0

مواد غذايي مفيد براي قلب

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

مواد غذايي مفيد براي قلب

امروزه بيماري‌هاي قلبي يكي از مهم‌ترين علّت هاي مرگ و مير افراد هستند. متخصصان تغذيه براي جلوگيري از مبتلا شدن به اين بيماري‌ها داشتن رژيم غذايي متعادل، مصرف كم چربي ها، مصرف زياد ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه، مصرف زياد ماهي و مصرف كم شكر را توصيه مي كنند.

در اينجا چند ماده غذايي را كه براي جلوگيري از مبتلا شدن به بيماري‌هاي قلبي مفيدند، نام مي‌بريم :

-ماهي : ماهي، يكي از اصلي‌ترين و غني‌ترين منابع داراي چربي مفيد «امگا3» است. اين چربي از قلب محافظت و جريان خون را تنظيم مي‌كند .

همچنين مانع لخته شدن خون مي‌شود . مصرف ماهي به خصوص ماهي‌هاي چرب مثل سالمون، تن و ساردين،به ميزان دوبار درهفته براي حفظ سلامت قلب توصيه مي‌شود.

-روغن زيتون : روغن زيتون، بيماري‌هاي قلبي و چربي‌هاي بد خون را كاهش مي‌دهد. اين روغن را براي پخت غذا ( نه سرخ كردن) يا روي سالاد استفاده كنيد.

-سير : سير، خون را تصفيه مي‌كند، جلوي چسبندگي و لخته شدن خون را مي گيردو ذخيره خوني كافي را براي قلب فراهم مي‌كند.

- سيب : سيب‌ مادّه‌اي است كه جلوي التهاب و لخته شدن خون را مي‌گيرد. سيب داراي انواع ويتامين‌ها است. مصرف سيب با بادام يا گردو به عنوان يك ميان وعده مغذي خوب محسوب مي‌شود.

-پرتقال : پرتقال داراي ويتامين ث و ويتامين‌هاي مفيد ديگر است.

نوشيدن يك تا 2 ليوان آب پرتقال در روز تاثير بسيار زيادي در كاهش فشار خون بالا دارد. همچنين اين ميوه از لخته شدن خون و سفت شدن رگ ها( تصلب شرايين) جلوگيري مي كند و چربي بد خون را پايين مي‌آورد.

-سبوس گندم : اين مادّه از گرفتگي عضله‌هاي قلب جلوگيري مي كند.

-آب‌جعفري: آب جعفري فايده‌هاي زيادي دارد: خون را تصفيه مي‌كند، چسبندگي رگ هاي خوني را برطرف مي‌سازد، قابليت ارتجاع رگ‌هاي خوني را افزايش مي دهد و اكسيژن زيادي را به قلب مي‌رساند.

-جو: باعث كاهش چربي‌هاي بد خون مي‌شود و به حفظ سلامت دستگاه گوارشي هم كمك مي كند.

تهيه‌ و تنظيم: رسول سيف

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 16 مهر 1390  6:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها