0

اخبار جهان ورزش

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبار جهان ورزش

جام‌جهاني 2014، افتتاحيه در سائوپائولو، فينال در ماراکانا

فيفا اعلام کرده که برنامه‌هاي بازي‌هاي جام‌جهاني 2014 را تأييد کرده و اين تورنمنت در سائوپائولو آغاز خواهد شد. بيستمين جام جهاني در روز پنج‌شنبه، 12 ژوئن 2014 آغاز مي‌شود. ديدار افتتاحيه در ساعت‌17‌ به وقت محلي آغاز مي‌شود. ديدار فينال هم در ورزشگاه ماراکانا در ريودوژانيرو در روز يک‌شنبه، 13 جولاي 2014 در ساعت‌16‌ به وقت محلي خواهد بود. تمامي 64 بازي در 12 شهر در برزيل برگزار مي‌شود.

گالياني: براي فصل بعد دل‌پيرو را مي‌خواهيم‌

نايب رئيس باشگاه ميلان از تلاشش براي به خدمت گرفتن اسطوره‌‌ باشگاه يوونتوس در تابستان آينده خبر داد. گالياني گفت: «ستاره‌هاي زيادي در ميلان بوده‌اند که در سنين بسيار بالا بازنشسته شده‌اند. بازيکناني مانند پائولو مالديني و کاستاکورتا در تيم ‌ما بوده‌اند که در‌40 سالگي بازنشسته شده‌اند.» نايب رئيس باشگاه ميلان در پاسخ به اين سؤال که آيا دل‌پيرو با اين سن و سالي که دارد مي‌تواند براي ميلان مفيد باشد يا خير، عنوان کرد: «من هيچ‌گاه بازيکنان را بر اساس سن و سال ارزيابي نمي‌کنم. من بازيکنان را به دو رده‌‌ مستعد و معمولي تقسيم‌بندي مي‌کنم نه پير و جوان.»

دالگليش: ليورپول کاملا از سوارس حمايت مي‌کند

کني دالگليش، مربي ليورپول گفته همه در باشگاه از لوئيس سوارس حمايت مي‌کنند. اخيرا پاتريس اورا، مدافع منچستريونايتد به او اتهام نژادپرستي زده است. مدافع کناري فرانسوي پس از تساوي يک - يک با ليورپول در آنفيلد، گفته بود که سوارس به او حرف‌هايي نژادپرستانه زده است. دالگليش مي‌گويد: «تنها يک چيز مي‌گويم و بعد ديگر تمامش کنيد. باشگاه ليورپول و هر فردي که در اين باشگاه است کاملا و مطلقا از لوئيس سوارس حمايت مي‌کند.‌ پس از بازي به او اتهام زده شد و گفتند او در تمام صحنه‌ها سعي داشته داور را فريب دهد. بعد هم که پاتريس اورا آن حرف‌ها را زد. اين دو بسيار ناراحت‌کننده بود. ما، يعني همه افراد باشگاه ليورپول از او کاملا حمايت مي‌کنيم.»

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 30 مهر 1390  10:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها