مصوبات سفر هيئت دولت در بخش بنياد مسكن آذربايجان غربي 100درصد اجرايي شده است.
اين مصوبات شامل مصوبات دور اول، دوم و سوم سفر هيئت دولت به آذربايجان غربي مي شود كه در قالب طرح هاي جداگانه اي تعريف شده بودند. مصوبات دولت در بخش بنياد مسكن آذربايجان غربي در روستاها و شهرهاي زير 25هزار نفر جمعيت بود.
مديركل بنياد مسكن آذربايجان غربي با اعلام اينكه اين نهاد در زمينه اجراي مصوبات سفرها به خوبي عمل كرده است گفت: احداث هفت هزار واحد مسكن روستايي در قالب طرح هاي بهسازي و مقاوم سازي با 400ميليارد ريال اعتبار از جمله اين مصوبات بود كه به صورت 100درصد اجرا شده است.
در سال جاري 8هزار و 700واحد مسكن روستايي با پرداخت بيش از 100ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه در آذربايجان غربي بهسازي و مقاوم سازي مي شود.
ساخت 200 واحد مسكوني شهري در شهرهاي زير 25هزار نفر نيز به اتمام رسيده و درحال بهره برداري است.
در 25شهر زير 25هزار نفر جمعيت آذربايجان غربي 3هزار و 500واحد مسكن مهر در قالب گروه هاي تعاوني، گروه هاي ساخت و خود مالك در دست ساخت است.
در اين طرح هر متقاضي فاقد مسكن 200ميليون ريال وام بانكي با كارمزد 4درصد و بازپرداخت 15ساله دريافت مي كند.
ايوب عزيزي با اشاره به ايمن سازي روستاهاي در معرض خطر حوادث غيرمترقبه افزود: طرح ايمن سازي نيز در 55روستاي استان اجرايي شده كه اين طرح نيز از مصوبات دور دوم سفر هيئت دولت به آذربايجان غربي است.
اجراي 5 طرح هادي نيز در دور دوم سفر هيئت دولت به استان به تصويب رسيده بود كه به اتمام رسيده اند.
هم اكنون 112 طرح هادي با 160ميليارد ريال اعتبار در روستاهاي آذربايجان غربي در دست اجراست كه از اين تعداد 40 طرح تا پايان امسال و بقيه تا نيمه نخست سال آينده به بهره برداري خواهند رسيد.