یک معلم فلسطینی، خط بریل جدیدی برای نابینایان ابداع کرد که سوادآموزی را برای نوآموزان نابینا آسان تر می کند.
به گزارش شبکه خبر، این معلم نابینای ساکن غزه با بیان اینکه خطوط در روش رایج بریل، بسیار ریز و آموختن آنها دشوار است، گفت: در روشی که او ابداع کرده است، افزون براینکه خطوط درشت تر شده اند، حرف ها نیز ساده ترند.
به گفته این معلم مبتکر که از هفت سال پیش به علت نوعی بیماری ژنتیکی بینایی اش را از دست داده است، دانش آموزانش الهام بخش این ابتکار بوده اند و با استفاده از این روش، آموزش دادن به نوآموزان آسان تر و یادگیری برای نابینایان ساده تر می شود.
لوحه هایی که در این روش در اختیار کودکان قرار می گیرد و حروفی که بر روی آنها نوشته می شود، بزرگ ترند.
سمیر ابوالرُب می گوید: قصد دارد حروف و صداهای بیشتری را در این روش وارد کند.
این معلم که در مسابقه ای در فلسطین با این ابتکار به مقام نخست دست یافت،جایزه چند هزار دلاری را که به او اعطا شده است، برای تولید لوحه ها و گسترش این روش ناکافی می داند.