0

سوآرز: شانس ليورپول براي قهرماني كم است

htmahdi
htmahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 326

سوآرز: شانس ليورپول براي قهرماني كم است

لوئيس سوآرز مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول که در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي و رقابت‌هاي کوپا آمريکا 2011 آرژانتين نمايش درخشاني در خط حمله تيم ملي کشورش داشت، بر اين باور است که بسيار سخت است که ليورپول در اين فصل قهرمان ليگ برتر انگليس شود.

وي در گفت و گو‌ با روزنامه «گاتزتا دلو اسپورت » ايتاليا گفت: در ليورپول بي‌وقفه به کار ادامه مي‌دهيم، مي‌خواهيم در ميان چهار تيم اصلي مدعي قهرماني باشيم. قهرمان در ليگ برتر بسيار سخت است، اما مي‌توانيم در جام حذفي قهرمان شويم. غير ممکن است که خود را به سطح تيم‌هاي مانند منچستريونايتد، منچسترسيتي و چلسي رساند. اما بايد اين را بگويم که افتخار مي‌کنم که در ترکيب تيمي همچون ليورپول بازي مي‌کنم. در کل شانس ليورپول براي قهرماني با وجود حضور چنين تيم‌هاي قدرتمندي کم است.

ليورپول در حال حاضر با 13 امتياز از هفت بازي در رده پنجم ليگ برتر انگليس وجود دارد.

سوآرز 24 ساله که در هفت بازي که در اين فصل براي ليورپول به ميدان رفته، چهار گل به ثمر رسانده است، افزود: در ليگ برتر تيم‌هايي وجود دارند که بسيار قوي هستند و نمي‌توان آن‌ها را متوقف کرد. فوتبال انگليس هجومي‌تر از فوتبال هلند است. در اينجا مجبور هستي که براي توپ گيري تا وسط زمين عقب رفت، چرا که فوتبال بسيار سريع دنبال مي‌شود.

سوآرز که در فوتبال هلند و تيم آژاکس آمستردام چهره شد، درباره احتمال حضور در فوتبال اسپانيا در آينده گفت: عاشق اين کشور هستم. بازي بارسلونا را دوست دارم احساس مي‌کنم در اين تيم مي‌توانم موفق باشم، چرا که تيمي کاملا تاکتيکي است و اين مرا به وجد مي آورد.

کاپيتان پيشين آژاکس درباره تيم ملي کشورش، تصريح کرد: در جام جهاني 2010 و رقابت‌هاي کوپا آمريکا هيچ کس تيم ما را باور نداشت، اما توانستيم با اعتماد به نفس خود را اثبات کنيم و خوش بدرخشيم.

سوآرز درباره اين سوال که الگوي ورزشي او چه کسي است، گفت: همواره گابريل باتيستوتا الگوي ورزشي‌ام بوده است.

تو امدی ز دورها و دورها، ز سرزمین عطرها و نورها،

نشانده ای مرا کنون به زورقی، ز عاج ها ز ابرها بلورها

مرا ببر امید دلنواز من، ببر به شهر شعرها و شورها

سه شنبه 12 مهر 1390  7:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها