0

دبیر علمی پنجمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور: 300 مقاله علمی در همایش ملی فیزیک پذیرفته شد

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

دبیر علمی پنجمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور: 300 مقاله علمی در همایش ملی فیزیک پذیرفته شد

خبرگزاری فارس: دبیر علمی پنجمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور گفت: 300 مقاله علمی و تخصصی در پنجمین همایش ملی فیزیک پذیرفته شد.

خبرگزاری فارس: 300 مقاله علمی در همایش ملی فیزیک پذیرفته شد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، فردین پاینده صبح امروز در مراسم افتتاحیه پنجمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور، استقبال دانشمندان برجسته فیزیک کشور از همایش ملی فیزیک را برجسته خواند.
وی اظهار داشت: پذیرش مقالات از اردیبهشت ماه آغاز شده و300 مقاله در این همایش پذیرفته شده است.
پاینده افزود: این همایش در مدت دو روز و با حضور دانشمندان برجسته فیزیک کشور که دارای رتبه‌های بلند علمی هستند، برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: استقبال علمی از این همایش خارج از حد تصور بوده و بزرگان فیزیک کشور به این همایش توجهی خاص داشتند.
دبیر علمی پنجمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور گفت: حضور گسترده دانشمندان فیزیک کشور در این همایش موجب شده تا در تقسیم زمان سخنرانی برای این بزرگان کمتر از 10 دقیقه اختصاص داده شود.
پاینده اضافه کرد: این همایش امروز و 16 ماه جاری در تبریز برگزار می‌شود و برنامه‌های متعدد علمی در این زمینه برگزار می‌شود.
وی گفت: چهار سخنرانی علمی در نخستین روز از برگزاری همایش در محل تالار اصلی برگزار خواهد شد و علاوه بر آن سخنرانی‌های موازی نیز به صورت شفاهی در سالن آمفی تئاتر علامه جعفری دانشگاه پیام نور تبریز برگزار می‌شود.
دبیرعلمی پنجمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور اضافه کرد: مقالات در 14 محور علم فیزیک ارائه می‌شود و روز شنبه 16 ماه جاری نیز شاهد برگزاری مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان همایش خواهیم بود.
پاینده یادآور شد: امیدواریم نتایج این همایش در زمینه رشد و بالندگی علم فیزیک در کشور موثر باشد.
وی خاطر نشان کرد: مقدمات برگزاری این همایش از سال قبل آغاز شده و تلاش گسترده‌ای در این راستا صورت گرفته است.

جمعه 15 مهر 1390  3:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها