0

نظربدید

rasool110
rasool110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 269

نظربدید

"حجاب ايراني يك حجاب تيره است و اين حجاب در داخل كشور من پيدا نمي‌شود. حجاب در كشور من برگرفته از قرآن و به همان ميزاني‌است كه پوشاندن دور صورت و مچ دستان توصيه شده و لباس تيره به‌ندرت در بين بانوان استفاده مي‌شود؛ بيشتر در مجالس عروسي و مراسم شاد از لباس رنگ تيره استفاده مي‌شود. حجاب به‌صورت قانون نيست و هركس راحت است كه خودش حق انتخاب داشته باشد."

سخنان مشاور دیوان عالی کشور لیبی در مصاحبه با یک خبرنگار ایرانی
برگرفته از حجاب نیوز

لطفا نظرتون رو راجع به این مطلب بگید...

عشاق

یک شنبه 10 مهر 1390  7:46 PM
تشکرات از این پست
rasool110
rasool110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 269

پاسخ به:نظربدید

فکر کنم انتقاد امام جمعه مشهد به مجله خاتون جواب خوبی به این فرد باشه :
آیت ا... علم الهدی به آیه ۵۹ سوره احزاب اشاره کرد و گفت: خداوند می فرماید ای پیامبر! به همسرانت، به دخترانت و به زن های مومنین بگو «جلباب» بپوشند. وی ترجمه فارسی جلباب را به معنای چادر و پوشش سراسری دانست و ادامه داد: این آیه قرآن است؛ این را ناصرالدین شاه از فرانسه آورد؟!
وی در ادامه با اشاره به حدیثی که توسط علمای اهل سنت و شیعه در تفسیر «در المنصور» و تفسیر «المیزان» نقل شده است تصریح کرد: ام سلمه نقل می کند وقتی این آیه (آیه ۵۹ سوره احزاب) بر پیامبر(ص) نازل شد زنان انصار از خانه ها بیرون آمدند و عباهای سیاه رنگ پوشیدند که گویا بر سر آن ها کلاغ ها نشسته اند.
آیت ا... علم الهدی بیان کردند که قرآن به «چادر» اشاره دارد و رنگ مشکی در محضر پیامبر انتخاب شده است.

عشاق

یک شنبه 10 مهر 1390  7:47 PM
تشکرات از این پست
irsalam
irsalam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 31

پاسخ به:نظربدید

حجاب محدودیت نیست بلکه یک مصونیت هست

چو ایران نباشد تن من مباد

دوشنبه 11 مهر 1390  12:07 AM
تشکرات از این پست