مجلسي هاي هيئت مديره استقلال و پيروزي بزودي مي روند؟
عضو هيئت مديره باشگاه استقلال با بيان اينكه بازيكنان اين تيم به دليل مسائل مالي كم كاري نكرده اند گفت: ظرف يك ماه آينده وضعيت ادامه حضور برخي از نمايندگان مجلس كه عضو هيئت مديره استقلال و پيروزي هستند مشخص خواهد شد.
مقداد نجف نژاد در خصوص تصويب طرح نظارت بر نمايندگان مجلس كه در صورت اجرايي شدن منجر به كناره گيري برخي از اعضاي هيئت مديره استقلال و پيروزي كه در حال حاضر نماينده مجلس هستند، مي شود خاطرنشان كرد: در حال حاضر اين طرح قابليت اجرايي ندارد و ظرف يك ماه آينده وضعيت ادامه حضور برخي از نمايندگاني كه عضو هيئت مديره استقلال و پيروزي هستند بررسي و مشخص خواهد شد.
رويانيان: چك شخصي دادم و پول قرض كردم
مديرعامل باشگاه پيروزي گفت: براي هزينه هاي مختلف باشگاه، چك شخصي دادم و پول به صورت قرض الحسنه قرض كردم.
محمد رويانيان با بيان اينكه تاكنون هيچگونه كمكي از سوي وزارت ورزش به باشگاه پرسپوليس نشده است، گفت: براي هزينه هاي مختلف باشگاه، چك شخصي داده و مبالغي پول به صورت قرض الحسنه اخذ كرده ام.
وي افزود: اميدوارم با كمك هاي دولت و مجلس شوراي اسلامي، مشكلات باشگاه هاي پيروزي و استقلال كه دو تيم بزرگ و پرطرفدار كشور هستند به زودي مرتفع شود.
تيم اميد ايران به مسابقات انتخابي المپيك باز مي گردد
نايب رئيس دوم فدراسيون فوتبال از بازگشت تيم فوتبال اميد كشورمان به جريان مسابقات فوتبال انتخابي المپيك 2012 لندن خبر داد.
عزيزالله محمدي با اعلام اين خبر افزود: به دنبال شكايت فدراسيون فوتبال ايران از فدراسيون فوتبال عراق به دليل استفاده تيم فوتبال اميد اين كشور از بازيكن صغرسني بزودي نتيجه هر دو بازي رفت و برگشت تيم هاي اميد ايران و عراق به سود تيم كشورمان تغيير خواهد كرد.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: طي دو تا سه روز آينده حكم فدراسيون بين المللي فدراسيون فوتبال اعلام مي شود و تيم كشورمان در گروه B مسابقات فوتبال انتخابي المپيك در قاره آسيا جانشين عراق مي شود و بازي اول اين گروه بين ايران و ازبكستان تكرار مي شود.
دعوت ازمسلمان به تيم ملي
سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان علاوه بر جواد كاظميان، محسن مسلمان بازيكن تيم ملوان بندرانزلي را هم به تيم ملي براي ديدار با تيم هاي فلسطين و بحرين دعوت كرد تا در اردوي تيم ملي براي دو ديدار برابر فلسطين و بحرين ملحق شوند.
تيم ملي فوتبال ايران روز 13 مهر در ديداري تداركاتي برابر تيم ملي فلسطين صف آرايي مي كند تا خود را براي ديدار 19 مهر برابر بحرين در مرحله مقدماتي جام جهاني آماده كند. هر دو مسابقه يادشده ساعت 30:19 دقيقه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.
تاييد محروميت مادام العمر براي بن همام
دادگاه حكميت ورزش ( CAS ) درخواست محمد بن همام در تاريخ 28 مرداد مبني بر تجديد نظر در حكم محروميت مادام العمر را نپذيرفت.
پس از تاييد محروميت مادام العمر بن همام در تاريخ 24 شهريور از سوي فيفا ، بن همام از CAS خواست حكم كميته اجرايي اي اف سي لغو و وي به عنوان رئيس و نماينده كنفدراسيون فوتبال آسيا به كميته اجرايي فيفا معرفي شود. بن همام همچنين تعليق حكم دادگاه حكميت ورزش را خواستار شد.
حكم CAS براي رد درخواست بن همام مبني بر ابقاي مشروط به اين معنا است كه اين درخواست به كميته استيناف ارجاع داده نخواهد شد.
كياني: آماده عذرخواهي از قلعه نويي هستم
هافبك تيم فوتبال تراكتورسازي گفت: نگفتم از قلعه نويي عذرخواهي نمي كنم و آمادگي اين كار را دارم.
مهدي كياني در مورد اينكه چرا حاضر نشده از امير قلعه نويي عذرخواهي كند، گفت: من به كسي نگفتم از قلعه نويي عذرخواهي نمي كنم. روزي كه به باشگاه رفته بودم به من گفتند معذرت خواهي كن و گفتم به عنوان اينكه قلعه نويي بزرگتر از من است اين كار را مي كنم اما اكنون رويم نمي شود.
وي افزود: باشگاه از من خواست كه به صورت انفرادي تمرين كنم و من هم آن را اجرا كردم. دوست دارم براي تراكتورسازي بازي كنم اما خود باشگاه به باشگاه هاي ديگر زنگ زده تا من را با بازيكن ديگري تعويض كند. براي من هم فرقي نمي كند.