بيشتر مديران مدارس راهنمايي و دبيرستان به صورت خودجوش در تلاشند تا امكان تعطيلي دانش آموزان در روزهاي پنج شنبه را فراهم كنند.
به گزارش مهر، مدير كل آموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران ديروز در مراسم افتتاح دبيرستان نمونه دولتي دخترانه حضرت فاطمه الزهرا(س) كه با حضور وزير آموزش و پرورش و خيرين مدرسه ساز در شهرستان رباط كريم برگزار شد، افزود: يك هزار و 500 خير مدرسه ساز در حومه تهران فعاليت مي كنند كه امسال با 152 ميليارد تومان تعهد براي مدرسه سازي، رتبه نخست تعهدات خيرين مدرسه ساز در سراسر كشور را به خود اختصاص دادند.
رحيم زماني با اشاره به جمعيت 755 هزار نفري دانش آموزان شهرستان هاي استان تهران در سال تحصيلي جديد افزود: خيرين مدرسه ساز در سال گذشته احداث 65 مدرسه را تعهد كرده و آن را تحويل داده اند و امسال نيز براي احداث 06 مدرسه ديگر تعهد كرده اند.
مدير كل آموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران درباره تعطيلي مدارس راهنمايي و دبيرستان ها در روزهاي پنج شنبه اظهار كرد: بيشتر مدارس راهنمايي و متوسطه به طور خودجوش تلاش مي كنند تا روزهاي پنج شنبه را تعطيل كنند.
در اين مراسم، وزير آموزش و پرورش نيز از هوشمندسازي مدارس خبر داد و گفت: تا پايان سال تحصيلي جاري، 02 هزار مدرسه هوشمند خواهيم داشت و با انجام اين پروژه، اينترنت تميز به صورت اينترانت-اينترنت ملي-وارد مراكز آموزشي مي شود.
حميدرضا حاجي بابايي افزود: شركت در كلاس هاي تقويتي و كنكور مدارس براي دانش آموزان اجباري نيست و تلاش مي شود تا هر آنچه را كه مورد نياز اين قشر است، در كلاس ها ارائه شود.