0

سخنان جنجالي مورينيو تمامي ندارد

htmahdi
htmahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 326

سخنان جنجالي مورينيو تمامي ندارد

روزنامه مارکا اسپانيا، ژوزه مورينيو را به عنوان بهترين مربي فصل گذشته انتخاب کرد.

در مراسم اهداي جايزه آقاي خاص باز هم دست از سخنان جنجالي و تمسخرآميز خود بر نداشت.

وي در واکنش به محروميتش از سوي کميته انضباطي يوفا با حالت تمسخرآميز گفت: خدا را شکر که مرا محروم کردند، چرا که در هر دو ديداري که در ليگ قهرمانان اروپا محروم بودم تيم پيروز شد.

مورينيو با تشکر و قدرداني از تنظيم کنندگان اين مراسم گفت: از برگزار کنندگان اين مراسم کمال تشکر را دارم. اما من خودم را بهترين مربي نمي‌دانم؛ جايزه من فقط زماني است که تيم روز خوبي را پشت سر مي‌گذارد و نمايش درخشاني را ارائه مي‌دهد. همچنان که روز گذشته مقابل اسپانيول اين مساله رخ داد و توانستيم آن را تيم را با نتيجه‌ چهار بر صفر شکست دهيم. اميدوارم فصل بسيار خوبي را پشت سر بگذاريم و موفقيت‌هاي زيادي را کسب کنيم. اين مهم‌تر از هر جايزه‌ فردي است.

آقاي خاص در ارزشيابي خود از فصل گذشته هم، تصريح کرد: فصل خوبي برايم بود چرا که توانستيم جام حذفي اسپانيا را که مدت‌ها بود رئال مادريد در حسرت کسب آن بود بالاي سر ببريم، آن هم با شکست حريف سنتي تيم يعني بارسلونا. در لاليگا هم امتيازات خوبي را جمع‌آوري کرديم، اما با اين وجود بارسلونا امتيازات بيشتري نسبت به ما به دست آورد و قهرمان شد. در ليگ قهرمانان اروپا هم نمايش بسيار خوبي داشتيم و بيشترين امتياز را در مرحله گروهي جمع‌آوري کرديم.

مورينيو روز يکشنبه هم بعد از پيروزي تيمش مقابل اسپانيول باز هم دست از سخنان تحريک آميز و جنجالي خود عليه بارسلونا برنداشت. در نشست خبري بعد از بازي وقتي خبرنگار راديو کاتالونيا سوالي را با زبان کاتالونيايي از مورينيو پرسيد، اما او با وجود اين که اين زبان را به خوبي مي‌دانست از پاسخ دادن خودداري کرد و گفت: معذرت مي‌خواهم. لطفا با زبان اسپانيايي سوال‌تان را مطرح کنيد.

تو امدی ز دورها و دورها، ز سرزمین عطرها و نورها،

نشانده ای مرا کنون به زورقی، ز عاج ها ز ابرها بلورها

مرا ببر امید دلنواز من، ببر به شهر شعرها و شورها

سه شنبه 12 مهر 1390  1:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها