمعه 2 مرداد 1388  3:12 AM
تشکرات از این پست
sifalaw
sifalaw
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1637

پاسخ به:کاش

ممنون که به دل نوشته من سر زدید ولی اون موقع دیگه خیلی دیره خیلی
راز ماندگاری در گمنامی است

جمعه 2 مرداد 1388  6:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها