0

هدیه برای مادر

naserm
naserm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 168

هدیه برای مادر

چهار برادر ، خانه شان‎ ‎را به قصد تحصیل ترک کردند و دکتر،قاضی و آدمهای موفقی شدند‎. ‎چند سال‎ ‎بعد،آنها بعد از شامی که باهم داشتند حرف زدند‎. ‎اونا‎ ‎درمورد هدایایی که‎ ‎تونستن به مادر پیرشون‎ ‎که دور از ‏اونها در شهر دیگه ای زندگی می کرد ،‎ ‎صحبت‎ ‎کردن‎. ‎
اولی گفت: من خونه بزرگی برای مادرم ساختم ... دومی گفت: من‎ ‎تماشاخانه‎ ‎‏(سالن تئاتر) یکصد هزار ‏دلاری در خانه ساختم. سومی گفت : من ماشین مرسدسی‎ ‎با راننده کرایه کردم که مادرم به سفر بره‎. ‎
چهارمی گفت: گوش کنید، همتون می‎ ‎دونید که مادر چقدر خوندن کتاب‎ ‎مقدس را دوست داشت و میدونین ‏که دیگه هیچ وقت نمی تونه بخونه ، چون چشماش خوب نمی بینه. من‎ ‎، راهبی رو دیدم که به من گفت یه ‏طوطی هست که میتونه تمام کتاب مقدس رو حفظ بخونه‎ .. ‎این طوطی با کمک بیست راهب و در طول ‏دوازده سال اینو یاد گرفت. من ناچارا" تعهد‏‎ ‎کردم به مدت بیست سال و هر سال صد هزار دلار به کلیسا ‏بپردازم. مادر فقط باید اسم‎ ‎فصل ها و آیه ها رو بگه و طوطی از حفظ براش می خونه. برادرای دیگه تحت ‏تاثیر قرار‎ ‎گرفتن‎. ‎
پس از ایام تعطیل، مادر یادداشت تشکری فرستاد. اون نوشت: میلتون‎ ‎عزیز، خونه ای که برام ساختی خیلی ‏بزرگه .من فقط تو یک اتاق زندگی می کنم ولی‎ ‎مجبورم تمام خونه رو تمیز کنم.به هر حال ممنونم‎.‎‏ ‏
مایک عزیز،تو به من تماشاخانه ای گرونقیمت با صدای دالبی دادی.اون‎ ‎،میتونه پنجاه نفرو جا بده ولی من ‏همه دوستامو از دست دادم ، من شنوایییم رو از دست‎ ‎دادم و تقریبا ناشنوام .هیچ وقت از اون استفاده نمی ‏کنم ولی از این کارت‎ ‎ممنونم‎.‎‏ ‏
‎ ‎ماروین عزیز، من خیلی پیرم که به سفر برم.من تو خونه می مونم‎ ‎،مغازه بقالی ام رو دارم پس هیچ وقت از ‏مرسدس استفاده نمی کنم. این ماشین خیلی تند‎ ‎تکون می خوره. اما فکرت خوب بود ممنونم ‏
ملوین عزیز ترینم ،تو تنها پسری هستی که با فکر کوچیکت بعنوان‎ ‎هدیه ات منو خوشحال کردی. جوجه ، ‏خیلی خوشمزه بود!! ممنونم .
سه شنبه 30 تیر 1388  9:39 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

پاسخ به:هدیه برای مادر

چه مامان شکمویی داشتند

یک شنبه 28 آذر 1389  10:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها