اميرآبادي:تا نيم فصل صبر ميكنم
مدافع تيم فوتبال استقلال دليل نيمکتنشينياش را بيزباني خود دانست و از تمايلش براي بازي در تيم ملي گفت.
|
 |
|
مهدي اميرآبادي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر سايپا در مورد اين بازي اظهار کرد: خدا را شکر ميکنم که توانستيم يک سه امتياز خوب را به دست بياوريم.
وي در مورد نيمکتنشينياش و اينکه آيا مظلومي و هنکه بر سر استفاده از او اختلاف سليقه دارند يا خير گفت: شايد بين اين دو نفر اختلاف نباشد و بين افراد ديگري از کادر فني اين اختلاف سليقه وجود داشته باشد. البته ميگويم شايد. من تمرينهايم را انجام ميدهم.
وي افزود: من زماني که به تيم استقلال آمدم بازيکن ملي بودم و براي خودم شخصيتي دارم. اگر روي نيمکت مينشينم بايد دليلش را از مربيان بپرسيد. شايد به اين دليل است که من بيزبان هستم. براي من سخت است روي نيمکت بنشينم.
وي ادامه داد: دوست دارم در اين سن در تيم ملي بازي کنم. فرهاد مجيدي نيز با 34 سال سن در تيم ملي بازي ميکند.
وي در مورد اينکه آيا راجع به نيمکتنشينياش با مربيان صحبت کرده است يا خير گفت: من روي انجام دادن چنين صحبتهايي را ندارم. مربي بايد روانشناس باشد و بداند که چطور با بازيکنان صحبت کند و دليل نيمکتنشيني آنها را بگويد.
اميرآبادي گفت: اگر به من اعتقاد نداشته باشند، تا نيم فصل صبر ميکنم.
|
سه شنبه 5 مهر 1390 11:51 AM
تشکرات از این پست