0

اخبار جهان ورزش

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبار جهان ورزش

بالاک: لورکوزن صعود مي‌‌کند‌

ميشائيل بالاک در آستانه رويارويي تيمش با والنسياي اسپانيا از گروه پنجم ليگ قهرمانان گفت: «ما مي‌توانيم از گروه خود به عنوان تيم اول يا دوم صعود کرده و به دور حذفي اين پيکارها راه پيدا کنيم. فصل قبل نشان داديم که قابليت‌هاي لورکوزن زياد است. از اين‌رو همه ديدند که تيم با کسب عنوان نايب قهرماني به کار خويش در بوندس ليگا خاتمه داد. اکنون بايد پرسيد چرا اين روند پيشرفت با صعود از گروه ادامه نيابد. در سال‌هاي اخير والنسيايي‌ها مرتب در ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته‌اند و کسب تجربه در وضعيت‌هاي مختلف کرده‌اند. اکنون مي‌دانند چطور بايد در اين رقابت‌ها امتياز کسب کرد، مقاوم بود و ثبات داشت. از اين لحاظ آن‌ها جلوتر از بايرلورکوزن هستند‌ اما ما نيز مي‌توانيم به خصوصيات برتر خود اتکا کرده و از رويارويي با آنان، امتياز کامل بگيريم.»

دشان: آرسنال هميشه خطرناک است‌

سرمربي المپيک مارسي در آستانه رويارويي با آرسنال به شاگردانش هشدار داد. ديديه دشان که امشب ‌در ورزشگاه ولودرم تيمش به استقبال از حريف انگليسي در دور سوم ليگ قهرمانان اروپا خواهد رفت، اظهار داشت: «آرسنال، آرسنال است و هميشه خطرناک. اين تيم جزو بهترين‌هاي چند سال گذشته بوده و نبايد فريب نتايج بحث‌انگيز چند هفته گذشته‌اش را بخوريم. بايد با دقت و هوشياري بالا مقابل اين حريف قرار بگيريم. آن‌ها براي صعود از گروه به ما فشار خواهند آورد. اگر دقيق و بي‌اشتباه عمل کنيم،‌ مي‌توانيم در وقت مناسب از خط دفاع آن‌ها عبور کرده و به گل برسيم.»

دل‌بوسکه: برخي جهل خود را ملاک قضاوت قرار داده‌اند‌

ويسنته دل​بوسکه سرمربي تيم ملي اسپانيا در واکنش به اظهارات اخير مقامات رئال‌مادريد گفت: «برخي جهل خود را ملاک قضاوت قرار داده‌اند.» او ماجراي اخراج يا جدايي خود از رئال‌مادريد را ماجرايي کهنه توصيف کرد و گفت: «چه فايده‌اي دارد از اتفاقي حرف بزنيم که خيلي وقت است تمام شده و در خاطرات من هم جايي ندارد، آيا به ياد داريد که در اين مدت حرفي از اين ماجرا زده باشم؟ حالا برخي آقايان در رئال مادريد پيدا شده‌اند و دوست دارند اين مسائل را نبش قبر کنند. تيم در اوج بود و مرا نخواستند، اين يعني همه ماجرا و من هم هيچ اعتراضي نداشتم، براي ساعت‌ها پشت يک در بسته ايستادم و هيچ‌کس به من نگفت چه بايد بکنم، همه اين توهين‌ها را به جان خريدم فقط به خاطر نام رئال‌مادريد و هيچ اسم ديگري برايم اهميت نداشت. آقايان جهل خود را ملاک قضاوت قرار داده‌اند و اين درست نيست، نبايد هر حرفي را زد، اين نهايت بي انصافي است که از سکوت من سوء‌استفاده کنند.»

109 فوتباليست زير 17 سال دوپينگي هستند‌

طبق اعلام فيفا 109 بازيکن از 208 بازيکني که در جام‌جهاني زير 17 سال مکزيک شرکت کردند، مواد نيروزا مصرف کرده‌اند. ‌ييري دووراک‌، افسر پزشکي فيفا گفت نتايج آزمايش‌هاي آزمايشگاه کلن آلمان بسيار حيرت‌آور بوده، اما تأکيد کرده که در اين خصوص بازيکنان مرتکب تقلب نشده‌اند. دووراک گفت: «اين موضوع را نمي‌توان دوپينگ نام نهاد بلکه در حال حاضر مسئله سلامت عمومي جامعه مدنظر است. بازيکنان تيم‌هاي حاضر در رقابت‌هاي جام‌جهاني زير 17 سال به دليل استفاده از گوشت قرمز آلوده صدمه ديده‌اند. نتايج اين آزمايش‌ها منجر به بسته شدن چندين کشتارگاه در کشور مکزيک شده است.»

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 27 مهر 1390  12:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها