جنجالها به خاطراشتباه درترجمه حرفهاي تبس بود
مشاور تبس معتقد است که ضعف ترجمه باعث شده تا اتفاقاتي که در ديدار سيتي- بايرن رخ داد تا اين حد جنجالي شود و به اين نکته اشاره کرده که تبس هميشه انگيزه زيادي براي بازي کردن دارد.
|
 |
|
کیا جورابچیان، مشاور کارلوس تبس امروز در صحبتهایی اعلام کرد که تبس قصد دارد تا در گفت و گویی تلویزیونی شرکت کند و اعلام کند که انتشار اخباری درمورد امتناع او از حضور در ترکیب سیتی، تنها یک سوء برداشت و اشتباه در ترجمه بوده است.
تبس در پایان این دیدار در گفت و گو با اسکای سپورت گفت:« حس خوبی برای بازی کردن نداشتم.» ولی روز بعد از آن با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که از صحبتهای او سوء برداشت شده است.
دراین میان کیا جورابچیان، در صحبتهایی که در کنفرانس لیدرهای فوتبال برزبان آورد، به این نکته اشاره کرد که منظور تبس چیز دیگری بوده است.
جورابچیان دراین باره گفت:« اگر یک مترجم خیلی حرفه ای نداشته باشی، به مشکل برمی خوری. من خودم به زبانهای انگلیسی و اسپانیایی تسلط دارم و هر دوی سوالها به اشتباه ترجمه شد و هردو پاسخ هم به اشتباه ترجمه شد. خبرنگار اسکای سپورتس از تبس پرسید:« واقعیت چیست کارلوس» و کارلوس گفت:« واقعیت این است که در این لحظه من چطور می توانم در شرایط بازی کردن باشم؟» در سوال دوم هم مترجم ترجمه کاملا متفاوتی با واقعیت داشت. آنچه رخ داد، در نتیجه ابهام بود. ما واقعا ندیدیم که روی نیمکت چه اتفاقی افتاد.»
جورابچیان در ادامه به این نکته اشاره کرد که تبس یک مدل حرفه ای در دنیای فوتبال است:« من کارلوس رابا دیدی کاملا متفاوت نسبت به آنچه مردم دنیا می دانند، می شناسم.او را از 18 سالگی می شناسم. می توانی درمورد خیلی چیزها از او انتقاد کنی و صحبت کردن دراین مورد که او از بازی کردن امتناع کرده، درست نیست. کارلوس بازیکنی است که برای بازی کردن مبارزه می کند. من هیچ وقت چیزی خلاف این را ندیده ام.او همیشه انگیزه های زیادی برای بازی کردن دارد. کارلوس در سال 2009 و زمانی که از رئال مادرید و منچتسریونایتد پیشنهاداتی را روی میز داشت به سیتی آمد. او جزو اولین بازیکنانی بود که به سیتی ، تیمی با دیدگاه جدید پیوست. گاهی وقتها شرایطی پیش می آمد که تبس با تزریق آمپول و با قوزکی ورم کرده بازی می کرد و این درحالی بود که حتی پزشک از او می خواست تا بازی نکند . در جریان بازی کورینتیانس مقابل ریورپلاته زمانی که پزشک تیم ورقی راامضا کرد که مانع از بازی کردن تبس شد، او می خواست دکتر را بکشد.»
او در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که تبس می خواهد سیتی راترک کند ولی تنها بازیکنی نیست که چین تصمیمی را گرفته:« می بینید که در بازار تابستانی چنین اتفاقاتی رخ داد و فابرگاس، نصری و مودریچ از سران تیمهایشان خواستند تا آنها را به فروش برسانند و از بازی کردن برای تیمشان سرباز زدند.من می توانم بگویم که آنها به شیوه متفاوتی در مقایسه باتبس از همراهی تیمشان سرباز زدند. مربیان و مسئولان آن باشگاه ها هم رفتار متفاوتی داشتند. مانچینی سبک مربیگری خاص خودش را دارد که کاملا مستقیم است و تفاوتهای زیادی با فرگوسن، ونگر و آنچلوتی دارد. سسک در طول تابستان مشکلات زیادی داشت. مودریچ درخواست کرد تااو را به فروش برسانند و حتی در اولین دیدار اروپایی تاتنهام هم به میدان نرفت و رفتار با آنها به نحو دیگری بود.هر باشگاه و هر مربی شیوه خاص خودش را دارد. هر کسی که کارلوس را بشناسد، می داند که او شخصیت بسیار قوی ای دارد.»
|
جمعه 15 مهر 1390 10:01 AM
تشکرات از این پست