ترويج همجنسگرايي در شبكه «من وتو»!
شبكه بهايي «من و تو» در قالب مستندي به ترويج و تبليغ همجنسگرايي پرداخت.
به گزارش خبرنگار كيهان: اين شبكه با ساخت مستندي درباره زندگي خواننده و شومن تلويزيون رژيم طاغوت كه پس از انقلاب به خارج فرار كرد، همجنسگرايي را ميلي شخصي و ژنتيك توصيف كرد.
اين فيلم با اشاره به اين كه شومن در مظان تمايلات همجنسگرايانه بود، از قول آهنگسازي ضد دين به نام اسفنديار منفردزاده، تاكيد بر آزادي همجنسگرايان توسط وي را، باوري متحدانه برشمرد.
شبكه من و تو متعلق به شبكه تلويزيوني مرجان معرفي مي شود كه مالكيت آن با خواهر و برادري به نام مرجان و كيوان عباسي است. پدر اين دو صاحب شبكه اي پورنو و غيراخلاقي به نام «Hostlertv» در كاناداست. فعاليت بهائيان در من و تو و بخصوص فردي به نام «مك وولين» به عنوان رابط ميان وزارت خارجه انگليس و من و تو، اين شبكه را به عنوان مكمل بي بي سي فارسي توصيف مي كند.
تمسخر ارزشهاي اسلامي، تاكيد بر ضرورت روابط نامشروع، ترويج زندگي غربي، ارائه تصويري زشت از جامعه ديني و نفي پيشرفتهاي علمي و صنعتي ايران، از محورهاي اصلي برنامه هاي من و توست.
گفتني است اين برنامه مستند، توسط عواملي سكولار تهيه شده است كه يكي از آنها «رها-ا» شناخته مي شود.
وي بنا به اعتراف خودش، از بهائيان متعصب و فعال در جريان فتنه اسرائيلي - آمريكايي 88 است. مادر وي آشپز كاخ نياوران بوده است.
«سالومه-سيدي نيا» هم يكي از مجريان ضد دين و مطلقه اي است كه در قالب يك برنامه درجه سه، به تمسخر نظام و دستاوردهاي علمي ايران مشغول است. وي كه در ميان كاركنان من و تو، به زني داراي تمايلات همجنسگرايانه شدت دارد، خود را نامزد برنامه ساز ضد دين ديگري به نام اميرعلي معرفي مي كند.
«ندا-ج» هم از ديگر مجريان بهايي من و توست. اخبار رسيده از درون اين شبكه از تلاش براي جذب بهائيان به عنوان برنامه ساز و مجري حكايت مي كند.
برگزيدگان ششمين جشنواره فيلم رضوي معرفي شدند
در مراسمي كه پنجشنبه گذشته در سالن «سينما حقيقت» مركز گسترش سينماي مستند و تجربي برگزار شد، برگزيدگان ششمين جشنواره فيلم رضوي تقدير شدند.
در اين مراسم از مهدي فقيه و جليل عرفان منش تجليل به عمل آمد. همچنين برگزيدگان اين دوره از جشنواره فيلم رضوي به اين شرح معرفي شدند:
در بخش فيلم هاي داستاني بلند «مسافر باران» به كارگرداني «داريوش ياري» و تهيه كنندگي محمد ياوري عنوان بهترين فيلم و بهترين كارگرداني معرفي شد.
در بخش هاي بهترين فيلم كوتاه داستاني و بهترين كارگرداني فيلم كوتاه داستاني، هيئت داوري هيچ اثري را شايسته تشخيص ندادند و تنها از «جاده مسدود است» به كارگرداني وحيد حاجيلويي تقدير كردند. در بخش فيلم هاي مستند «امام رضا(ع)» به تهيه كنندگي زمان لطفيان برنده بهترين فيلم و «مشتي اسماعيل» «مهدي زمانپور كياسري» و «مريم فتحي فر» و «فرخ حنيفه نژاد» كارگردانان فيلم مستند «وندا» به عنوان بهترين كارگرداني فيلم مستند جشنواره انتخاب شدند و از «روزگار ما كمي آنسوتر» به تهيه كنندگي نجم الدين شريعتي تقدير شد.
نمايشگاه مقاومت در لبنان افتتاح شد
نمايشگاه و كارگاه دومين جشنواره جهاني هنر مقاومت، در شهر «مليتا» كشور لبنان افتتاح شد.
در اين نمايشگاه 50 اثر برگزيده از دوره نخست اين جشنواره به نمايش گذاشته مي شود و همزمان با آن يك دوره كارگاه آموزشي نيز در يكي از دانشگاه هاي اين كشور برگزار مي شود. در طي روزهاي برپايي اين كارگاه، طاهر شيخ الحكمايي و علي يوسفي به نمايندگي از كشور ايران در كنار استادان و هنرمندان لبناني به آموزش و داري آثار توليد شده به منظور حضور در دومين جشنواره جهاني هنر مقاومت خواهند پرداخت. اين نمايشگاه پيش از اين نيز با استقبال كم نظير هنرمندان در كشور سوريه برگزار شده و در ادامه نيز، فعاليت خود را از اوايل آبان ماه در كشور تونس ادامه خواهد داد. گفتني است، دومين جشنواره جهاني هنر مقاومت، از سوي بنياد فرهنگي روايت با دبيركلي حبيب الله صادقي از آذر سال جاري همزمان در تهران و ساير استان هاي كشور برگزار مي شود.