رونوشت شکايت مان را به فيفا ارسال کرديم رحيمي: برخي مي خواهند توطئه کنند
مديرعامل باشگاه سپاهان گفت: به دنبال حل اختلاف برخي بازيکنان با لوکا بوناچيچ هستم.
|
 |
|
علیرضا رحیمی در خصوص مصاحبه هایی که روز گذشته به نقل از وی علیه بنگر منتشر شده بود، عنوان کرد: دیشب شنیدم که از قول من علیه بنگر مصاحبه منتشر شده و واقعا تعجب کردم. من باید با یک خبرنگاری صحبت کرده باشم یا نه؟ وقتی این خبر را خواندم احساس کردم عده ای می خواهند توطئه کنند و احساس خطر کردم. این کار کثیفی است. در این 40 سالی که در ورزش هستم چنین چیزی ندیده بودم.
وی در پاسخ به این سوال که نمی خواهد اختلاف پیش آمده بین احمدی و بنگر با بوناچیچ را حل کند، گفت: دنبال حل این اختلاف هستیم. این بچه ها سال ها برای سپاهان زحمت کشیده اند. بنگر چند سال بازیکن ما بوده است. او از تیم های دیگر حتی با مبلغ بیشتر پیشنهاد داشت اما بچه با معرفتی است. با بوناچیچ حرف زدم و اصلا مشکلی نیست.
مدیرعامل باشگاه سپاهان در مورد نتیجه شکایت به AFC بابت نتیجه بازی با السد قطر اظهار داشت: منتظر جواب AFC هستیم اما رونوشت شکایت خود را به فیفا هم دادیم. با توجه به مدارک پیگیر این مسئله هستیم. در نامه خود بخشنامه AFC را به چالش کشانده ایم. در جواب دادن به ما هنوز دیر نکرده اند.
رحیمی در خصوص شایعه استعفایش از سپاهان گفت: اصلا استعفایی نبوده که بخواهم تکذیب کنم. همه می گویند شنیده ایم اما از چه کسی شنیده اند؟ من از رسانه ها می خواهم از شنیده ها برای خبرهای سپاهان استفاده نکنند. به همه گفتم کسی مصاحبه نکند تا جو آرام شود. با این شرایط چطور می توانم خودم مصاحبه کنم؟
|
یک شنبه 17 مهر 1390 10:32 AM
تشکرات از این پست